ЧРХ и ЧНГ2007 от МНОГОДЕТНИ МАМИ 7

• 15 025
  • 320
  •   1
Отговори
# 240
Стига с тези близнаци ... Сънувах, че имам близнаци и ме питат за рецептата, а аз казвам сега ще ви я кажа и почвам да се чудя как беше и как ми се казва втория близнак :newsm78: , и се събудих, щото не се сетих.

Joy Joy Joy
Тези форуми ще ни побъркат. hahaha

# 241
Привет и от мен Grinning
С добра вест Grinning приели са изменение в закона за общинските такси, с което от януари 2007г за ползване на детски ясли и детски градини многодетните семейства заплащат 20% от таксата за първото дете, 75%от таксата за второто дете и нищо на третото и всяко следващо Grinning
Много приятно се изненадах.Мисля, че ще се усети в семейните бюджети Peace.Дано не е само за нашата община Praynig
Сега ако се замислят и за тази недомислица със сборните групи и 3-месечната ваканция през лятото и оправят и този проблем ще ги благославям дъъъъъълго и искрено Naughty

# 242
  • Варна
Прети, до сега беше по-добре.За пъвото 50%,за второто 25% и третото нищо.Сега ще плащам повече за второто.

# 243
  • София
ЕТО   МЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Прибрахме се по обяд с малкия-голям ЙОАН.
Съжалявам,че ви оставих толкова време в неведение  Wink Нали се роди на Ивановден,а ние бяхме мислили за други имена ooooh! трябваше спешно да мислим нови.Тъй като тати ни е Иван,аз не исках да е и детето Иван и така след умуване семейния съвет реши да е Йоан.

Добре сме,слава Богу!До ранния следобед имахме гости  Tired след като си тръгнаха аз гледах малко да помогна с домакинството,а тати отиде да пазарува.Йоан се поразвълнува и малко се поразплака,а Анди е почти неудържим все за бебето  говори и иска при него  ooooh! Сега предстои да поразместим малко из спалнята.Имахме едни идеи,но ще ги осъществяваме в близко бъдеще.Ще опитаме да спим в спалнята с двете бебета,а по-натам да преместим Анди в детската.Дано се справим  Laughing

Е, хайде,ще се включа скоро пак,надявам се.

# 244
Добре дошъл на малкия-голям Йоан!
              newsm51

Сега вече се събра цялото семейство!
family6

На мама - яка й гърбина.
wash hang 1ironing newsm75 1dishes baby newsm64 newsm63

# 245
Теди - добре сте си дошли в къщи!Много целувки на малкият Йоан, а ти като си починеш чакаме разказче!!!!! Heart Eyes Hug

# 246
Теди, добре дошли в къщи - на теб и на малкия Йоан! Радвам се, че сте добре, сигурно у вас е пълно с емоции! Чакаме и снимки на юнака.    newsm63

# 247
Добре си си дошла  Теди и във физическото, и във виртуалното семейство!!!!! Добре дошъл и на Йоанчо!!!!! Много хубаво име!!!!!

Теди, желая ти една добра организация за да се чувстваш по-малко уморена и  да имаш време  да отмаряш и ти!

Нашите бебета сега - Дивна и Йоан - да слушкат, да папкат, да спат и да щадят мамите си!!!!!

Гледахте ли репортажа за мамата,която е родила 10-то си дете?

# 248
Добре дошли на мама Теди и на малкия Йоан! Бързо възстановяване и успешна организация! welcome newsm07

Относно майката с 10-тото раждане - в рамките на 14 години 10 раждания. То хубаво - пълна къща с деца - весело е, но не е ли прекалено изтощително за майката?! Дали има някой да помага, щото всяка година бебе....Пък и таткото -  как издържа такова семейство, не ми се мисли. newsm78
Като се замисля, че от 6-7 седмици не кърмя, пък още нямам гости...Да не ме дават и мен по ТВ-то. Joy

# 249
  • Варна
ТЕДИ, честито ти бебенце smile3504!Добре дошли у дома!  bouquet
Пожелавам на малкия Йоанчо да расте жив и здрав, доволен и щастлив заобиколен от толкова много батковци и кака.Обграден от незчерпаемата любов и грижа на мама и тати. family6
На теб мила Теди,бързо възтановяване,много сили и спокойни нощи  smile3524!
Целувки  love001 на малък Йони и очакваме снимки   smile3509с интерес да видим произведението на изкуството!

# 250
Като се замисля, че от 6-7 седмици не кърмя, пък още нямам гости...Да не ме дават и мен по ТВ-то. Joy[/color][/i]

Ще кажеш ти и други неща...... Ако те дават по ТВ-то - не се притеснявай! Ще се хвалм,че те познаваме! Добър ПР ще ти бъдем......

# 251
  • София
ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА, МАМО ТЕДИ!!! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЙОАН И ДА БЪДЕ МНОГО ОБИЧАНО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!!!

Момичета, тези които сте си вкъщи с бебчета, мислили ли сте за връщане на работа и кога? Аз все се лутам в двете крайности - ту искам веднага да се върна, ту си мисля, че няма повече да си имам бебче на годинка-две и ще е най-добре да си я гледам аз до детската градина... Но не ми се отразява добре стоенето вкъщи - много се изнервям и ми действа зле на самочувствието... това последното сигурно е следствие от предразсъдъците на обществото, но...

# 252
Сvyrche, аз тръгнах на работа преди 2 месеца, но много време преди това и аз като теб се лутах от едната крайност в другата. Големите ми деца тръгнаха направо на детска градина и на мен ми се събраха 5 години стоене в къщи. Но тогава нагласата ми е била явно друга и това не ми се отрази зле. Сега обаче, с последното дете, започнах доста да се изнервям от еднообразието в къщи - чистене, готвене, пране,..., а детето си ходеше до мен и пак нямах много време за игра с него. Освен това гушкането никога няма да ни стигне, а и вечер остава време за такива глезотийки. Всичко си зависи все пак от твойта вътрешна нагласа. Но не се чувствай виновна, че няма ти да го гледаш през деня, за детето даже е по-добре да е в детски колектив. Освен това Камен много добре го гледат в яслата и той бързо свикна с леличките и децата. А аз се чувствам идеално на работа.

# 253
  • Варна
Здравей Теди с малък Йоан! Добре дошли обратно и у дома, и във форума!
Много мило ми стана, когато батко Пепи обяви новината! Много щастие и здраве ви желая!

# 254
Здравейте еееееее , имаме си бебче,първото европейско бебе за нашата многодетна групичка.
Супер.Много се радвам за Теди и цялото и семейство .Да е щастливо,здраво и безгрижно детството на малкият юнак Йоан.Много радостни мигове да преживее цялото семейство с новото попълние ,а на мама бързо да влезе в ритъм ,че знам няма да е много лесно Hug

Най - после ми остана малко време от служебни ангажименти и аз направо нахълтвам тук и виждам ,че имам много да чета.Сигурно Lilibon Елена ви е писала ,че се видях ме в Бургас ,но и аз да се отчета.Много и се зарадвах като я видях ,имах усещането ,че се срещам с много добра стара приятелка с която имаме много да си разказваме.Незнам как и защо се получи така ,ама я чувствам много близка.Чакам с нетърпение и други срещи както с  Lilibon така и с всички вас  Hug
Lilibon ,как си скъпа какво се случи на прегледа /дето имаше едно странно име/ Embarassed
надявам се всичко да е наред а ти да бъдеш много спокойна.
Аз пък имам едни притеснения с моят Илиян,практикува едни самонаучени скокове ,едни премятания от високо ,че направо ми се изправя косата.Много го привлича това ,а пък аз умирам от страх. Cry #Cussing out #Cussing out
Той пък ми разправя ,че друго не ще да спортува, това му било интересно направо съм [smilie=smile3511.gi
За сега отивам пак да работя.

Общи условия

Активация на акаунт