ЧРХ и ЧНГ2007 от МНОГОДЕТНИ МАМИ 7

• 15 017
  • 320
  •   1
Отговори
# 105
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

ClanG ,дивната хубавица е много сладка и е щастливка с такива батковци.А и ти изглеждаш така ,все едно си ходила на разходка а не да раждаш Laughing HugБраво,направо сте страхотни.
Теди,как сте бебе и мама?Сигурно момента наближава ,приготви ли багажа ?

У нас разопаковах ме подаръци и подарявах ме такива два дена.Събрах ме се с много приятели и празнувах ме и ражденни и именни дни и Коледа а сега се готвим за посрещането на първата Европейска година .Заминаваме в събота една солидна компания в Странджа планина и ще посрещнем Н.Г.в една наета от нас къща.Събират се общо 8 деца ,купона се очертава да е супер ,че да видим как ще работим на 3.01.

Много веселие ,усмивки и страхотно настроение ви пожелавам на всички.А топлото празнично чувство  в сърцата ни никога да не угасва.
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА.

# 106
  • София
Ето ме!Още не съм родила Wink Бебо се бунтува отвреме на време,но още не казва,че ще излиза.На мен вече ми се иска да се роди,че...не мога да се сгъна.Да,приготвих багажа.Анди от ден на ден става все по-сладък.Опитва се да говори и е много смешен.Мони и Пепи активно почиват,а имат някакви домашни за ваканцията,които трябва да напишат (ама,че ваканция !)Ще ги оставя до Нова година да почиват,а после пак ще започна да ги "ръчкам".Тати тези дни си е у дома и аз съм много доволна  Grinning Опита се да каже,че би отишъл на работа,но аз бях много непреклонна и за сега си е тук  Wink

КланГ,много сте сладки на снимките!И тати,и батковците са едни щастливиииии.Много да се радвате заедно!

Честит Имен Ден на някой,ако празнува!  bouquetНе съм погледнала списъка,но сигурно имаме някой именяк.Много здраве и успехи!

# 107
Честито Рождество Христово и весело посрещане на Новата годинаНа всички многодетни мами и на техните семейства пожелавам щастлива, успешна и пълна с красиви моменти година PeaceРадвайте се на дечицата ,докато са още при вас.Моята къща се напълни за Коледа,двете ми вече пораснали дъщери/на 23 и на 20 год/си дойдоха.Малката им сестричка/на 10 год./,и не само тя ,беше много радостна.Беше чудесно да бъдем заедно ,пък макар и за няколко дни.

# 108
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Здравейте Hug Днес ако има именници ...пък то избора е голям на днешният ден  Hug да са живи и здрави  bouquet
mam4eto fut   bouquet добре си ни дошла   bouquetОт къде си,разкажи нещо по-вече за себе си!
Тединце,все отварям с надеждата,че ще видя ...ново бебенце ,че си имаме Mr. GreenДа се похваля,по нашият кабел пуснали телевизия ЗДРАВЕ,обаче след като дадоха двете предавания за вас Crossing Arms важното е,че я имаме..нали пак ще ви снимат
  ylinfant хубава Дивна..като името си  Hugмного сте хубави всички...и щастливи,че как иначе с такова розово бижу

# 109
Клан Г, много сте очарователни, да не кажа дивни!Изпитвам благородна завист като видя порастнали синове, голяма гордост е това Grinning
А хубавицата много спокойна изглежда, дано ти е такава!

При нас Коледата мина мъчително, едва ги сложихме бухалите да спят.Сутринта аз като се събудих подаръците бяха вече повредени и се наложи тати да ги носи до работилницата на Дядо Коледа да ги поправят, той пък взел, че направо ги подменил добрият старец-финансист Embarassedно те пак бяха потурчени за часове Rolling Eyes
На мен дядо Коледа ми оставил стабилно оръжие под елхата-огрооооомен тиган , засега само за отбрана го използвам, да видим кога ще ми дойде вдъхновението да го атакувам откъм термоточката Mr. Green

# 110
Здравейте,аз съм от едно красиво малко градче на южната граница.От раждането на най-малката дъщеря съм си в къщи.Нашият татко работи в системата на НЕК.Най-голямата дъщеря Мария учи в УНСС в София,средната Ивана работи в Хасково,а най-малката Петя е ученичка в 4 клас.Много сме доволни със съпруга ми ,че се решихме дародим трето дете,каките бяха доста големи,но сега си имаме едно "пиленце",което още не е напуснало гнездото. Heart Eyes

# 111
mam4eto fut .добре дошла при нас  Hug  bouquetЩе видиш ,че тук сме като едно голямо семейство и за хубаво и за лошо все тук търсим подкрепа и разбиране и ги получава ме.
Напиши повече за твоето семейство и от кой град си по-точно.Желая на всички ви много весели празници и прекрасни преживавания със цялото семейство.

# 112
    bouquetБлагодаря за радушния прием  bouquetНа 43 години съм ,живеем със съпруга и най-малката щерка в Ивайловград.А МАМЧЕТО ФУТ сега вече разбирам означавало зло или злобно мамче,което няма нищо общо с моя характер.Преди години имаше филм с такъв персонаж,една жена ,която събираше у дома си всички деца от квартала.Ипонеже децата от нашето кварталче бяха често у нас ,моите деца ме нарекоха така. Party

# 113
Мамчето Фут, добре си ни дошла!  bouquet Ивайловград е едно прекрасно място, бяхме там с децата преди две години и много, много ни хареса!

Теди, никакво раждане преди Нова година! Нали сме го нарекли за евробебе. Wink Да щат и помощта за раждане да ти дадат в евро... Ама тя за 4-то дете и без това е наказателна, така че - едва ли. Вие да сте живи и здрави.  bouquet

Ние пък с мойто мъж днес празнувахме 25 години, откакто се запознахме.  Laughing Разказвахме на децата за онези години и на тях им беше безкрайно интересно да слушат за Студентския дом, бригадите, литературните четения - неща, от които си нямат понятие днес. На нас пък ни беше много приятно да си спомним за онези времена. Хубава вечер беше. Сега дъщеря ми мие чиниите след празника, таткото чете книга, младежите играят, а мама е във форума. Идилия.

# 114
  • София
Секстет,честита ви годишнина!Много,много още да се радвате на съвместния си живот!Много любов и усмивки!

Мамче Фут,добре дошла!  bouquet

Днес ходих да видят бебето.Добре е ,слава Богу, но още е високичко,не е слязло надолу.А на мен ми тежииииииииии.Докторката каза,че въпреки всичко никой не може да каже кога ще реши да се роди  Laughing
И така,ние си чакаме.

# 115
Ние ще ходим за Нова година във Велинград, но само Каменчо склони да дойде с нас. Големите си спрятат купона вкъщи и са много доволни. Да видим дали ще са толкова доволни, когато ме пресрещнат съседите след Нова година. newsm29

Теди, да ме дочакаш! Не искам да изпусна нищо!

# 116
Колко е хубаво да се очаква ново човече в къщи HugТеди,дано всичко бъде нормално иза теб и за бебо Peace

# 117
Здравей, мамче Фут! Добра среща на едно страхотно място.   bouquet 
 Клан Г , много красива мома отглеждате, пазете я много, че нашия юнак расте   Joy.
Секстет, щом ще ходите във Велинград, може и да се видим , ако минавате през Пазарджик.Не че пътя е от тук, но сте наблизо. Пожелавам ви хубаво настроение, там има хубави заведения, пък и градът си е хубав.
Теди,  Praynig ще се молим всичко да е добре с теб и бебето, първото еврочедо тук.
На всички желая весел празник и трезво настроение  Mr. Green , може и още подаръци.

# 118
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquet оказа се ,че сме имали рожденници и без да искаме сме ги пропуснали  Stop ноооооо по-добре късно да ги поздравим  Hug отколкото  хич  Mr. GreenБогдан / 27.12.1993 / на Te-tr(СуперТеди) и Гавриил /28.12.2004/ на Мама То 
Мили момчета,бъдете здрави,обичани и много щастливи със своите родители и големи семейства!!!Много сполука в живота и безгрижно детство...
 newsm59  Gift newsm59  Gift newsm59  Gift newsm59  Gift  bigdance2 Tada newsm19 newsm35 newsm19 newsm35 newsm19 newsm35 newsm19 newsm35 newsm19 hbday bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni bdbaloni happy bdКак сте момичета?Измислихте ли вече новогодишното меню?Ние ще сме си в къщи самички,сутринта ще ставаме рано за служба...и децата с нас-нямаме си бабин дом,пък на Васильовден малкият е строен със сурвачката до вратата на църквата и само ги причаква  newsm66 влизащите-а се е появил някой и той..тупа  341uu лупа по гърбът и чака за  Moneyпаричката  bowuuУтре ще му ушия една здрава торбичка за през врата от една стара, но прекрасна ръчно тъкана престилка на баба ми!Ще идем и да одрежем дрян за да украсим сурвачката...Ваня голяма ,ама и тя се нарежда покрай брат си и като си събере парички от сурвакането ще ходим за по-такива  newsm56 ботушки ooooh!
Пазарихме си и една домашна пуйка от едно близко село,та утре ще идем да си я вземем...изчистена ...само ще чака да я метна със кисело зеленце във фурната в неделя.
Ще поседя още малко,ще почета тук-там-да стане време мъжът ми да си пие колдрекса,че днес цял ден по студа и на течение и като се прибра вечерта,че като го втресе,ужас,тресе се и пребледня,взе ми акъла Sick аааааааа- викам- дядо попе ,вземай се в ръце,хич нямам време с тебе да се занимавам!!!!На бегом до центъра до аптеката и след първото прахче колдрекс му просветна!    costumed050 пазете се ,че с тоз студ и подмамващо слънце...не е на добре
mam4eto fut мнооого отдавна бях ходила в Ивайловград,тогава често прескачах до Гърция при дядо ми,а той живееше в с.Плати под Свиленград.
Тединце  Mr. Green евробебе ще да е
мама цоцоланка нещо взе да ми липсва осезателно  Crossing Arms

# 119
Честит Рожден Ден на Богдан и Гавриил! bdbaloni hbday
Да са живи и здрави, семействата им да се гордеят с тях и да имат много, много късмет!

Мамите явно покрай празниците вкъщи не се появяват, а и ние сме се зашеметили от подготовки и празнувания. Embarassed

прити, изпробва ли новия тиган? Откъм дръжката или откъм термоточката? Mr. Green

Дидке, поздрави сурвакарчетата и от мен. Ваня нищо, че е голяма, то и аз бих се наредила да сурвакам, ама пусто ще ме погнат мен. Wink

Весели празници на всички! Днес заминаваме, така че ще ви видя и чуя чак догодина! Да сте живи и здрави и само хубави неща да ни случват! newsm19

Общи условия

Активация на акаунт