ЧРХ и ЧНГ2007 от МНОГОДЕТНИ МАМИ 7

• 15 050
  • 320
  •   1
Отговори
# 165
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Lilibon И аз звъних,но или нямаше сигнал или се включваше секретар,казах си думичките обаче още няма резултат,нямам имейла и на Радостина!Може и да е по женски сбирката,за мене е без значение,важното е да се видим и запознаеме/колко му е да се окаже,че се познаваме/Хубави снимки ..защото са хубави хората на тях иии .....при толкова избор за сватосване...като разгледах всички албумиии Mr. Green
nadiaeuro разказвай,тук няма кого да оттегчиш!

# 166
Любопитна съм има ли в БГ някъде статистика, колко процент майки са многодетни и ако може малцинствата да са отделени, че да се ориентирам? Simple Smile Или да ги търся при сектантите и в лудниците (хаха)

И на мен ми е интересно за кърджалийксите фиести. Имам много смътен спомен от Кърджали - само веднъж съм била и то отдааавна.

Лилибон, и на майка ми първите думи след като повярва че не се шегувам бяха, че не съм и казала, че искам да съм многодетна, та май има нещо вярно в това дето казваш. Ама аз не съм казвала и че искам и 1тo и 2тo, та не знам как за тях не се разсърди Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 14:08 от MegiX

# 167
  • Варна
Здравейте,момичета!

Разгледах всички снимки,страхотни са!От тях сруи много настроение и усмивки.Това е хубавото на празниците ,че събира всички около масата!

Надя,ще бъде интересно да разкажеш кой как празнува различните празници!

Теди ,тръпна и аз в очакване!Пожелавам ти като моето последно раждане за 45 мин. и хоп...готово!Стискам палци, всичко да е наред!

Боби, дано малкия бързо да се оправи!Тези пусти зъби често създават проблеми и дечицата се мъчат.

На срещата ще съм сама,никай не ми трябва искам да се видя с Вас на спокойствие!
Дидка каза за 13-ти-ОК,Лили каза за 16ч.-ОК, само кажете мястото.Ако на някаго не е удобен часа ще се съобразя с него, никакъв проблем.Понеже Хела очаква да и се обадя,трябва да го решим скоро.

# 168
  • София
Момичета, всички си чакаме  Joy Много ви благодаря,че споделяте нетърпението с мен  Hug Надявам се,че скоро ще ви зарадвам  Praynig

Снимките са страхотни!Браво на вас!Какви хубави хора,само... Ето това е да си многодетен и щастлив!Когато един ден си купим дигитален апарат и аз ще ви показвам снимки,но дотогава-няма  Laughing

За варненската среща,спомням си,че заведението има сайт.Намерете го ,там не може да няма служебен телефон,който да е актуален.

Цоцоланке,къде се загуби пак?

# 169
Здравейте и от мен и за много години!
Добре дошли и на новите мами!Струва ми се, че през тази година може и собствен подфорум да си направим-много сме!И разбира се,ще се УМНОжаваме!Много се радвам на новите мами, които са се включили и на снимките!Срахотни сте!

# 170
Теди, направо  завиждам за емоциите ти в момента - хем малко страх от неизвестното, хем нетърпение да си гушнеш бебчето.  preggo

А относно празнуването на Байряма по Кърджалийско, ето как протече при нас:
сутринта мъжете и момчетата отидоха в джамията да се молят, а след това са отишли на гробищата-да почетат починалите. След като се върнаха се започна голямото поздравяване - по-малките целуват ръка на по-възрастните, които пък ги възнаграждават с бонбони или пари. Като технологията на целуването на ръка е първо с челото докосваш ръката, после с устни. Даже на мен ми целуваха ръка, въпреки че съм християнка. Всичко беше съпроводено с много смях и веселие.
После започнаха да принасят в жертва Sick със специален нож, благословен от ходжата, в нашия случай теле и коч. Дотогава се пости - т.е. не се яде и не се пие. Част от месото се  носи в джамията - за бедните, друга част на близки, и оставят и за себе си.
След това се сяда на софрата / на земята/ и се слагат различните ястия направо с тавата, едно след друго - за по десетина минути. Ястията бяха: супа, ориз с месо, мляко с макарони, баклава, къпана баница.
Като дойдат гости същият ден или на следващия, цялата процедура по посрещането се повтаря. Mr. Green
А предишния ден се правят мекици, обикаля се селото и се раздават на съседите.
Някой път пък ще ви разкажа за сватбите им.
newsm47

# 171
Варненски мами-свързах се с Радостина,намерих телефона на заведението,говорих със съпругът и,а той ми даде домашният им телефон та после говорих и с Радостина.Уговорено за 13-ти от 16ч в "За приятели"-намира се на ул-Македония 82/84  Mr. GreenАз ще съм сама на срещата  Party без ремаркета и утежняващи обстановката придружаващи лица Mr. GreenАко някой иска номерата на домашният телефон и на мобилният телефон на Радостина да ми пише-ще ги пратя!Трябва да се преброим за да запази една маса с надпис-защо не-БГ-МАМА Flutter
Моят малък любовчия днес замина с приятелката си и баща и на селото на бабата и дядото !Нямало да си идва скоро newsm78По-късно ще пусна снимки

# 172
|Здравейте мами,присъединявам се към отбора по покана на пети-уити, ако бъркам ме извинете.Не знаех,че има толкова много многодетни Winkно според мен трички е едно много хубаво число Hug
Аз се казвам Магда,от София съм.Имам три прекрасни дечица-Христина на 16г., Мартин на 12г. и Дарина на 1 и 3м.
Ще се радвам да обменяме опит Heart Eyes

# 173
  • Варна
След дълго ровене из стари теми намерих сайта на заведението на Радостина "За приятели"
http://www.zapriateli.com/
там е пълното меню на заведенито.

Освен известнитите до сега Мами3, Дидка,Хелла,Лилибон и аз,трябва да се свържем и с тези ,които не са писали скоро.

Здравей,Магда!Добре дошла при нас!Да са ти живи здрави дечицата.Три наистина е хубаво число,за други пък 4! Grinning

Последна редакция: чт, 04 яну 2007, 21:59 от Илиева

# 174
Добре дошла на Магда и нейното богатство!!!! Hug  bouquet

# 175
Добре дошла  magda    bouquet
Илиева забравих да пиша,че ще сме в горното ниво-в пицарията!

# 176
Цоцоланке,къде се загуби пак?

Тук съм, тук съм...... Стига съм била писател, нека бъда и читател малко..... Ако не за друго - заради теб влизам в темата..... Ама тя, темата, и без мен върви отлично - я виж каква дейност кипи тук - албуми, срещи, празници....... Кипи и ври отвсякъде!!!! Е, напр. на варненки как да не им завидиш.....  Срещи, пицарии - една наздравица поне за нас - неприсъстващите да се сетят да вдигнат...... Духом ще сме с тях,а после да качват снимки в албумчето.....

А ти, скъпа Теди, като се обебиш - да не забравиш един СМС да пратиш за да разгласим добрата новина! А и тук както е тръгнало тук със сватбената агенция.... току виж докато са те изписали и неродена мома сме намерили за твоя ерген! А име избрахте ли на юнака??????  

Дидче, не се възползваш от сватбената агенция на Сватята....... Виж, тя вече към морето тръгна.... А ти - пращаш твоя любовчия с приятелката на село.....

pretty_witty  да, поне по една мама всяка седмица се присъединява към нас..... Но преди време не одобриха идеята ми да има подфорум многодетни. След това дойде темата - първа на белл за многодетните мами,а съвсем отскоро стигнахме и до закована тема! Това ми напомня да ви напомня да използвате, когато имате нужда електронната поща, номера в кю-то и албумчето на многодетните мами! Всичко е на първа старница - с паролите и имената!

Супер Теди ми се губи на мен...... То и други ми се губят от погледа,ама поне пишат от време на време - галче, активна, ЗлаВещица... JuliS се появи ......

Лека вечер!

Последна редакция: пт, 05 яну 2007, 01:07 от Мама Цоцоланка

# 177
Копи от другата  наша тема:

Първо Честита Новата Евро 2007 година!!! Да сте живи и здрави, вие  и семействата ви!
Аз се разписвам тук, не знам имаше ли "отчетна" темичка на многодетните,рових, рових, пък не намерих...

Браво, Джулка, срахотни предложения!!!
На мен ми допада първият вариант, може би фона да не е бял. И мисля, че кавичките могат да отпаднат!

да кажа, че не намирам много време за писане, защото съчетанието на абитуриентка, първокласничка и проходило бебе е доста.. хм,  ooooh!, уморителна  Joy

Мога обаче да ви се похваля с това, че йоана се справя отлично в училище, въобще не й обръщам внимание, пише си домашните и си учи без моя помощ. Тея ми стопява лагерите като се катери навсякъде и се глезондри както подобава на най- малката- особено след като беше малко болна..., а Елена е в треска за бала.

Ето малко снимки от нас!

Абитуриенстската рокля на Ели

Снежната принцеса Тея

Малко снимки с котарака

Зима

# 178
Ей, ама много сте хубави всички! Какви дечица, пък какви майки, да им се ненагледаш Hug. Дали да не метна и аз няколко снимки, newsm78 че то и моите хубавци не са за изтърване Blush

Варненки, непременно да направите снимки и отчет на срещата, щото и ние искаме да видим и да участваме, макар и виртуално Wink.

На другата Теди, най-малкият й е нещо болничък, ама нищо страшно, та може би затова да няма време да се включи. Пък нали е и ваканция и като са всичките дечурлиги в къщи, знаете как е Crazy

# 179
Страшни снимки! Децата чудо! И мамите и те!
Магде добре дошла!
Наде, и на мен ми е интересно! Няма да се отегчим - разказвай!
Цвете, да ги пласирам че ме подлудиха! Няма ли да свърши тая ваканвция!? Ако някой си е харесал да идва и да ги взима магаретата неедни! Ушите ми изядоха, а нерви вече НЯМАМ! Днес ме направиха луда! Цял ден се биха, замеряха, караха, малкото пищи от колики, шефа на работа и накарая поляха Дивна с вода цялата. Е, това вече ми преля чашата. Щом и днес не ги набих - няма кога да е !
Теденце, така се ядосах че забравих - как си? Идва ли юначе?
Свате, тия филми да ги немаме! Зрителите - пред телевизора, тука се пише!

Последна редакция: пт, 05 яну 2007, 01:58 от ClanG

Общи условия

Активация на акаунт