КГБ = Клуб на Готините Баби - 210

• 44 064
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Вали, не е натрупало много, но вали. Ако я кара така ще натрупа до довечера.

# 661
  • тук, на мястото си
Добър ден, здравейте!
Миналата неделя писах, доста дълъг пост написах. Сега гледам, че го няма. Кой знае какво съм натиснала и сигурно съм го изтрила.
Не помня дали съм поздравила новите баби, затова ако се повтарям - моля да бъда извинена!

Добре дошли, Ениса,   Кас   и Нина!  

Честит рожденик, Кас!
Здраве и успех му желая!

Ениса, да оздравява малкия човек!
Айша, кога заминавате?
Янке, така са младите, но и така трябва!
Нина, ние сме се срещали в друга тема - за сериалите.
Пипилота, сините сливи ги готвя с всякакво месо и ги обожавам. Даже и постно става. Grinning
Гъбке, остави един път дъщерите да сготвят, да тренират за пред свекърви.
Клечке, разресахте ли косата без проблеми?
За Яжка, Фло, Мая и Каг - чувала с прегръдките ( по Фло).

Следобеден поздрав с една хубава песен! Помните ли я?

# 662
  • Кубрат/ Пишурка
Алфея, много добре си спомням тази песен. Викахме й С огън и дим! Ами това чувахме! Кой ти е разбирал тогава от английски!

# 663
  • София
АЛФЕЯ благодаря за музикалния поздрав. Спомен от младостта. Grinning Гаджето даже направи няколко танцови стъпки, а аз я изтанцувах до края.
Вече бях решила да пускам кучето следотърсач по следите ти, да видим къде щеше да те открие. Казвам си, тая жена яхна коня и препусна из прерията, по-бърза и от вятъра. Иди, че я гони...Grinning
При нас в ранния следобед поваля малко дъжд и това си беше.

# 664
Честит да е рожденикът ви Каси!
Здрав и щастлив!🍀🍀🎈🎈🎂🥃🥃

Напълних тенджерите,оправих кухнята по канап 😀
Чакам си хората .

Алфея,те си приготвят през седмицата.
Нали знаеш,че мамините гозби най-хубави 😉😄
А свекървите  са  им се паднали от тотото .😍
Май аз съм по-лошата 😉😄
И благодаря за поздрава.
Еех къде ме върна в лудите,млади години 🙆😍

Пипи, нищо особено в приготвянето.Задушавам лук,месото(днес ползвах филе,защото се чудя  какво да го правя,в смисъл омръзнало е на пържоли,хапки и т.н.),слагам червен пипер,картофите и сливите.
Като е готово застройвам с препечено брашно до желана гъстота.Това е .

Яне,отстъпвам ти моята порция 😄😍

При нас сутринта дъжд,прехвърча някоя снежинка и като се показа слънчо все едно пролет.Сега пак се натумри.
Все едно мартенско време .

Някой пристига .Отивам да отворя.

# 665
Ей ме пак.
То почти цял ден до сега изкарахме в свободни занимания  - кой с телефон, кой с таблет, кой с лаптоп.
Имаме устройства в къщи поне за десет човека, без да броим ТВ, него никой не го поглежда, паяжина хвана Simple Smile....
Аз Тв не гледам от много години, първо ревнувах от него:), после го намразих Simple Smile, а в последните 7-8 години просто не го забелязвам...

Питате за косата на Ирка - наложи се майка и да отреже сплъстеното в долната част. като чепкана вълна беше станал кичура, ако знаете, какво е това и как изглежда...

Янчик, кажи нещо интересно от вашата губерния, има ли сняг, духа ли много?
Тони и Анджи обаждат ли се, как са?
Поздрави и на двете.

Нинче, та вие хич нямате време до 9 .2. , вече трябва да стягате багажа...
Колко време ще седите там, пиши ако имаш възможност от там, а ако може и снимки да ни пратиш, ще е чудесно..

Адашке Фло, напочива ли се в къщи или пак подхвана нещо...
Това време е само да си лежиш под одеалцето и да си мъркаш с книжка, телефон или друго в ръка...

Пипи, все забравям да пиша и аз , че изгледах клипчетата с малката ви сладурка и много и се радвам. Голям бонбон е , жа е жива и здрава и с много късмет...

Яжке, мила дружке, домъчня ни за тебе .
Ще вземем да се натоварим и да ти дойдем на гости Simple Smile.
Да не се стреснеш като ти застанем пред вратата ..

Айша, отмяташ ли подаръците за износ?
Спогодихте ли се с хлебопекарната, или ще си ходи от където е дошла...

Дидиа, кога сте в Солун?
Дали ще става за разходки?

К.А.Г, Гъбка, Майче, Тану, Танитка, Деборанка, Красива Бела, Борянка,
Римарче и  още много дружки КГБ - йки,  как сте?  Обаждайте се, ако можете и искате, да не ви мислим.

Ще привикам домочадието да играем настолни игри .
Малко да си починат устройствата Simple Smile.

Хайде, до довечера.

Ооо, Гъбка ме превари на входа Simple Smile
Правя път, червенокоса красавице Simple Smile

# 666
  • Вила Великула
Хайде пак да се разпиша.
Поработих, уморих се и сега ще приготвя нещо набързо за вечеря.
Кассс, да ти е жив и здрав рожденника. Много да те радва.
Ениса, записах си час за другия четвъртък 9 февруари в 15,00 часа. Може да си устроим мини среща в района.

# 667
С удоволствие, пускам си телефона на лични

# 668
Ooo,Чудесна песен!  Не разбирам думите, но мелодията я помня и как сме танцували на нея.

Видях прекрасните внучета, прочетох  коя къде  е била и къде ще ходи, каква работа сте свършили. Всички сте много шътърни булки. Все така бъдете дейни - коя около  печката, коя с внучета, коя  с дядото си и т.н.

На сина на Касс честит рожден ден с пожелание да  е здрав и да постига целите си!

А аз днес излязох от бърлогата. Ходих със сина до Велинград .Той да вземе внучката от  ски- лагер на Юндола, аз се мотках по магазините.На връщане час и нещо в Пазарджик. Времето беше прекрасно, а в нашия град ни посрещна дъжд. И сега вали,а утре може  да има и сняг.
Толкова за днес.До скоро  със здраве!

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 19:16 от K.A.G.

# 669
  • София
Кас, за е жив и здрав сина! Да успява във всичко!
Ходихме днес с племенника на Пл. и жена му в Метро, много весело беше. Но след Баден ще отида сама да разгледам подробно каквото искам. После с моята Цкласа завлякохме нещата у тях и видяхме бебето. 8 месечно, 80 см, 12 кг - малък великан, мяза на сумистче. Мрънла е с 1 година по-голяма а е 75 см, към 8 кг. А бабата твърди, че прилича на Пламен като бебе. От къде знае, като е 2 г. по-малка от него е загадка. Посмяхме се, пихме кафе и се прибрахме. Сега Скъпия е на традиционното коч-парти. С брат му го играят Двамата глупаци и бутилката. Третия се включва от Англия по месинджър.
Клечи, машинката работи всеки ден, но резултата не ни е вкусен.
Пл. се мъчи да го яде, да не купуваме и друг. Даже сега пека поредната рецепта, да видим. Май като се върнем ще я опаковам и ще пробвам да я върна. Ако не я приемат обратно ще си остане и опитите ще продължат.
И друго съм планувала като се върна - да си направя някакво месо със сушени сливи. Ще си го ям сама поне 3 дни - сигурна съм.
Не изброявам и не отговарям на всички. Но чета през деня, сега пиша и каквото се сетя. Да ме извинят неспоменатите, моля.
ПП - мрънчоците днес са ги водили на сняг и шейни. Мрънч се е возил, веселил се е, мокър и доволен. Но Мрънличка не е искала на снега, изпадала е в истерия като я оставят да стъпи на него. Не искала да го пипа, да седне на шейната. От цялата експедиция най.много и харесало в топлия ресторант. Бабина душичка, на мене се е метнала. За нас са Сейшели, Малдиви и подобни богоугодни места. За мене само на картинка, но поне тя да ходи там зимно време.

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 19:42 от Aisha

# 670
  • София
ПИПИЛОТА, ЕНИСА, ревнувааааам. Grinning

# 671
Нема ядове  - знаеш къде ми е службата, идваш при мен,  пием по кафе, Пипи също. После ти си отиваш при роднините, Пипи на козметик, аз както дойде  -  или към вкъщи, или продължавам с бачкането.

# 672
  • Вила Великула
Фло, Ениса, това е чудесна идея. Защоо пък да не пием кафе заедно. Може и някоя друга свободна по това време дружка да се присъедини.
Нещо напоследък ми се губят Борянка, Танчето, Деборана, Дидимити, lusi60. Надявам се, че не са се отказали да пишат тук.

# 673
Тук съм и ви чета редовно, но ми се струва, че нямам какво интересно да напиша.
Днес ходихме из близките планини. Зарланувала съм еднодневни пътувания из близки места, но са само планове, ще видя как ще сме с изпълнението.  КПД -то ми е ниско, а вие летите по задачки, че и внуци гледате, та няма много за отчитане.

Честити да са празнуващите !

Пипи, Колко му е освен културен ( ходим по музеи,  манастири и пр. ) и козметичен туризъм до Перник да започнем Simple Smile.
Ще дадеш отзиви за козметичката.

На всички : голямо гуш !

# 674
И аз съм тук ,нямам какво да кажа , ежедневие, монотонно  и скучно. Тази вечер така се намръщи едно тъмно синьо небе ,че рекох ,ако е лете - на градушка е. Разкала се ,падаха едри капки ,като  петолевки, мокър сняг, ама не заваля. Приготвила съм се за три дни дет се вика ,да не излизам, за сняг, няма. Поне застудява  , че има нужда от студ, за селското стопанство.
 Каквото - такова. Лека да ви е  нощта!

Общи условия

Активация на акаунт