ЧРХ и ЧНГ2007 от МНОГОДЕТНИ МАМИ 7

• 15 016
  • 320
  •   1
Отговори
# 90
Честито Рождество Христово на всички, които смятат, че любовта ще спаси света! Желая ви щастие, приятни изненади и верни приятели! Дано са повече подаръците и пълните маси!И мъжете мноооогооооо да ни обичат! Честито и на всички именници!

# 91
  • Варна
ЧЕСТИТА КОЛЕДА !!!!

Последна редакция: пн, 25 дек 2006, 17:42 от Илиева

# 92
Честито Рождество Христово!
Здраве, любов, късмет и блогополучие за всички!
Снощи ( на бъдни вечер) при нас дойде Дядо Коледа. Децата направо не можеха да си намерят място от вълнение. Той не звънна на звънеца, а звънеше с една голяма камбана и те като чуха... настана такава суматоха - въртят се, не знаят какво да правят. После вече като седна Дядо Коледа се поуспокоиха, казаха си стихчетата и всичко мина супер. И мен Дядо Коледа ме накара да пея песничка и ...пях - къде ще ходя. Всъщност само започнах после всички се включиха - и малки, и големи. Пък и Дядо Коледа се оказа с едно чувство за хумор... изобщо много весело беше. А децата бяха просто на седмото небе. А като ги виждаме така щастливи и ние сме щастливи - колко ни трябва на нас. Дядо Коледа си имаше и Снежанка и мъжа ми се поинтересува дали можело догодина да поръчаме само Снежанка. Laughing Де гиди мискинин #2gunfire #2gunfire #2gunfire Laughing
А днес децата(големите) заминаха за ваканцията с баба и дядо за Силистра. Сега сме почти мома и ерген. Блазе ни!
Чао на всички! И дано и при вас е било така весело!

# 93
Честито Рождество Христово  bouquet
Желая ви много здраве, късмет и щастие.
Най-вече да ви радват дечицата ви и да озаряват лицата ви с усмивките си Hug

# 94
  • София
Честито Рождество Христово!
Бог да ви благославя и пази!
Hug

# 95
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И УСМИВКИ!

И при нас децата са много щастливи от подаръците на Дядо Коледа, въпреки че всяка година само звъни и бързо изчезва. Спаха с играчките си и даже ни черпиха с бонбони, защото всичко поръчано е дошло и то много хубаво. Още веднъж големи благодарности на teddyvas за едната поръчка!

Приятна почивка на домакините и дано всички поръчани подаръци са дошли и у вас!

# 96
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Желая ви да сте все така здрави, щастливи, усмихнати и задружни, както сте на днешният светъл празник!

При нас нямаше специално Дядо Коледа. Въпреки това имаше вълнение и суматоха около подаръците. Всички сме мнооооого доволни и благодарни за това, което получихме.
Освен това аз съм много доволна и от късметите, които ни се паднаха от питката.
На мен се падна любов newsm76, на мъжа ми - здраве newsm10(тази година му беше трудна от към здравето), на Петър - учението smile3508 (най-подходящият късмет за него), на Матей - нови приятели newsm74 (него пък го очаква детската градина), а за Криси остана късметът (той си ни е късметчето на нас) yes

# 97
  • Варна
Слънчева Коледа на всички! Празничното  настроение да не намалява Grinning

Понеже съпругът ми беше именник вчера, а не се очертаваха гости-роднини  Wink, поканихме един куп приятели, които са си в града за празниците. Общата бройка на гостите стигна 12 възрастни+2 деца! Обичам да е пълно с хора в къщи!

Много смешно ми беше как с идването на хората, кръгът от столове се отдалечаваше все повече от масата, но няма как. Мисля, че всички бяха доволни, че се видяхме, защото сме приятели още от гимназията. Храната също им хареса, само че сега съм затрупана от бутилки с вино, донесени от гостите.  Laughing Уговорихме се да ходим след два дни на караоке, така че купонът продължава! Щерката заседна  на компютъра с едното гостенче и доколкото виждах се отваряха разни барби-сайтове. Въобще - страхотен купон!

Днес вече ще разпускаме, ще се поразходим да се порадваме на слънчицето, че покрай цялото готвене не съм подала нос навън. За разлика от децата, които се изнесоха по приятели и на 24 и на 25ти, а съпругът ми с оплезен език тичаше нагоре-надолу по стълбите я до мазата, я до магазина за поредните забравени продукти.

# 98
Весела Коледа на малки и големи! Много радости и топлина в семействата ви!
Нашият дядо Коледа също беше много щедър, особено към каката. Спретнахме й пиеска, че дядо Коледа току що е донесъл подаръците, а тя беше в другата стая, и тя наистина повярва и беше много развълнувана.
Весело посрещане на Новата Година на всички!
Tada

# 99
  • Варна
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
На вас и на вашите семейства желая много здраве ,късмет и безброй щастливи дни през настоящата година.

# 100
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВА МИЛИ МАМИ И МАЛКИ И ГОЛЕМИ ДЖУДЖЕНЦА!!!!!
Бъдете здрави ,весели , усмихнати и щастието никога да не напуска домовете и сърцата ви!!!
И ние изкарахме чудесно, късмета от питката се падна в парчето за Богородица и чудното е че никой не се разсърди, а напротив-радват се че тя ще ни закриля,,,,,,,
Много късмет и щастие на всички Ви-на новите мами и новите бебчета и на всички рожденници!!!!

# 101
Макар и с малко закъснение - Честито ви Рождество Христово! Радост и здраве да огреят домовете ви , усмивките да не слизат от лицата ви! Бог да закриля семействата ни !
Дядо Коледа изпълни и нашите желания, и щастието ни е безкрайно! Освен това Каро го видял как лети със шейната във празничната нощ - "ама наистински"- та сега сме спокойни съхранихме и тази година "тайната".
Теди, до къде я докара, как си? Нещо признаци....? Чакаме с нетърпение вече!
Поздрави и целувки на всички!
Я да видим дали съм се справила....http://snimka.bg/album.php?album_id=88066

Последна редакция: ср, 27 дек 2006, 10:55 от ClanG

# 102
  • Варна
Ееее, браво! Видяхме я малката принцеса Дивна! Да е жива и здрава и бързо да й минават коликите!

Ама батковците големи сладури! Блазе ти!

# 103
  • Варна
КланГ, чудесни снимки.Много е красива малката Дивна, да Ви е жива и здрава!Мисля ,че ще е обградена с много любов от толкова мъже вкъщи!Бъдете Щастливи!

# 104
Ей, Кланче, много сте хубави! Пу-пу, да не ви е уроки!

При нас Дядо Коледа изсипа чувала под елхата, докато спяхме, та на сутринта падна голямото отваряне на пакетите. Мисля, че всички останаха доволни, само Бобо беше малко разочарован, че поръчаната голяма книга за Първата световна война се оказа малко книжле по темата и голяма история на Европа, но какво да прави горкият старец, като подобна книга не е издавана от 30-40 години! После обаче и потърпевшият младеж се успокои, като на основата на малката книжка издири карти в интернет и си разчерта битките и фронтовите линии. Всички други си бяха доволни още с отварянето на подаръците.

Общи условия

Активация на акаунт