Къванч Татлъту 💙- минали и бъдещи проекти, партньори-104

• 44 765
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
https://www.daremedya.com/m/genel/turkiyeye-ilgi-giderek-buyuyor-h5003.html
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Бързам да кача тази интересна статия, да не я изгубя. Сега ще ви прочета 🤗

# 46
https://www.daremedya.com/m/genel/turkiyeye-ilgi-giderek-buyuyor-h5003.html
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Бързам да кача тази интересна статия, да не я изгубя. Сега ще ви прочета 🤗
Пепи Hug
и аз тъкмо щях да я качвам Wink, от сайта на Ранини е
http://www.ranini.tv/haber/49425/1/netflix-dunyanin-turkiyeye-ol … gisini-arttiriyor

Netflix засилва интереса на света към Турция!

ДОМАШНИТЕ ПРОДУКЦИИ СА В ТОП 10 СПИСЪЦИ В ДЕСЕТКИ СТРАНИ

Продукциите, които носят подписа на Netflix Turkey до момента успяха да се превърнат в едни от най-гледаните в десетки държави. Olive Tree, който влезе в списъка на „Топ 10 телевизионни сериали“ в 45 държави през 2022 г., и Yakamoz S-245, който повтаря същия успех в 35 страни, са само някои от тях.

и целия превод с ГП.
Скрит текст:
Netflix засилва интереса на света към Турция!
raninitv
26 декември 2022 г
„Изследване на културния афинитет“, проведено от Netflix в седем държави, разкри, че желанието да се посети Турция като турист се е увеличило с 2,6 пъти, а желанието да се научи турски се е увеличило с 4,6 пъти, докато гледате турски продукции в развлекателната услуга.

Според резултатите, интересът на хората, които гледат местни продукции към турската култура и история, нараства; Вероятността за закупуване на продукти и услуги, произведени в Турция, се увеличава.

Водещата развлекателна услуга Netflix продължава да предоставя оригинални истории от Турция в 190 страни. Развлекателната услуга, която е произвела повече от 30 местни продукции до момента, е провела цялостно обществено проучване, за да измери въздействието на тези продукции в различни части на света.

13 хиляди души от САЩ, Германия, Обединените арабски емирства, Бразилия, Испания, Саудитска Арабия и Чили участваха в „Проучването на културния афинитет на Netflix“, което се проведе за втори път тази година. Най-впечатляващите резултати от проучването са следните:

Членовете на Netflix гледат турски продукции 1,5 пъти повече от тези, които не са членове на Netflix. С други думи, Netflix играе важна роля за пренасянето на турската култура в нови географски региони, като прави местните продукции по-видими.  

-Хората, които гледат турски сериали и филми в Netflix, са 2,6 пъти по-склонни да посетят Турция като туристи, отколкото тези, които не го правят. Трите страни с най-голям ръст на туристическия интерес в световен мащаб са съответно Бразилия, САЩ и Обединените арабски емирства.

Сериалите и филмите също повишават интереса към турския език. Процентът на тези, които казват „Искам да науча турски“ сред тези, които гледат турски продукции в Netflix, е 4,6 пъти по-висок от тези, които не го правят. Страната, в която интересът към турския език се е увеличил най-много, е САЩ.

- Сред тези, които гледат местни продукции в Netflix, процентът на онези, които казват "Интересувам се от турската култура", е с 29 процента по-висок от тези, които не го правят. По подобен начин интересът към турската кухня нараства с 29 процента, интересът към турската история с 27 процента и интересът към турската литература с 22 процента.

Желанието на тези, които гледат турски продукции в Netflix, да се срещнат с турски хора и да правят бизнес се увеличава с 27 процента. Делът на тези, които казват „След като гледах турски продукции, желанието ми да купувам продукти и услуги, произведени в Турция се увеличи“, е 17 процента.

Изследванията показват, че интересът към творческата индустрия нараства експоненциално. Докато интересът на гледащите турски продукции към турските режисьори се е увеличил 4,6 пъти, интересът към актьорите е нараснал 4,9 пъти; Степента на следване на играчи в социалните медии се увеличава 5,2 пъти.

ДОМАШНИТЕ ПРОДУКТИ СА В ТОП 10 СПИСЪЦИ В ДЕСЕТКИ СТРАНИ

Продукциите, които носят подписа на Netflix Turkey до момента успяха да се превърнат в едни от най-гледаните в десетки държави. Olive Tree, който влезе в списъка на „Топ 10 телевизионни сериали“ в 45 държави през 2022 г., който се готвим да изоставим, и Yakamoz S-245, който повтаря същия успех в 35 страни, са само някои от тях. Във филмите Sen Yaşaya Bak, който беше пуснат тази година, беше включен в списъците „10 най-добри филма“ в 76 държави, а Love Tactics в 70 държави.

Сред сериалите на Netflix, които ще бъдат излъчени в 190 държави през 2023 г., има много интересни продукции като Şahmaran с участието на Серенай Сарикая и Бурак Дениз, Бягахме от едноименния роман на Перихан Магден, „Бягахме от ти", и "Creatured", създаден и режисиран от Чаган Ирмак. съществува. С участието на Nejat İşler, 10 Days of a Good Man, Last Call For Istanbul, който събира отново Берен Саат и Kıvanç Tatlıtuğ, и One Night with Ayzek, написани и режисирани от Cem Yılmaz, са сред филмите, които ще се срещнат с 223 милиона членове на Netflix следващата година

Последна редакция: пн, 26 дек 2022, 20:58 от Airra

# 47
Айре, благодаря, че качи статията. Беше ми много интересно написаното. Добър пример за това как филмовата индустрия подпомага разнообразни клонове от икономиката. И това са само абонати на Нетфликс, ако прибавят такива като нас процентите ще са още по високи.
Днес не видях Бирсен да качва нова информация за Семейството, но до довечера има време 😜
Междудругото гледах кои са екипа на Последно повикване за Истанбул. Има няколко имена на на американци , което ме учуди честно казано.
Интересно защо още не е обявен оператора на Семейството 🤔 не вярвам да не са избрали.
По повод на последната снимка с приятели, точно това си помислих, че Къванч и Башак, като че ли в личния си живот общуват повече с хора, които не са пряко свързани с тяхната работа, което на мен лично много ми харесва.
И косата наистина е много къса в момента.

Тези снимки е качила kt-fans

Направо се чудя откъде ги намира.
Журналистите пращат нашето семейство в Париж за Нова година. Сигурно Къванч им се е обадил да ги уведоми 😜

Фени, като знам, че казваше, че не умееш да месиш има надежда и за мен 😊

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 48
Пепи, мерси за споделеното Hands Plus1
готини снимки от Италия Blue Heart
косата на Къванч в момента ми е пърфект с тая дължина, така да остане и за Аслан!
Предполагам е ясен оператора, но не са го написали в Имдб.
а за компанията - разнородна е, събират се и с много приятели от страна на Башак.

Цитат
Журналистите пращат нашето семейство в Париж за Нова година.
Laughing
...................................

това е споделил един от присъстващите на трапезата.

„Днес видях сина на Башак и Къванч на новогодишната вечеря в дома на Дилара. Той е най-сладкото дете на света. Желая му късмет.“

лека вечер Hug

# 49
Здравейте Благодаря за споделеното

https://www.instagram.com/stories/fundadusgor/3001848140203692468/

# 50
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Стефанов ден е !

Да почерпя, че "голямото слънце "има имен ден 🤗

Преди малко прочетох една публикация свързана с Башак. Бях забравила, че тя е учила в Милано т.е града и е доста познат и със сигурност свързан с незабравими спомени.
Айре, е все някога и ние ще видим това сладко дете. Кога..те ще решат.
Вчера видях, че има първа снимка на дъщерята на Едже и Танер. Дъщерята на Йозге също я показаха, ще дойде и нашия ред.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 51
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Айре Heart Eyes ей, ама веднага ме сяде това от къде е, онова не го ли помня Smile Помня го, но го споделих отново, защото ми напомни на този великолепен колаж от фенове на ФМ Heart

На Киво е с ролите му Heart

Колкото до новите попълнения актьори го видях и във ФБ и ВК, видя ли нещо ново, превеждам го и го споделям. Пък ще видим кой ще играе в крайна сметка. Предполагам, че щом са започнали работа все ще споделят кой ще е оператора и  на "Семейство " А ГГ ще трябва да я преглътнеш, нямаш избор Smile
Благодаря за статията от Ранини, радвам се, че нашият Якамоз го отбелязва като вторият по успех след Маслиново дърво.

Колкото до голямото събиране с приятели, в някои групи пишат, че е в дома на КБТ, в други , че са на гости на тази Дилара Коджак, кой ги знае къде са били Smile Като гледам обстановката около тях все ми се струва, че са у КБТ на тяхната веранда  в гората, ама не е важно, важното е, че се чувстват добре. Освен, ако и Дилара не живее някъде там в подобна къща.

За Курт Ефе не се съмнявам, че е прекрасен Heart Ще почакаме още малко, за да се уверим.
Пепи, да ти е жив, здрав и щастлив именика! Kiss А месенето не било толкова сложно, само желание трябва Smile
И аз не помня, че Башак е учила в Милано.

Пожелавам ви хубав ден! Hug

# 52
# 53

Привеет Hug
Пепи Hug да ти е жив и здрав именика!!
Цитат
Вчера видях, че има първа снимка на дъщерята на Едже и Танер. Дъщерята на Йозге също я показаха, ще дойде и нашия ред.
да Wink
Скрит текст:
Фенче Kissing Heart  извинявай Wink
ще видим кои още ще се присъединят към каста.
Компанията са били в къщата на тая Дилара, гледах кратки видеа, подобна е къщата, в гора.
А Башак е учила в Лондон
Скрит текст:

Терзи ме изпревари Blush
почнали са снимките
Успех!! Пътят им да е открит! Flowers Four Leaf Clover 🧿

като гледам оператора май е чужденец- Sebastian Weber
https://www.imdb.com/name/nm3702431/
https://www.instagram.com/sebastiandavidweber/?hl=bg

...........................

хубав ден!!

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 14:25 от Airra

# 54
Е, почна се. Но май не са почнали още снимки точно, поне така прочетох, а по скоро подготовка на терен.
Айре, ти още ли я мислиш Серенай? Още сега съм настроена определена група фенки да я подкарат, те почнаха вече, но аз въобще не се впечатлявам. Но искрено ще се радвам да те изненада.
Операторът доколкото разбрах е роден в Швейцария, учил в Полша и има бизнес в Турция и Полша. Не можах да разбера заглавията на филмите, които е снимал. 😩 не, че ще ми стане по-ясно ако ги разбера.

За Башак на няколко места съм чела, че след средното си образование е била в някакъв институт за мода в Милано, възможно е да е било и някакъв курс само.

🤗🤗🤗

# 55
Себастиан Вебер, роден (1985) и израснал в Швейцария, работи като оператор на игрални, късометражни, документални филми, реклами и музикални видеоклипове.

След бакалавърската си степен по кино в Цюрихския университет по изкуства, той се премества в Полша, за да следва магистърска степен по операторско майсторство в Полското национално филмово училище в Лодз от 2012-2018 г.

Той е базиран във Варшава, Полша, и работи по цял свят по различни проекти, като разширява мрежата си в чужбина, като си сътрудничи с режисьори от различни националности, култури и среди. В Турция той си изгради втора домашна база, завършвайки 4 игрални филма между 2018-2020 г.

Филмите, които заснема като оператор, са прожектирани и награждавани на множество филмови фестивали по света, сред които IDFA, Berlinale, Palms Springs, Clermont-Ferrand и Camerimage.

Режисьорският му дебютен документален филм „Гостът“ получи награда на 16-ия филмов фестивал Doclisboa 2018 за най-добър късометражен филм и спечели наградата на журито в международния конкурс.

Себастиан харесва предизвикателството да улови същността на визията на всеки режисьор, винаги с желанието да я преведе в индивидуален подпис, като същевременно внесе нещо допълнително към чинията. Той не се стреми към определен стил и се посвещава, почти с известна мания, на всеки проект.

В свободното си време свири на саксофон, танцува през нощта и вероятно плаче, докато гледа филм.

.........................................
Пепи, Серенай няма начин да не ме притеснява, надявам се да ми хареса до колкото е възможно в ролята си...Hands Pray
а разни фенски групички не ме интересуват.....
За Башак- завършила е техния университет за изкуства - Mimar Sinan Üniversitesi и после Лондон.
за Милано не си спомням да съм чела.
според арабите в ТТ
https://twitter.com/TurkeyCelebs/status/1607718227941150724
Цитат
Вярно ли е, че снимките на семейния сериал са започнали днес?
- Не, това не е вярно. След приключване на упражненията по четене на сценария екипът започна заснемане на репетиции, като до момента не са започнали нито снимките на първия епизод, нито промоционалната реклама.
...................

ако е сериозна като на снимката, а не лигава, може и да ми хареса......

# 56
Айре, ето, сега го извадих, но съм чела още, когато почнах да се интересувам по усилено от Къванч.

# 57
Дружки, благодаря ви за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes няма никакъв проблем, пошегувах се, виж емотиконката Kiss Ето , че се разбра кой ще е операторът. Доста впечатляваща биография, благодаря! Flowers Hibiscus А Серенай не се съмнявам, че ще прави каквото и каже режисьорът, не е новобранка, изобщо не се притеснявам за играта и, а дали ще си паснат с Киво Thinking Много се надявам, както винаги до сега да си харесаме партньорката му.
Ето какво намерих за Башак в нета, и двете с Пепи сте прави и за Лондон и за Милано Smile
Скрит текст:
Бaшaĸ Дизер oтpaнo paзбиpa ĸaĸвo e пpизвaниeтo й. Tя e yвлeчeнa oт cвeтa нa мoдaтa. Beднaгa cлeд ĸaтo зaвъpшвa cpeднo yчилищe, тя ce oтпpaвя ĸъм Mилaнo, зa дa yчи в Инcтитyтa зa мoдa Ди Бypгo в Mилaнo.
Πocлe зaщитaвa cтeпeн бaĸaлaвъp в oблacттa нa дизaйнa в Унивepcитeтa „Mимap Cинaн“ в Иcтaнбyл.
Paбoти в мoдния бизнec, тeлeвизиятa и пo coбcтвeни пpoeĸти, нo нe cпиpa дa ce ycъвъpшeнcтвa и дa пoвишaвa нивoтo нa cвoя пpoфecиoнaлизъм. Tя e пoмoщниĸ дизaйнep, вĸлючвa ce в paзнooбpaзни мacтep-ĸлacoвe и пoceщaвa ĸypcoвe зa cтилиcти и дизaйнepи в Mилaнo и Лoндoн.
Днес Бaшaĸ Дизep - Татлъту вече e утвърден тypcĸи cтилиcт – мoдeлиep. Aĸтивнo paбoти в тeлeвизиятa и ĸинoтo. Kaнeнa e дa ce гpижи зa cтилa и cцeничнитe ĸocтюми нa звeзди oт тeлeвизиoннитe cepиaли и знaмeнитocти oт шoy-бизнeca. Tя paбoти c нaй-пpoчyтитe oт шoy-бизнeca, нo cтaвa иcтинcĸи извecтнa ĸaтo cъпpyгa нa пoпyляpния и oбичaн aĸтьop Kъвaнч Taтлътy. Бpaĸът нe пpoмeня пocoĸaтa нa пpoфecиoнaлнoтo й paзвитиe. Tя ĸoнcyлтиpa знaмeнитocти в избopa им нa cтилнo oблeĸлo, изгoтвя cцeнични ĸocтюми, oтвopи coбcтвeн бyтиĸ в Иcтaнбyл.
Aĸтивнo cпopтyвa и ce xpaни здpaвocлoвнo. Изглeждa пpeвъзxoднo и нaпълнo „пacвa“ нa мъжa-мeчтa Kъвaнч Taтлътy. Бaшaĸ зapaбoтвa дocтaтъчнo дoбpи пapи и имa знaчимo oбщecтвeнo пoлoжeниe. Πo coбcтвeни зacлyги тя ce чиcли ĸъм иcтaнбyлcĸия xaйлaйф. A бpaĸът c Kъвaнч мoщнo ĸaтaлизиpa paзвитиeтo й. Кaмepи и oбeĸтиви oтблизo cлeдят вcяĸa ĸpaчĸa нa звeзднaтa двoйĸa и ce cтapaят дa нe ocтaнe cĸpитa и нaй-интимнaтa пoдpoбнocт oт тexния виcoĸocтaндapтeн живoт.
Терзи, Пепи, благодаря! Kiss Важното е, че са започнали с подготовката, няма лъжа, няма измама, милички - наистина ще си гледаме сериал по тв-то заедно, кеееф! Hands Plus1

Пепи, пробвай, много е лесно, а и приятно, ще се справиш, гаранция! Hands Plus1 В нета има най - различни рецепти. Ето каква направих набързо днес, че зълва ми ни дойде на гости. Ако кажеш, пращам ти вече изпитани рецепти, тази е от най-бързите.
Скрит текст:

Хубава вечер! Hug
Пепи, изпревари ме, ама няма да трия Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 17:22 от queen_fenka

# 58
Здравейте Благодаря за споделеното Пепи да ти е жив и здрав именника
Малко стари

# 59
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Да са ви здрави и щастливи именниците!!!
Благодаря ви за новостите, преводите и коментарите!!!

Не ми е важно, но да добавя, че Башак е живяла и във Франция.
Според мен това ходене до Милано е едно от техните
традиционни пътувания по това време на годината.
Добре, че направиха и ни показаха снимката на баща и син.
Другите снимки от Милано не са ми толкова важни.

Е, излезе клапата на AY Aile с режисьора и оператора.
И сега се започна, но пак ще чакаме.
Май няма да има трей на НГ в 12.
А би било добре, както беше за КСШ.
Ами ще чакам какво ще ни покаже "чинията" на Себастиян.
За Серенай намерих трея на филма ѝ с Неджат Ишлер
https://www.youtube.com/watch?v=0SBQ_eifsq8
А втори сезон за ВОИ с Туба излиза на 29-ти.

Лека вечер, дружки!!!

Общи условия

Активация на акаунт