Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Текстовете обсъждат различни теми, като рождени дни, празници, деца, подаръци, семейни събития и предизвикателства, както и лични преживявания и ежедневни изживявания на участниците във форума. Публикациите обсъждат различни теми като подготовка за празници, рождени дни на деца, здравословни проблеми на децата при покупка на подаръци за семейни моменти и предстоящи коледни празници.
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, споменати в публикациите?
-
Какви теми се обсъждат във връзка с децата?
-
Какви са някои съвети за справяне с коликите при бебетата?
Браво,направо сте страхотни.
Бебо се бунтува отвреме на време,но още не казва,че ще излиза.На мен вече ми се иска да се роди,че...не мога да се сгъна.Да,приготвих багажа.Анди от ден на ден става все по-сладък.Опитва се да говори и е много смешен.Мони и Пепи активно почиват,а имат някакви домашни за ваканцията,които трябва да напишат (ама,че ваканция !)Ще ги оставя до Нова година да почиват,а после пак ще започна да ги "ръчкам".Тати тези дни си е у дома и аз съм много доволна
Опита се да каже,че би отишъл на работа,но аз бях много непреклонна и за сега си е тук
Не съм погледнала списъка,но сигурно имаме някой именяк.Много здраве и успехи!
Радвайте се на дечицата ,докато са още при вас.Моята къща се напълни за Коледа,двете ми вече пораснали дъщери/на 23 и на 20 год/си дойдоха.Малката им сестричка/на 10 год./,и не само тя ,беше много радостна.Беше чудесно да бъдем заедно ,пък макар и за няколко дни.
важното е,че я имаме..нали пак ще ви снимат
хубава Дивна..като името си

.
ще се молим всичко да е добре с теб и бебето, първото еврочедо тук.
ноооооо по-добре късно да ги поздравим
влизащите-а се е появил някой и той..тупа
лупа по гърбът и чака за
паричката
Утре ще му ушия една здрава торбичка за през врата от една стара, но прекрасна ръчно тъкана престилка на баба ми!Ще идем и да одрежем дрян за да украсим сурвачката...Ваня голяма ,ама и тя се нарежда покрай брат си и като си събере парички от сурвакането ще ходим за по-такива
ботушки 
аааааааа- викам- дядо попе ,вземай се в ръце,хич нямам време с тебе да се занимавам!!!!На бегом до центъра до аптеката и след първото прахче колдрекс му просветна!
пазете се ,че с тоз студ и подмамващо слънце...не е на добре