💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 13/

• 57 907
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Празниците свършиха и Керем навлиза в ежедневният си график.

Цитат
Здравей 2023.... усмихни се @brkburjin (Бурак Буржин)
Дали очите ни са затворени или просто се усмихваме толкова широко!

# 181

Първи понеделник на 2023 и Керем вече е в залата за тренировки с широка усмивка и зареден за натоварване и приключения. Не знам какво има да възстановява този човек, но муслулите му са впечатляващи. Живо, ходещо изкушение Grinning Nature Fire

s...v, каквото и да празнуваш, да ти е весело, щастливо и пълно с хубави емоции...Sparkling Heart

Един въпрос се върти в пространството и той е "Къде е Ханде?"

# 182
  • София
Здравейте! Grinning

s...v, каквото и да празнуваш, да си весела и щастлива! Heart Eyes

На 02.01.2021 излъчен 25 епизод на Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Хаштаг #nefesimsin  : "ти си моят дъх/въздух" / с Гугъл /

- Серкан  Много се радвам че те виждам
- А аз че съм до теб
- Ти... Защо дойде, трябваше да си починеш
- Исках да съм с теб. Знаеш ли какво разбрах. Всеки дъх с теб е толкова важен, трябва да ценим свободата
- А ако не си свободен колкото си мислиш?
- Това, което ни спира са страховете ни
- А ако аз се страхувам
- Няма смисъл да се страхуваш, защото докато аз съм с теб не трябва да се страхуваш ...Много те обичам Еда
- Аз те обичам много
- Еда Йълдъз ще се омъжиш ли за мен ?
- Да

Лека вечер ви желая! Grinning

# 183
Винаги в форма

А това е.... Ако някой има информация . Май е в някаква класация.

И това видео

Красавица

# 184
  • Dupnica

ПРЕКРАСНА   НОВА   ГОДИНА

ЧУВАМ  ЗВЪН,  ВЪЛШЕБЕН  ЗВЪН.
        КАМБАНИ  ВЪЗХВАЛЯВАТ  НАШИЯ  СЪЗДАТЕЛ!
        ЧУВАМ  ЗВЪН,  ЗА  ТЕБЕ,  ЗВЪН
        СЪРДЕЧЕН  ТИ  ИЗПРАЩАМ  АЗ,  ПРИЯТЕЛЮ!

И  НЕКА  СЛЪНЦЕ  ВЪВ  ДУШАТА  СВЕТИ!
         ДА  НЯМА  МРАК  И  ТЪГА!
         КЪМ  ВСИЧКИ  ВАС,  ПРЕКРАСНИ  ПОЕТИ,
         С  ЛЮБОВ  ЛЕТИ  МИ  МИСЪЛТА!

ЩАСТИЕТО  ДА  Е  НОЩНАТА  ВИ  ПОКРИВКА,
        А  ДОБРОТАТА  -  МЕК,  ВЪЛШЕБЕН  КИЛИМ!
        КЪСМЕТЪТ  ОТ  РАМОТО  ВИ  ДА  НЕ  ОТЛИТА,
        И  ПЪТЯТ  ВИ  ДА  Е  ПРОХОДИМ!

Нели  Илиева

Flowers Four Leaf Clover Привет ,мили момичета!
Бъдете здрави и постигайте мечтите си,
раздавайте и получавайте много любов и доброта!
Бъдете щастливи! Heart

Нека новата година да е мирна и добра,
да носи нови успехи на нашите патрони и на всички нас.
Да продължаваме срещите в нашата тема и да творим!
Благодаря Ви , че ни има! Heart

На всички празнуващи - наздраве! Beers
Весела и щастлива вечер!

# 185
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честита Нова година! дано тя е по добра от старата......Дано ни донесе здраве и лек да е пътя ни през тези 365 дни....Да само от любов....
Честито на празнувалите и празнуващите днес....
Ако се ядосате да ви минава бързо....

# 186
За съжаление новата година започва постарому. Отново група „фенове“, най-вече „фенки“, които си мислят, че Керем е „тяхна собственост“ и могат да му дават тон живота организират кампания срещу кумира си.

От няколко часа в соц. мрежи отново се организират кампании срещу Керем за намаляване на последователите му -  в Инстаграм, Тик ток и Туитър и това, само защото „май се е събрал отново с оня боклук Ханде Ерчел“.
Това е втора кампания в рамките на 10-тина дни срещу Керем.

Първата беше по време на Коледа – „защото празнувал Коледа и бил щастлив на празника“, тогава го отнесоха и други известни личности (мюсюлмани) , повечето спортисти, които имаха неблагоразумието да честитят Коледа и да се покажат в коледна атмосфера.

Толкова ли е трудно да сме добри и позитивни. Животът и без това е сложен и натоварващ. Ако някой актьор/актриса не ти харесва просто я игнорирай, без да коментираш.…. Sunglasses
Дано поне тук във форума тази година цари мир и любов … Gift Heart Flowers Four Leaf Clover

# 187
Честита Нова Година, момичета! Flowers Hibiscus

Бъдете здрави, щастливи, усмихнати, силни и целеустремени. Kissing Face
Нека желанията Ви се сбъдват с лекота и да прекарвате времето си да правите това, което обичате заедно с хората, които обичате. Kissing Heart

Пожелавам също така да продължаваме да изписваме темата с кеф и да я пълним с добри новини.
Пред нашите патрони се очертава една активна година, което може само да ме радва. Очаквам с нетърпение техните нови проекти и превъплъщения. Simple Smile

Керем се е върнал в спортната зала - нещо, което и аз трябва да направя след изобилните Коледни и Новогодишни празници. Май го казвам всяка година Sweat Smile

Все се надявах хората да са поумнели от предишната година - да оставят зад гърба си песимизма и злобата. Казвам го по повод писаното от Миси. Няма как да се дава тон в живота на 29 годишна жена и 35 годишен мъж. Те не са марионетки в нашите ръце. Няма да одобряваме всяко тяхно действие, не сме и длъжни, но не можем да се държим все едно ни дължат нещо. И аз искам да заведа Ханде и Керем пред съдия да подпишат в голямата брачна книга, но знам, че просто не зависи от мен. Мога да си го мечтая, но няма как да им го наложа. Sparkling Heart

# 188
Силве, да си здрава и много щастлива ❤️ Досещам се какъв е повода.

Слънце, хареса ми обобщението за Ханде през изминалата година.

Дилеми, аз пък да сложа и изрязаната сцена от 25еп.😍

# 189
  • София
Откакто Керем се прибра в Турция, за да посрещне новата година, доста хора не могат място да си намерят от яд. Тези същите бяха на седмото небе от радост, когато замина за Тексас и Канада. Те си мислеха, че там ще остане и за новата година. Искаше им се да е далеч от Ханде. Толкова бяха ентусиазирани. За да бърза обаче Керем да се прибира в Турция, значи нещо го тегли там. Има някой, който го чака там. В противен случай той щеше да си посрещне новата година със семейството си. Няма да идва, за да бъде сам на нова година. Това е пределно ясно. И това много добре го разбраха и тези, които никак не искат той да бъде с Бамби. Сега същите дето подскачаха от радост, че е заминал сам, без Ханде, че не обикалял около " розовата къща", ги няма никакви да коментират завръщането му. Пълна тишина. Керем каза, че има един човек, " когото много обича". Вместо да са щастливи от факта, че той е щастлив, че сърцето му е пълно, че обича, тези хора злобеят. Но иначе му се пишат " фенове". Пишман фенове. Сякаш те ще живеят неговият живот. Кои са тези, които ще му избират партньорка? Тези същите ще позволят ли някой на тях да им се бърка в сърдечните работи и да им определя с кого да живеят? Хайде вече да се кротнат. Много бяха категорични и сигурни, че никога няма повече да бъде с Ханде. Само че любовта не пита. Още по-малко се интересува от мнението на страничните наблюдатели. Заради такива " фенове" двамата решиха този път да си изживяват любовта скрито. И правилно постъпват. След като все още има хора, които пръскат злоба. Аз съм много щастлива да го видя влюбен, усмихнат и спокоен. За първи път Керем говори открито, че има човек, когото обича много.  Какво повече да искаме.  Нека двамата да имат една красива любов, да продължат с новите си проекти. Да бъде успешна 2023 година във всичките им начинания. Любовта е основният двигател в живота на всеки човек.

# 190
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

S...v, честит празник и от мен, желая ти много здраве, щастие, късмет и сбъднати желания.Flowers Bouquet

Незнам дали са заедно или не, важното е да са щастливи, но пък на всички онези хора които живеят за да хулят някой, ще им кажа пазете си нервите, ще ви трябват.Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 02 яну 2023, 22:41 от Sisi*9

# 191
Добър вечер, момичета! Flowers Hibiscus

Силве, честит празник! Flowers Hibiscus Желая ти здраве, късмет и много поводи за щастие.

Щастлив Керем в...родината си. Animal Monkey Face

# 192
  • София
Бях написала преди време, че Ханде в момента е заета с обучението в Университета. Предстоят й изпити през м. януари 2023 година. И наистина това сега го потвърждават и други. Това може би е попречило тя да замине с Керем. Защото в момента нейното образование е най-важно. Но има много несъобразителни хора, които се опитват непрекъснато да дирижират живота й, така както и този на Керем.   
Цитат
Учителката отвътре излиза, молят й се за снимки на Ханде, да пусне нещо, че им липсва и са забравили, че Ханде учи предмети онлайн. Днес беше в час, трябва да учи, да предава работи, ваканциите започват на 20/1 зимата, така че тези дни са наситени с университетска дейност. Можем ли да я оставим на мира и да я оставим да прави каквото иска, а именно да завърши дипломата си? Тя не е кукла, тя е жена със собствен живот и свои мечти...Ханде да е щастлива и нищо друго няма значение.

# 193
Добро утро момичета!
Спорна нова първа седмица през новата 2023 г.
Мелиса  на корицата на новия брой на списание "Women’s Shine"

# 194
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт