ЧРХ и ЧНГ2007 от МНОГОДЕТНИ МАМИ 7

• 15 029
  • 320
  •   1
Отговори
# 210

Велизар - 14.05.1998 на Мама То
Тони - 12.08.1970  Мама То
Вили - 30.09.1970 на Мама То
Таня - 19.10.1991 на Мама То
Гавриил - 28.12.2004 на Мама То
Мама То -  Тони - Вили, Таня, Гавриил

# 211
ехеееее....ЧЕСТИТО МОМЧЕНЦЕ на мама ТЕДИ. ЧЕСТИТО БРАТЧЕ НА ПЕПИ, АНДИ и МОНИ!!!!!!ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МНОГО ДА НИ РАДВА И ОБИЧА!!!

# 212
  • Варна
Честито бебче, Теди! Да ти е живо и здраво, да ти носи много радост, да радва татко, батко Пепи, кака Мони и да си играе хубаво с батко Анди!  newsm59
Нека в дома ви не секва детския смях, поводите за празнуване, да сте едно голямо любящо семейство!

Честито и на празнуващите Ивановден! Прекрасен ден беше, дано ви е донесъл хубави преживявания!   bouquet

# 213
  • Пловдив
Честито бебче, Теди!    bouquet  bouquet  bouquet

# 214
  • Варна
                                              За много години.Да е мирна ,здрава и ползотворна.
Честито бебче на Теди,да и е живо и здраво и да може да го гледа по европейски.  bouquet

# 215
Честит юнак на мама Теди!

newsm51 newsm07  bigdance2

Честита радост на тати, батко Пепи, кака Мони и батко Анди!

Браво, Теди, къде го кри този Крали Марко, беше си толкова фина!
Чакаме те с нетърпение!

# 216

Велизар - 14.05.1998 на Мама То
Тони - 12.08.1970  Мама То
Вили - 30.09.1970 на Мама То
Таня - 19.10.1991 на Мама То
Гавриил - 28.12.2004 на Мама То
Мама То -  Тони - Вили, Таня, Гавриил

Свате, ако не се лъжа - на Велизар казват на галено Арчи! Тони е Мама то , Вили е съпруга на мама то, Таня си е Таня, а Гари е Гавраиил. Но може и да съм в грешка....

Ама пак пиша - ако имам грешка в имена, в деца ..... казвайте! пипи67 и нея съм я объркала, ама тя като не влиза редовно да каже навреме, така ще  е... ще си ходи с грешките!

# 217
Честита мъжка рожба на Теди и цялото семейство!   bouquet   bouquet Много щастие на всички с малкия принц и радост за мама Теди!
Честито и на всички именици, да сте живи и здрави!   bouquet  Joy

# 218
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ТЕДИ!ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО И С МНОГО КЪСМЕТ И САМО РАДОСТ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТИ!
ПЕПИ, МОНИ И АНДИ, ЧЕСТИТО БРАТЧЕ!СЛУЧИЛИ СТЕ НА СЕМЕЙСТВО, БРАВО НА МАМА И ТАТИ!

Много хубава новина!Дано всичо е наред и се приберат вкъщи по-скоро!

# 219
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Варненски мами,наближава срещата ни,всеки ,който има път по това време към Варна или живее наблизо и има желание  Hug да заповяда!Колкото по-вече  Party толкова по-добре  friendship
събота 13.01. от 16.00ч в пицарията на "ЗА ПРИЯТЕЛИ" ул Македония № 82/84  cheers       http://www.zapriateli.com/
Мама То_ни   Heart Eyes радвам се,че се появи
  Flowers SunflowerНа всички пожелавам  Flowers Four Leaf Cloverхубава   Nature Sunny слънчева и спорна Flowers Four Leaf Clover седмица!!! Flowers Sunflower

# 220
Честито, Теди!   bouquet  Grinning
Честито, Пепи и останалите от отбора!  Grinning
Желаем ви да се наслаждавате на всички изживявания заедно!  Hug

# 221
  • Варна
Здравейте момичета!
Вчера детското парти мина добре.Децата бяха много доволни и щастливи,поигроха и разхвърляха на воля.Нямаше големи поразии,само малко трохи,настъпани пуканки и 1 разлята чаша със сок върху бюрото,но със светкавичната бързина на близнак Стефан беше бързо подшушена.Е, имаше и малко рев от 2 чукнати една във друга глави с малки цицини.
Пращам ви снимки от мероприятието,а за нашата супер група ще ви разкажа друг път.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=93086&view=1&photo=1

# 222
  • Варна
Илиева, групата ви е голяма и много весела, а близнаците изглеждат наистина щастливи! Как ли ти действат тия грейнали очички!  newsm03

Днес пътувах по работа до Бургас. Хубав град - простор, море, чист въздух, много хора по главната улица и ... неви!
Отдели ми време да се видим, макар че й беше много натоварено. Ех, хубав половин час беше!

Чакам с нетърпение срещата с варненските мами!  Hug

# 223
Илиева ако ще ги даваш тия близнаци - на Мен! Не на Цоцоланка - тя е млада ще си роди ! И каката хубавица - ще береш ядове!
Лили и Неви - сладури сте!
Ко прави Тедито някой чу ли я ? Че направо днес пак ми е ден на лудостта, не сколасах!
Лили как си ? Ти си наред ! Фетална мина ли?
АААААААА грешка Меги е наред, после Лили!

# 224
Илиева ако ще ги даваш тия близнаци - на Мен! Не на Цоцоланка - тя е млада ще си роди !

smile3515    newsm66 newsm66  341uu  341uu newsm29 newsm29
утре май кафето пред компа сама ще го пиеш....... Как може така да пререждаш..... Тук си има ред! Първа съм си заплюла близнаците и рецептата..... Да се разберем!

А варненските мами - от сега им завиждам  Crossing Arms  Mr. Green

Дидке, как си? Бягаш ли вече?

Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт