КГБ = Клуб на Готините Баби - 210

• 44 066
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро! Пипи,  работи в събота,  почива неделя и понеделник.
Чакам да звъннат родителите и да разбера как е малкото. Вчера наготвих заради него и днес няма да дрънкам тенджерите. Ще чистя, за да си изкарам бесовете, но нищо особено не съм запланувала. Лек ден на всички!

# 646
Добро утро, дами!
Да ви е хубав денят, а и утрешния почивник и той. Не си давайте много зор, и Асан е хора Simple Smile Wink...

Аз тази нощ спах с един малък мъж, едни малки ръчички ме гушкаха и много пъти ми казваха преди заспиване ,,много те обичам, бабо"" - какво повече да искам за да се чувствам прекрасно....

Каката спи, ние пазим тишина и имаме свободни занимания...
Някои закусиха, други пиха само кафенце, сега ще поразчистя и продължаваме със свободните занимания Simple Smile

# 647
Искрено завиждам. И аз се бях настроила да ме гушкат и да ми разказват за вълкови и зайкови, дето живеят в гората,  да пеем коледни песни,  защото дядо Колед си взел елхата,  та дано да я върне и др. такива,  ама на, късмет...

# 648
И аз се бях настроила да ме гушкат  ама на, късмет...
Ще стане, Ени, ще стане Simple Smile.
Ако не днес, утре, или пък при другите ви свободни дни на двамата...
Как е малчо?  Чухте ли се? Дано е по-добре.

# 649
Разменихме си шапките вчера по този повод, та чакам да дойде синковеца и да каже,  той работи в Перник.

# 650
  • София
Добро утро!
Отдавна съм станала, кафето и чая са изпити.
Към обяд ще ме водят в Метро. Племенник на Пл. иска да пазарува, аз имам карта и така. После ще ходим у тях да му видим бебето, че то ще проходи докато се наканим.
Нина, защо не сте  ходили 2 години?
Никаква корона не може да ми попречи да си виждам близките.
С тест,  после със сертификат за ваксина и се мятахме на самолета през месец. Карантина нито там, нито тук сме спазвали - живяхме си както преди. И те си идваха, не сме се ограничавали. Помня, че само 3 месеца бяха приземени всички полети и тогава ни се видя година. Но пък имах купени билети и от Райън ми възстановиха парите в профила. И от тогава периодично повтарят, потретят, все имам да усвоявам суми. Нямам нищо напротив.

# 651
Идвам отново, че преди само метнах кафето и нямах повече време.
Пипи, голяма сладурана си имате, пу, пу ,пу ❤️
Ениса, дано бързо се оправи малчо и да те гушка с малките ръчички.
Чета ви, чета и установявам, че днес ще го давате лежерно, аз ви пожелавам и утре да е така 🥰
При мен няма да е много лежерно днес, че си имаме рожденик. Малкият син пораства, само да ни е жив и здрав се моля, другото се нарежда някак си.
По този повод ви поднасям да се почерпите и ви желая усмихнат ден ❤️

# 652
Малкият син пораства, само да ни е жив и здрав се моля, другото се нарежда някак си.

Честит рожден ден на момчето ти, кассс!
Да е здрав, да е щастлив и да сбъдва с лекота мечтите си! И вие, родителите, да сте живи и здрави, да се събирате заедно и да му се радвате на успехите.

Пожелания за весел празник и на многая лета за рожденика!

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 10:44 от Важна клечка

# 653
  • София
Добро утро!
Отдавна съм станала, кафето и чая са изпити.
Към обяд ще ме водят в Метро. Племенник на Пл. иска да пазарува, аз имам карта и така. После ще ходим у тях да му видим бебето, че то ще проходи докато се наканим.
Нина, защо не сте  ходили 2 години?
Никаква корона не може да ми попречи да си виждам близките.
С тест,  после със сертификат за ваксина и се мятахме на самолета през месец. Карантина нито там, нито тук сме спазвали - живяхме си както преди. И те си идваха, не сме се ограничавали. Помня, че само 3 месеца бяха приземени всички полети и тогава ни се видя година. Но пък имах купени билети и от Райън ми възстановиха парите в профила. И от тогава периодично повтарят, потретят, все имам да усвоявам суми. Нямам нищо напротив.

Aisha, ние сме доста възрастни и наистина ни изплаши короната. Ваксинирахме се по късно, но предпочетохме да си останем тук. Пътуваха "децата" по често. Аз и сега малко се страхува, но ще ходим няма как, те много настояват.
Честит рожден ден на сина на kasss!
Пожелания от мен за всичко най-хубаво. Да е благословен и много да ви радва.

# 654
Кассс, да ви е жив и здрав рожденника! И всички вие, да се радваш на още много прекрасни внуци!

# 655
  • София
Добро утро! Позагубих се тези дни и сега бързам да пиша,преди да са дошли внуците.
  Касс,благодаря за кафето.И аз пия моето сега.
  Ениса,бързо оздравяване на внучето ти! Колко ми е хубаво като пишеш за вашия град макар,че ориентирите  ми са стари!
  Пипи и аз харесах скиорката,като стреличка е!  Много е уверена,личи и школата.
  Нина и моят син е в Бавария,но е по на юг.Близо е до Меминген.Среща ще има и по-късно пак,таман и аз да се върна.
   Мая и Клечи,как е в нашия регион? Започна да ми липсва пазаруването по Ломското шосе
   Да се похваля,че от няколко дни внуците ми  ни четат книжки .След разходката единият отива с другата баба,а другият-с мен .След това се разменят.Ние двете със сватята сме публиката.Аз заемам препоръчаната поза с вдигнати на възглавница крака и слушам внимателно.Ахкам,охкам,задавам въпроси и все повтарям,че това ми е било стара мечта-някой да ми чете.Гледам да ги нахъсвам,защото  претупват четенето и бързат да грабнат таблетите.
    Няма да готвя,имам ядене за два дни.Правих зелеви сарми с кайма и карфиол.Който избягва ориз може да опита.Стават много сполучливи,не може да се познае разликата.Зелеви сарми мога да ям всеки ден,без да ми омръзнат.Така съм от дете.
  Хайде,компанията ми пристигна.Излизаме.
  Хубави почивни дни ви желая!

Докато се намоткам няколко поста сте написали и Касс е поднела почерпката.
   Касс,да ти е честит рожденика!Жив и здрав и да го постигне това,което мама му мисли!

Последна редакция: сб, 04 фев 2023, 11:03 от Яжка

# 656
  • Кубрат/ Пишурка
Касс, честит да ти е рожденикът! Да е здрав и късметлия, весел и щастлив! Да успява във всичко, с което се захване!
За мен днес ще си бъде почивник от всякъде. Сега гледам Кости по Фокс. Надвечер ще гледам Черният списък. В промеждутъка - ще видим какво ще правя, но ще е маалко слугинаж.
И да питам къде изчезна Боряна? Борянкее, мъцни поне веднъж да не те мисля!

# 657
  • София
Ето ме и мен!
КАССС се е погрижила за кафето. Имаме си и почерпка.Тенкю.миличка.Grinning
Да ви е живо и здраво малкото момче. Да "иляди" където ходи. Да има щастлив живот, да ви радва и да ви е опора в бъдните години! Благословен да е!
Докато се наглася да пиша, къщичката ни се изпълнила с народ.
ЯНЕ, карай го така - на сериали и мааалко мързел. Simple Smile
ЯЖКА, добре си мотивираш внуците. като си дойдеш сигурно ще ти липсват, но и ти на тях. Heart
ЕНИСА, какво казаха родителите за "пИателя" на деди. Дано детенцето да е добре. Hands Plus1
НИНА НН, да сме живи и здрави, срещи ще има още. За колко време ще отидете? Airplane
КЛЕЧИЦЕ, какво стана с косичката на твоята принцеса? People Girl
АЙША, ти ще можеш ли да присъстваш на среща в първата половина на месеца? Simple Smile
ПИПИЛОТА  съботно неделно ми е време за разкрасяване. БрЯ чи красУта... Stuck Out Tongue Winking Eye
МАЙЧЕ, още не съм смогнала да гледам филмчетата, които си ми пратила. Ще стане, но ми трябва спокойствие.
От сутринта какво толкова съм свършила? Изпихме си кафето, направих палачинки, после пак кафе, но в компанията на сина. Сега ще обядваме и после почивка.
Имам една ролка за почистване на косми, полепнали по дрехите. Ами не я намерих и почистих една рокличка на малката внучка с помощта на хартиено тиксо. Е, по-бавно става, но става. Предай своя опит на другаря си! Stuck Out Tongue Winking Eye
Приятен обяд и до после!

# 658
Малък сладък е с хрема за момента,  да се надяваме да се спре дотук. Ако ММ свърши работа навреме (работи от вкъщи) и не натрупа много, ще отидем да го видя.

# 659
  • София
ЕНИСА, да не би при вас сняг да вали? Днес мислехме да се разходим до село. Сутринта за малко грейна слънце, но после пак небето се покри с облаци и стана мръчкаво. Няма разходка. ще си почиваме у дома, ще се разкрасявам, ще си чета книгата.

Общи условия

Активация на акаунт