Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, споменати в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Текстовете обсъждат различни теми, като рождени дни, празници, деца, подаръци, семейни събития и предизвикателства, както и лични преживявания и ежедневни изживявания на участниците във форума. Публикациите обсъждат различни теми като подготовка за празници, рождени дни на деца, здравословни проблеми на децата при покупка на подаръци за семейни моменти и предстоящи коледни празници.
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, споменати в публикациите?
-
Какви теми се обсъждат във връзка с децата?
-
Какви са някои съвети за справяне с коликите при бебетата?
има днес рожден ден 
но ще съм на линия 
.
И направо не мога да си представя, как ще се съобразявам с програма, наложена ми отвън. Получила съм професионална деформация явно - от професията "майка", имам предвид. Защото колкото и да ми е било трудно или натоварено през тези години, винаги съм си била сама мениджър на времето и ангажиментите.
немога да пиша ,въпреки,че ми се иска..много съм уморена сега...лека нощ на всички сладки многодетни мами и деца прекрасни

Много ми е криво...но се налага да работя от как се е родил Яни. Знаех че ще е трудно...но все си мислех че ще се справим!Не знам всъщност справихме ли се обаче.... Яни го гледа бавачка, а вече кака и бати - понеже се налага да работим до късно... Цяла нощ се гушкаме с него и преди обед също си играем двамата...но защо лисе чуствам така виновна?????