💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 13/

• 57 887
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте Animal Bee

Изгубих се тези дни, но знаете как е по празниците. Много се радвам , че Сиси, Бабчето и Аквамарин са се отбили. Hug
Ден за равносметки е днес и ден за надежда. Винаги влизаме с големи мечти и цели за новата година, те обикновено не се сбъдват Joy , но надеждата си остава. Надеждата, че следващата година ще е по-лека. За съжаление виждам всеки ден как парите ни все повече се обезценяват и спестяванията ни се топят в инфлацията, но и това ще мине. Само да сме здрави , ще преживеем и тази криза.(поредна)

По (моя)традиция да изпратим и тази година с любим цитат от Ф.Бакман:

Животът е адски странно нещо. Посвещаваме цялото си време на опити да го организираме, но въпреки това най-определящи се оказват нещата, които са извън нашия контрол. Никога няма да забравим тази година. Нито най-лошото, нито най-хубавото, което се случи през нея. То ще се отрази на целия ни живот.
Някои от нас ще се преместят на други места, но повечето ще останат. Животът тук е сложен, но когато порасне, човек научава, че никъде не е лесно.

Пожелавам ви весело посрещате на Новата година! Heart Exl

# 136
  • София
Здравейте! Grinning

31 Декември, последния ден на месеца и годината!
Миналият Декември Марги /дано не бъркам! Yum/ сподели текст, който много ми хареса и ще го постна отново:

" Декември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг. Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ти хора.
Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците, в очите. Светлини.

Декември е (равно на) сметки. Разплащаме се с 365 дни случвания и пропускания. Всичко онова, което сме можели да бъдем, а не сме. Всяка неказана дума и закъснял жест. Онзи телефонен разговор, който пропуснахме.
Пътуването, което не направихме. Работата, която не приехме. Думите, които не казахме.

Декември е обещания. Наравно стари и нови. Да бъдем по-добри. По-щедри. По-благодарни. Да мечтаем повече. Декември е поглед навътре. Носталгия по детството. По това какви бяхме, какво търсихме, в какво вярвахме. По приказки с щастливи начала, не краища. По онова утре, което все търсим и все не стигаме.

Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец. Най-пълният с хора и най-самотният. Едновременно край и ново начало. Прошка. Декември идва и си отива като сън. Всяка година се питаш кога пак стана Декември. Никога няма да разбереш.  "

из "Разпилени парченца..." на Мария Василева

https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1609101458984603648

https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1609092236045701123

Краят на нещо е началото на очаквано с безпокойство, тревога, напрежение, но и бленувано с вълнение, трепет, надежда нещо ново. Да изпратим с уважение към случилото се и преживяното от нас отиваща си вече 2022 и да посрещнем с радост и надежда Новата 2023 година! Здраве, късмет и много любов желая на вас и  вашите семейства и приятели през Новата 2023 година! На Ханде и Керем желая преди всичко здраве, осъществяване на творчески, професионални и лични планови и много, много любов и щастие!
Весело посрещане на новата 2023 година! Heart

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 11:21 от Dilemi

# 137
Flowers Herb И от мен ... в последния ден на 2022г.

Отива си още една година...Trophy
За някой твърде наситена с емоции, за други изпълнена с тъга. Време  за  равносметка...Отваряме една нова книга от 365 страници и помнете ,че ние сме тези, които пишем Musical Score
Пожелавам много пъстри страници през новата 2023 година. Flowers Four Leaf Clover Да се обичаме, да бъдем здрави и щастливи с любимите хора. Sparkling Heart 

Новата 2023г. да донесе в темата ...

на тях любов, здраве и нови професионални върхове!
В стила на Дисни...

Revolving Hearts

# 138
# 139
Пореден успех за Ханде и Керем Trophy
Инфо:
https://twitter.com/thenreport/status/1609104031875756032
"Гласуването за най-популярна знаменитост в Азия приключи. Керем Бюрсин се класира на 13-то място сред най-популярните имена в Азия като единственият турски актьор мъж, а Ханде Ерчел се класира на 15-то място  сред най-популярните имена в Азия като единствената турска актриса.
20-те финалисти ще бъдат представени на билбордовете на Таймс Скуеър."

# 140
Големи са сладури 😀

# 141
  • София
Керем наваксва закъснението в часовият пояс (Jetlagging), с неговият любим Хектор. Глезят се в леглото. В Америка в момента е някъде около 7:00 часа сутринта.  

# 142
Весело и щастливо посрещане на Нова Година!
Дано всичките ви неприятности и тревоги останат в старата!
Желая ви здраве, щастие и любов!
Нова Година, ново начало, нова надежда, нови приключения, нови вълнения, нови успехи, нови мечти....

Много мислех с какво да се разпиша за последния ден на 2022 година, но в ума ми излизаше само едно - Благодаря! Sparkling Heart

Благодаря ви, че ме приехте в темата си, благодаря, че открих магията на Еда и Серкан, благодаря, че се запознах с Ханде, Керем и вас (макар и виртуално), благодаря, че направихте и продължавате да  правите част от живота ми по-спокоен, по-емоционален, с повече любов, приятни моменти и вълшебни мигове Heart Hug Благодаря за удоволствието да имам своето лично време в компанията на позитивни и красиви хора като всички в темата наречена с имената на Керем и Ханде, но в действителност се казва -
Любов, Любов от пръв поглед

# 143
  • София
Пожелавам ви момичета да изпратите тази 2022 година и да посрещнете новата 2023 година с много вяра и надежди. Никога не ги губете. И знайте, че мечтите рано или късно се сбъдват.
Пожелавам ви едно весело изкарване на тази новогодишна нощ. Ще се видим догодина...

На нашите патрони пожелавам здраве и много любов.

Керем също изпраща тази година с пожелания към всеки един от нас.  Харесал е тази прекрасна мисъл и е лайкнал този туит.
"Благодарете на себе си за това докъде сте стигнали. 2022 г. не беше лесна."

# 144
❤️❤️❤️ И от мен весело посрещане на новата година! Благодаря ви, че поддържате темата жива и всеки път ме зареждате с позитивизъм.

Дилеми, запомнила си правилно, аз го споделих. Колко хубаво си се сетила да го припомниш:)

Изтеглете си късметче ако желаете/кликнете върху снимката, която ви харесва

Момичета, потребители, гости - заповядайте! ☺️😘

# 145
Момичета, здравейте Heart Exl

Не мога да повярвам, че изпращаме 2022 година. Yellow Heart

Изпращаме една година на предизвикателства и дано посрещнем една на умиротворение и любов. Purple Heart

По някаква причина тази година се чувствам по-оптимистична от миналата по същото време. Purple Heart

Марги, страхотна идея за късметите. Падна ми се здраве - какво повече да желая Flowers Hibiscus

Оставям Ви един малък поздрав с пожелания за весело посрещане на Новата 2023 година:

НОВА   ГОДИНА  

В  ЧАШИТЕ  ДА  СИПЕМ  РУЙНО  ВИНО!
         В  ДУШИТЕ  НИ  ДНЕС  МУЗИКА  ЗВУЧИ!
         ДА  ВДИГНЕМ  ТОСТ  ЗА  НОВАТА  ГОДИНА,
         С  ИСКРЯЩИ  ОТ  ВЕСЕЛИЕ  ОЧИ!

ТРАПЕЗИТЕ  ДА  СКЪРЦАТ,  НАТЕЖАЛИ,
         ОТРУПАНИ  СЪС  ПРАЗНИЧНИ  БЛЮДА.
         НАВЪН  ДА  ВИЯТ  БЕЛОСНЕЖНИ  ХАЛИ  -
         В  ОЧИТЕ  НИ  ДА  ИМА  ТОПЛИНА!

ПОНЕ  НА  ТОЗИ  ПРАЗНИК  ДА  СМЕ  ВЕДРИ:
         НАДЕЖДА  ИМА  В  УТРЕШНИЯ  ДЕН!
         ЗА  ВСЕКИ  ПО  ЗРЪНЦЕ  ЩЕ  СЕ  НАМЕРИ.
         ОТ  БОГА  ТЯ  Е  ДАР  БЛАГОСЛОВЕН!

А  СТАРАТА  С  УСМИВКА  ДА  ИЗПРАТИМ.
         ДОБРО  ЛИ,  ЗЛО  ЛИ  -  ВЕЧЕ  Е  ЗАД  НАС.
         ОЩЕ  С  ГОДИНА-ОПИТ  СМЕ  БОГАТИ.
         ГОДИНА  НОВА  ЧАКА  СВОЯ  ЧАС!

ЗА  НЕЯ  С  ПЪЛНИ  ЧАШИ  ДА  СЕ  ЧУКНЕМ,
         С  НАДЕЖДА,  ЧЕ  ЩЕ  Е  ЩАСТЛИВА  ТЯ.
         НАЗДРАВЕ!  ПОЖЕЛАВАМ  ВИ  СПОЛУКА!
         УСПЕШНИ  ДНИ  И  ИСТИНСКИ  ДЕЛА!

Румен  Ченков

Споделям и любими снимки - ей така, за да е хубава енергията в навечерието на Новата Година. Flowers Hibiscus

# 146
Здравейте, мили спътнички!
Макар че се появявам рядко, колкото да се отбележа в новата тема всеки ден ние сме заедно. Няма сутрин, в която да не надникна тук и като видя поздрава на mi_ si ми става адски хубаво!
Искам да изкажа благодарност на всички Вас,  че поддържате темата жива.
Надявам се, че и през Новата година ще сме заедно пак тук!
(в края на всяка година съм носталгична)

# 147
Здравейте момичета.
Пожелавам ви една нова успешна 2023г. Нека тя бъде изпълнена най вече с много здраве  , бъдете много щастливи и успешни.
Оставете в старата година всичко лошо и не хубаво .
На Ханде и Керем пожелавам много творчески успехи, щастие и много любов. Нека любовта им  пламне отново в техните сърца и бъдат много много щастливи заедно.
Весела Нова година !

# 148
  • София
Привет усмихнати, успешни и удивителни момичета от темата, посветена на прекрасните, чаровни и любими на всяка една от нас Ханде Ерчел и Керем Бюрсин! Flowers Hibiscus

Време е да изпратим 2022 година, такава каквато беше за всяка една от нас! Време е за равносметки! Време е за нови надежди! Време е.....

Нова година
Земята е пречистена и бяла,
затрупана от пухкав сняг
и сякаш песен празнична запяла,
душите с радост пълни пак.

Изпращаме една година,
с надежда в новата надничаме:
дано е цветна, като пролетна градина,
дано с успеха под ръка да тичаме!

Кристален звън отеква във нощта,
небето се обсипва от искри
и пожелаваме си хубави неща
и сбъдване на всичките мечти.

Тъжна искрица трепка в сърцата
за туй, което старата отнася...
Дано усмивките не слизат от лицата
и само радост нека Новата донася!

Автор: Даниела  Ангелова

Нашите чаровни, щастливи и усмихнати любимци от любимия ни сериал:

Пожелавам на всяка една от вас Новата 2023 година да ви донесе това, което ни е пожелала поетесата Даниела Ангелова! Весело и щастливо посрещане на Новата 2023 година! Christmas TreeChampagneParty Time

P.S. Сърдечни благодарности за Марги и нейната оригинална идея за виртуална баница с късмети! Падна ми се чудесен късмет! Gift Heart

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 18:24 от nrgmama

# 149
Харесва ми стилът на Ханде 😀

Общи условия

Активация на акаунт