ЧРХ и ЧНГ2007 от МНОГОДЕТНИ МАМИ 7

• 15 045
  • 320
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
          bouquet   Честин имен ден на именниците! Grinning Grinning
Да са живи и здрави и да си носят името дълги години със здраве!Много усмивки,щастие и добро настоение на всички! baloni  ura
И понеже и аз си имам Иванчо,бързам да Ви почерпя ,макар и виртуално,кой каквото обича.
  party023 Popcorn eat cook cook cheers  morning  Popcorn beer3 Wine Glass newsm38
 Днес ще си направим детско парти у нас и децата са много щастливи ,че ще се съберем майките и децата от нашата групичка на купон.

Теди,как си?Има ли новини?Много мина ,малко остана!Чакаме си бебето!

Дидке,как е кракът?Пий хаповете,че с тези празници и срещи трябва да си на здрави бойни нога,че и път те чака до Варна.

Пипи, имаш страхотни красавици!Как ще ги увардиш, не знам!Мога да си взема малката за моите юнаци,предлагам избор от 2-ма еднакви! Grinning

А за тези дето искат близнаци, има си рецепта!

Радвам се ,че харесахте снимките,днес ще се снимаме и пак ще ви пратя/вече знам как става/.

Хайде да свършвам вече ,че къщата чака,а какво ще е след партито ,не ми се мисли!
Лек и весел ден на всички!Ваканцията свърши,ще има и сърдити!

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 09:21 от Илиева

# 196
         А за тези дето искат близнаци, има си рецепта!

Каква е рецептата и колко искаш за нея..... Пу първа да я получа! Весел празник Илиева днес у вас! Чакаме снимки!

# 197
Имаме си евробебе - Теди е родила мъж!!!!!! Да и е жив и здрав и много да я радват!

Родил се е днес в 9.40, 4.150кг. - не знаят още за името!!!!!!!!!!!!!!

# 198
  • София
Здравейте,
Аз съм Пепи(синът на teddyvas).
Искам да ви се похваля,че си имам братче. :lol  bigdance2 newsm67 newsm18  Party Time Tada newsm38  ura baby family6
Роди се днес в 10 часа сутринта и тежи 4,125 кр.

П.П.Честит имен ден на всички Ивановци,Ивовци и др. Wink Laughing Sunglasses

# 199
Здравейте,
Аз съм Пепи(синът на teddyvas).
Искам да ви се похваля,че си имам братче. :lol  bigdance2 newsm67 newsm18  Party Time

Пепи, честито ти братче! Честито братче и на Мони, Анди! Много да помагате на мама, да я слушате и да сте много, много щастливи!
 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 10:43 от Мама Цоцоланка

# 200
  • Варна
      bouquet  bouquetЧЕСТИТО МОМЧЕЦЕ НА ТЕДИ! Grinning Grinning Grinning

ДА И Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕНЦЕТО И ВСИЧКИ ДЕЧИЦА У ДОМА!ТОВА СЕ КАЗВА ПЪЛНА КЪЩА С ДЕЦА!МНОГО РАДОСТ ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ НА ЦЯЛАТО СЕМЕЙСТВО ОТ СЪРЦЕ!

newsm59 nbirthday stork-boy 1crib smile3504 baloni smile3541

1stroller newsm63 family6

# 201
Честито бебче на Теди! Да ви е жив и здрав, много да ви радва! Честито братче на батко Пепи, кака Мони и малък батко Анди! Много да се грижите за него и да помагате на мама! Теди, пожелавам ти бързо възстановяване и прибиране в къщи!

Да почерпя и аз за моя малък Иванчо  cook lalalala Drunk cheers  party023 newsm53

# 202
Честито бебче на Теди! Да им е живо и здраво! Леле колко е хубаво с толкова много дечица! newsm63

Честит имен ден на Иванчовците и Иванките! И те да са живи и здрави!  bigdance2

Весело празнуване на всички!
Tada

# 203
Честит" ЕВРО" бебок  на Теди , честито и на батковците и каката да им е живо ,здраво и много послушно братчето, на мамчето бързо възстановяване .Честит Ивановден на всички именици  newsm51 .

# 204
 newsm18  ura dance dazzler1 Tada  costumed034Супееееер! Браво на Тедито! Да и е честита рожбичката!
Брях как се развълнувах - чак сълзи ми избиват! Само преди месец го преживях- много освежаващо!
Ивановците - да са живи и здрави! Да слушат и да се учат!
Май не съм много редовна, но влизам да чета поне!
Свате , що толко ще чакаш - до 43, айде по скоро да е !
Имате много поздрави от щастливата мама Теди! Още е в коридора , че ни във ВИП , ни във неВИП-а има места, та чака да се освободи нещо. Звучи свежарски.

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 13:45 от ClanG

# 205
Честито бебе, tedyvas! 4125  Crazy - ама то почти изгледано! Да е здраво и много да ви радва!

Heart Eyes

# 206
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 HugВече не е в коридора мама Теди,но не е  и във ВИП стая  newsm78 брех че наплив от родилки и евробебета ooooh! Иначе много свежо звучеше по телефона,сега ще чакаме да научим какво ще му е името на юнака  Thinking
На всички именници - ЧЕСТИТО!Днес аз си имам четирима именника-две деца,мама и свекър  HugЧерпя за сега виртуално  cheers
 cook cook cook cook cow moresmileмама цоцоланка не ще да се оплаква   Stop но аз ще се оплача smile3514бият ми инжекции за болките в кракът обаче ефект все още няма,ни седнала  Sadни легнала  Cryни права мога да седя!

# 207
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА ТЕДИ!!!!!! И то какъв юнак!!! Много здраве и късмет на цялото семейство!!!

Дидка, разписвам се! Благодаря за пожеланията, да ти се връщат многократно!
 На всички момичета и семействата им желая здраве, щастие и любов през цялата  година! Много щастливи мигове в пълните ви къщи!

Ние преди малко се върнахме от Копривщица, беше страхотно! Сега се стягаме за училище и от утре отново в старите релси!

# 208
Аз ли нещо недоглеждам? Мамо Тони как се казват по малките ти дечица - на първа страничка пише едно на лентичката друго? Сигурна съм че ти знаеш по добре ама Цоцоланка нещо е мечтала за след 10 години как ще дондурка ново бебе. А , може и аз да не виждам добре. Освен Таня останалите са все Вилета... Свате, пъпа ти е хвърлен по тия Велизари.

# 209
ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ, МИЛА ТЕДИ!

Желая на всички ви много радост, щастие, здраве и безброй празници! Tada  ura  ura  ura Бъдете още по-силно и задружно семейство!

Пепи, Мони, Анди и на вас честито братче! Много да го обичате, да слушате мама и да помагате! newsm51

Офф и аз се развълнувах и ми напират сълзи  Embarassed. Толкова е хубаво, когато започва нов живот.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт