Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Текстовете обсъждат различни теми, като рождени дни, празници, деца, подаръци, семейни събития и предизвикателства, както и лични преживявания и ежедневни изживявания на участниците във форума. Публикациите обсъждат различни теми като подготовка за празници, рождени дни на деца, здравословни проблеми на децата при покупка на подаръци за семейни моменти и предстоящи коледни празници.
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, споменати в публикациите?
-
Какви теми се обсъждат във връзка с децата?
-
Какви са някои съвети за справяне с коликите при бебетата?
- да поддържаш огъня така да се каже.
ако нещо пак съм забрпавила или объркала... 
записах се на специализация по Европейско право, която ще продължи година и половина, не е много натоварено, но за да мога да си го позволя, защото е платено, взех че тръгнах на работа... отделно си продължавам с френския, че те са свързани двете неща.
и подсъзнателно се нагърбих с тия работи, за да нямам време да се депресирам повече...
уча за изпита по френски, готвя за четиримата гладници вкъщи,
и чат-пат поизчистя къщата, водя Бубо на алианс, малките в някоя градинка... и по 4-5 часа ходя в офиса, където вече втори месец НЕ МОГА да вляза в час...

Обръщам се към всички майки и най вече към тези основните...Най добрата ми приятелка също има три деца...Но първото бившият и мъж и го отне"по съдебен път",както става днес у нас с много пари,и няма право дори да го вижда.Той вече трябва да е голям...Тя си мечтае да започне да се бори за него,но я е страх от бившият и съпруг.Тя е страхотна майка и съпруга на сегашният си любим,и заслужава първият и син да знае това,да знае че тя го обича!Кой знае какви неща са му наговорили за майка му,дори първите години го бяха пратили в чужбина...Тя не знае че пиша за нея,но аз искам да я направя щастлива,определено го заслужава!Някой да знае случайно как можем да и помогнем,и да я включим в нашата агитка на многодетните майки?!Моля ви пишете ми по този въпрос!Поздрави!
, въобще как се справяш с всичко, че и време за депресия ти остава
Ще поговоря с него, непременно за това.