ЧРХ и ЧНГ2007 от МНОГОДЕТНИ МАМИ 7

• 15 034
  • 320
  •   1
Отговори
# 120
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
секстет на добър път,безопасно да стигнете,чудесно да се прекарате и пак живи и здрави да се върнете и снимков материал да донесете Mr. Green
pretty_witty дойде ли ти вдъхновението и как използваш тигана  Party
...ние след малко тръгваме за дрян и за пуйката ....хубав ден на всички ви  Hug

# 121
  • София
Молим за извинение пропуснатите рожденници  Embarassed

Да са живи и здрави момчетата и много успехи през новата година!

Секстет,успешно пътуване!Хубаво да си изкарате и да си дойдете живи и здрави!

Дидка,приятно домакинстване   chef Ти ще си каталясала до новата година,но какво да се прави  ooooh!

Поздрави на сурвакарите във всички домове!Да си съберат мноооого парички и все така да им върви през годината!

Момичета,благодаря за пожеланията и подкрепата!Ще си чакаме и ще видим какво ще е-евро или балканче  Joy

# 122
  • София
Честито Рождество Христово!!!
Аз не съм се включвала от сто години, но от подготовки, празнувания и ходене и посрещане на гости не ми остава никакво време за форума и сега докато изчета...
Много весело посрещане на Новата година на всички!!! Ние ще сме си вкъщи за първи път от няколко години насам, но се надявам пак да ни е весело!!!
Пожелавам на всички 2007 година да е много спорна и щастлива и да донесе само радости! Разбира се за тези, които ще видят бебчетата си за първи път, тя ще е най-щастлива и запомняща се!!! На тях, а и на всички, пожелавам здрави дечица!!!

# 123
Привет! Ние днес тръгваме за Силистра, а като се върна не знам дали ще имам нет ( някой трябва да го плати), затова пожелания за спорна и щастлива 2007 година от мен в аванс! много бързам!

Ааааааа забравих! Момичета, ако ме няма да не ме пропуснете за срещата във Варна. Връщам се към 06=01=07. Ще си оставя тел на някого на ЛС (в случай , че съм без нет ). Да знаете, че съм на линия.

Весели празници!

# 124
Здравейте , милички!
Толко се старая, но - време все не ми остава!
На рожденниците - Честито! На майките им - Да сте живи и здрави, да се грижите за своите слънчица, само радости да ви носят!
Мама Фут, добре дошла!
Дядо Коледа дойде и донесе ( и още носи) подаръци, сред много смях и радост у дома!
С госпойцата напасваме режима още и затова времето ми е ....
Почти изцяло сме на адапте вече - но какво да се прави примирих се, важното е че е добре и наддава.
Цвете, приятен път!
И на мен Дядото донесе посуда - чакана и желана тенджера със градуси и друга за варене на пара. Почвам да ги ползвам ВЕДНАГА! Е, и други работи донесе , де, ама са тайна...
Теденце, мисля те всеки ден! От утре вече чакаме първото ни европейче! Да е живо и здраво, и то и майка му и каката и батковците ... абе всички с две думи - айде и татито да не го пропускаме Laughing, че какво го чака....
Весело посрещане довечера, от утре "вече ще сме други.."!

# 125
  • Варна
Милички, весело посрещане на Новата година!

Днес четох бебешките дневници на децата си с идеята да си припомня какво е да имаш малко човече и искам да допринеса за веселото ви настроение със следната история от времето, когато Калинчето беше на 4, а батко и - на 7 години:

Оставила съм децата на детската площадка и чакам на дълга опашка в съседното магазинче. Тъкмо ми идва реда, когато дотърчава баткото и ме вика да дойда веднага.
- Не мога, Чечи, тъкмо ми дойде редът!
- Мамо, Калина падна от пързалката и й тече кръв! - е това ме понесе като линейка.
Пристигам до ревящата си дъщеря, с кърваво лице, което една майка на площадката чисти със салфетка. Почвам да оглеждам главата - цяла. Оказва се, че кръвта е от разбитата й устна.
Повличам я разтреперана към къщи, мислейки на какъв лекар да я водя, а тя нарежда като развалена плоча:
- Купи ли ми сладолед на клечка? Искам сладолед на клечка!...

Може да ви се стори странно чувството ми за хумор, но сега ми е смешно да чета тая история и си мисля каква пародия е животът понякога...
Нека всички да сте живи и здрави през Новата година!  Laughing

# 126
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Нова година, нов късмет, нова радост, нови успехи, нови незабравими мигове!

Мили многодени семейства,
желая ви много здраве, сбъднати мечти и успехи през Новата 2007 г! Бъдете все така борбени, изпълнени с жизнерадост и заразяващ оптимизъм! newsm51

# 127
Честита Нова Година  Нека е щастлива и здрава, пълна и с сбъднати мечти ! Честито на именници и рожденици!

# 128
Богдан на Te-tr(СуперТеди) и Гавриил  на Мама То на голяяяяяма патерица Честит рожден ден!!!!

Велимира на bobi min - на 16г., Александър на цвета - 15г. и Александър  на hella- 5г!. - Честит рожден денНа всички рожденници и на всички имащи  един или друг повод за празнуване - здраве, щастие, любов, на малките - много игри, на големите - успехи и в училище! Весел празник!

На всички многодетни мами и техните семейства - мирна, спорна, плодородна, щастлива, спокойна, пълна с любов Нова 2007 година! И много, много здраве!!!!!!!

Вече със сигурност си чакаме евробебето - Теди с теб сме! Как си? Бибс дали роди четвъртото си детенце - термина и бе за 25.12?

Има мами, които се загубиха упорито - Илина, Райт, приятелче и др. - къде сте? Споделете тук ако желаете!

Дидке, ето тук съм   bouquet

# 129
  • София
ЧЕСТИТА  НОВА  2007  ГОДИНА!

Мили приятелки,

пожелавам на целите ви домове много,много здраве,много успехи и радостни емоции!

Бог да пази всички ни!

Ние сме добре.Аз още съм си у дома  Wink

# 130
Честита Нова 2007 година !Много здраве , късмет и любов  на всички многодетни мами и татковци Simple Smile(че татковците май все ги пропускаме-колко добре звучи само  многодетен татко  Wink)

# 131
  • Пловдив
Честита ни Нова година! Нека е здрава, силна и по-успешна от предната за всички нас!!!

А аз ви черпя по случай именния ден на Васко
  newsm38 eat Popcorn cook cook Misc Baby Bottle cheers Wine Glass Drunk

# 132
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ МАМИ, ТАТКОВЦИ, МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ОБИЧАНИ И УВЕРЕНИ В СЕБЕ СИ!

Честит рожден ден на Велимира на bobi min, Александър на секстет и Александър на hella. Много щастие, късмет и усмивки!!!

Честито и на всички, които днес празнуват имен ден!

# 133
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Thinking тъкмо и аз се сетих да надникна за рожденници!Да сте ни живи и здрави всички дето имате рожденни и именни дни!   bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes  bouquet
  ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА

# 134
Честита ви Нова година! Преди време четох малко във вашите теми, тъй като съм кандидат-многодетна. Чудех се къде да си постна проблемчето дето ме вълнува в момента - ей го тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=153741.0

Ако имате такъв опит, ще се радвам да споделите, да знам поне аз ли съм прекалено чуствителна Simple Smile или и други са го изпитвали.

Общи условия

Активация на акаунт