💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 13/

• 57 913
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте Animal Bee

Нова снимка с Керем. Може би са го хванали пак за интервю пред това кафене - много е оборотно. Joy

s..v ,честит празник! Kissing Heart Много се радвам, че още си сред нас и се разписваш, макар и рядко.

Гости , същото важи и за теб. Hug Като те видях и погледнах на коя страница сме , отново 13та , та викам да помогна да прескочим бързо трапа. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 196
Flowers HerbДобър ден, начало на Нова 2023
В социалните мрежи жужи от клюки... защо ли? Интереса към тях нестихва ... защо ли?
Отговора на Керем /мое предположение/ снимка ...

Щастлив съм ... защо ли?
и отговора на Ханде/ също мое предположение/ снимка ...

превод на надписа - "Първо те игнорират, после се отнасят с теб, след което се бият с теб. Тогава го спечели!
Честити празници на всички имащи поводи за празнуване! Flowers Hibiscus
Успешно начало!

# 197
Честита нова година,  момичета! Желая ви година, пълна със забавление, вълнение и красиви спомени. Пожелавам ви година пълна с любов и сигурност, с хората, които обичате!

В темата нека имаме поводи да обсъждаме преживявания на Ханде и Крем, които за тях ще останат красиви спомени!

# 198
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

"Керем беше попитан за новината, че е получил инфаркт, докато е бил в чужбина, той каза, че това са безпочвени новини и всичко е наред със здравето му."

Турски награди 2022 - победителите

http://tvnovellas.blogspot.com/2023/01/3_2.html#more

Актриса на годината: На първо място се нарежда Ханде Ерчел с ролята на Еда в "Почукай на вратата ми" (602 гласа), следвана от Еда Едже (Йълдъз) в "Опасно изкушение" (588 гласа) и Шеввал Сам (Ендер) в "Опасно изкушение" (396 гласа). Следващите най-харесвани актриси са Неслихан Атагюл, Йозге Йозпиринчджи, Демет Йоздемир, Гизем Аръкан, Хазал Кая, Дилан Чичек Дениз, Бурджу Бириджик и т.н.

Актьор на годината: На първо място в тази категория класирахте Керем Бюрсин (Серкан) в "Почукай на вратата ми" (591 гласа). След него са Арас Булут (Ямач) в "Ямата" (404 гласа), Енгин Акюрек (Санджар) в "Дъщерята на посланика" (317 гласа) и Берк Октай (Чаатай) в "Опасно изкушение" (283 гласа). Нареждат се още Баръш Кълъч, Али Ясин Йозегемен, Чаатай Улусой, Ибрахим Челиккол, Гьокерк Демирджи и др.

Двойка на годината: Най-любимата двойка на България с голяма преднина са Еда и Серкан в "Почукай на вратата ми" (781 гласа). Следващите са Йълдъз и Чаатай в "Опасно изкушение" (324 гласа), Наре и Санджар в "Дъщерята на посланика" (308 гласа), Сена и Ямач в "Ямата" (268 гласа), Мерием и Левент в "Откраднати мечти" (244 гласа), Ендер и Кая в "Опасно изкушение" (240 гласа), Ферия и Емир в "Огледален свят" (188 гласа) и т.н.

Женско откритие на годината: Отличихте Елчин Афаджан (Мело) в "Почукай на вратата ми" с 494 гласа, Буче Бусе Кахраман (Лила) в "Опасно изкушение" с 446 гласа и Джемре Йоктем (Зехра) в "Дъщерята на посланика" с 282 гласа.

Детско откритие на годината: На първо място наредихте Мая Башол (Кираз) в "Почукай на вратата ми" с 628 гласа. На второ място се класира Берен Генчалп (Мелек) в "Дъщерята на посланика" (510 гласа), а на трето Емре Мете Сьонмез (Йомер) в "Откраднати мечти" (457 гласа).

Музикална тема на годината: Фаворит в тази категория е "Почукай на вратата ми" с 511 гласа, следван от "Ямата" с 422 гласа, "Опасно изкушение" с 388 гласа, "Дъщерята на посланика" с 347 гласа и др.

# 199
Здравейте, момичета Revolving Hearts

Лицата на Ханде и Керем красят Таймс Скуеър в Ню Йорк след като се вместиха в челните места на класацията за Азиатска личност на годината. Flowers Hibiscus

https://twitter.com/_BIBBO_02/status/1610226613857419269

Един чаровен Керем от последното си интервю в Етилер. За съжаление слуша безумните въпроси, зададени от журналистите.

И нещо за Ханде от последния час в Туитър. Мисля, че става въпрос за разчлични награди от тези, публикувани от Слънцето. Simple Smile

В гласуването за най-добра турска актриса на 2022 г., организирано от Turkish TV Life, #HandeErçel постигна 721 хиляди 488 гласа - 34,59% и отново спечели титлата за най-добра актриса. Честито. 👏

Все я заклеймяват като лоша актриса, а тя стои начело. При това с вота на хората. Дам, Ханде си печели докато разбирачите лаят отстрани. Kissing Face

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 13:34 от Анонимен

# 200
  • София
Прекрасно е, когато си се научил, че трябва да "събираш спомени"!   

# 201
Ехеее, започваме годината ударно Trophy .... щом сме взели дори и БГ награди .... смятай ... Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart
“Доброто дава на хората надежда. А надеждата е най-прекрасното нещо на света.”

# 202
Flowers Herb Това е реалност...
истинската оценка

# 203
# 204
"Според Socipol Ханде (2-ра) и Керем (3-ти) също са сред най-добрите турски актьори, определени за Актриса и Актьори на годината."

Лицата на Ханде и Керем красят Таймс Скуеър в Ню Йорк след като се вместиха в челните места на класацията за Азиатска личност на годината. Flowers Hibiscus

https://twitter.com/_BIBBO_02/status/1610226613857419269

Ханде и Керем още берат плодовете от "Почукай на вратата ми". Обичан и отричан от мнозина, но е факт, че година и половина след финалът, не спират да вълнуват. Да пожелаем и на останалите им колеги такива проекти или поне успех близо до този, защото за мен те двамата си бяха феномен. Не искам да омаловажам труда на останалите в бранша, но не знам дали скоро друга двойка би могла да се доближи до тях и чувството, което оставиха в нас като партньори.

Не съм ги хвалила скоро. Satisfied

# 205
  • София
Истанбул е един от най-големите градове в света, но Ханде и Керем посещават един и същи ресторант. Сигурно е случайност.

# 206
Ехе, статията за Керем и много съдържателна, инфаркт бил получил. Joy Помня един път му приписваха катастрофа, все лоши работи...защо един път не го питат дали информацията, че е спечелил от тотото е вярна. Joy

Браво за наградите на българския сайт. Следвам ги във фейсбук, но изобщо не ми е излязло , че има някакви анкети, иначе щях да споделя. Нищо, и без нашите гласове Ханде, Керем, Мая и сериала са обрали наградите. Joy

Много красив е Таймс Скуеър днес. 🥰🥰🥰

Има три неща, които никога не се връщат: времето, думите и възможностите
Има три неща, които могат да те унищожат: лъжата, гордостта и завистта
Има три неща, които никога не трябва да губите: търпението, честността и надеждата
Има едно нещо с много стойност:  любовта

# 207
Честита Нова 2023 година ,прекрасни !☺️
❤️🎄

Страница 3 от 365 Да се постараем да изпишем книгата за 2023 година с добри дела,истинска любов,смели решения , повече време за нас и любимите ни хора Да сме много щастливи /по-малко ядосани, стресирани/, да решаваме проблемите си с лекота, да пътуваме по света и да се радваме на малките, но важни неща.Най-вече да сме здрави! Другото ще си го направим, ще го поправим,ще забравим или ще продължим напред !Нека си пожелаем да сме по-добри, по-смирени ,по-спокойни и по-благодарни ,за всичко,което вече имаме в живота си.Добре дошла 2023 година ! Нека си мирна, щедра,вълшебна,пъстра и ни донеси още много чудеса !
За много години,момичета! ❤️

Започнахме годината с луна в знака Телец-нека бъде плодородна и богата !
Да ни съпътстват през Новата 2023 година качествата на Телеца- постоянство, честност ,вярност, упоритост, трудолюбие.
Да сме пълни с Любов / Телец= Венера в астрологията/ да сме жизнени, енергични, да бъдем близо до природата, да се грижим за телата си .
Да се наслаждаваме на всичко красиво, изящно, истинско и ценно !

Christmas Tree  Легенда за кокичето

Стара легенда разказва за това как , когато Адам и Ева били прогонени от Райската градина, Ева била много тъжна и не спирала да плаче. На земята, след като есента си била отишла, нямало никакви цветя,снегът валял безспир , а навън било тъмно и студено.Затова,за да я успокои , при Ева дошъл ангел небесен. Ангелът уловил една снежинка с ръката си, духнал над нея и когато снежинката докоснала земята, се превърнала в първото кокиче.Тогава красивото цвете разцъфтяло и Надеждата се родила.
От тогава кокичетата растат през най-тъмните зимни вечери, като знак,че настъпват по-добри времена.

От снежната пазва чело надига кокичето, с бели цветове като камбанки, с дълги като меч листа, символ на силата, нежността, издръжливостта, красотата и величието на природата !
Момичета-кокичета ❤️ с любов, за ВАС!Нека през Новата 2023 година Надеждата никога не ви напуска , да ви крепи и дава сили и вяра в Доброто и Любовта!

Christmas TreeНа втория ден от Новата година православните християни почитат деня на Свети Силвестър. Имен ден празнуват Силвестър, Силвия, Силва, Силвана, Горан, Горица.  "Силва" означава гора. Символ на сила и свежест.

Силве,❤️ честит имен ден ! / моля за извинение за закъснението / Да ти е живо и здраво името и да ти донесе сила , много прекрасни и щастливи дни, безброй поводи за радост и сбъднати мечти!

На 01. 01.2023 година бе Васильовден! На всички именници , честито ! / макар и със закъснение ,моля са ме извините/ Да са здрави, щастливи и успешни !

Christmas TreeНека Новата 2023 година за нашите любимци Ханде Ерчел и Керем Бюрсин бъде здрава , щастлива и успешна !

Календар на 2023 година с Ханде и Керем

Christmas Tree Да пожелаем на Керем да събира много красиви спомени.

" Спомените не са ключ към миналото, а към бъдещето ! "

Аз бих допълнила ;че без минало , няма и бъдеще ...

Christmas TreeЗарадвах се много от съобщението , че Керем Бюрсин е подписал договор за няколко проекта с Ay Yapim.

Феновете се чудят и коментират кой и какъв ли ще е първият голям проект с участието на Керем Бюрсин след големия успех на ПВ.Може би вече чете нови сценарии, подготвя нова роля...Предстои да разберем...

Керем с приятели на Нова година

Здраво тяло,здрав дух !

Christmas Tree Почитателите на Ханде Ерчел коментират проекта и с Disney +  и очакват появата и като русалка....ще видим...

Ханде продължава обучението си през 2023 г  твори, рисува...

Интересни хрумвания като сравнение на  2022 с 2023 г  имат някои фенове..Например през 2023г Ханде е като пеперуда , която е разперила крила готова  за полет...

Или през 2023 г  да е като  красиво цвете

Настъпи Новата година с ново начало, нови проекти, нови идеи и решения. Време е за раздвижване , време е за нови дела. Да пожелаем успех и попътен вятър  на Ханде и Керем !

Момичета ❤️, щастлива Нова година !Обичам ви !❤️

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 16:12 от akvamarin007

# 208
  • София
Здравейте! Heart Eyes

"Според Socipol Ханде (2-ра) и Керем (3-ти) също са сред най-добрите турски актьори, определени за Актриса и Актьори на годината
Ханде и Керем още берат плодовете от "Почукай на вратата ми". Обичан и отричан от мнозина, но е факт, че година и половина след финалът, не спират да вълнуват. Да пожелаем и на останалите им колеги такива проекти или поне успех близо до този, защото за мен те двамата си бяха феномен. Не искам да омаловажам труда на останалите в бранша, но не знам дали скоро друга двойка би могла да се доближи до тях и чувството, което оставиха в нас като партньори.

Браво, браво, браво на Ханде и Керем за всички заслужено получени отличия, челни места в най-различни класации!  Hands V Браво!

На 03.01.2021 година излиза видео с интервю на Ханде и Керем от феноменалната, незабравима фотосесия за списание HELLO. Heart
Превод на ally.yor , с благодарност Flowers Hibiscus

https://twitter.com/Heartless_103/status/1345432355486502912

Интервюто : Grinning
Скрит текст:
Интервюираща (И):Ханде, какво най-много обича Керем?
Х: Добър въпрос. Неговите любими неща се сменят всеки месец, но в момента може би в момента е рибената чорба.
К: Да, така е.
И: Добре, а Ханде какво обича най-много Керем?
К: Сетът да приключи рано.
Х: Какъв лъжец си.
К: Това е, сетът да приключи рано.
Х: Не се сети нищо друго, да
И: Добре, щом е така, какво прави Ханде веднага след като приключат снимките?
К: Изчезва, директно изчезва. Никой не знае къде е, защото вече пътува с колата си.
Х: Всичко е лъжа. Керем разказва за себе си, знаете ли
К: Стига де
Х: Защото той казва, че идва пръв на сета. А всъщност го няма никакъв
К: Аз се движа с екипа.
Х: Чакай това видеа за екипа ли го снимаме? Подмазваш ли се?
К: Нее, те и без това са зад мен
Х: Всички знаем зад кого е екипа.
К: Окей
И: Добре, а Керем на какво се ядосва, Ханде?
Х: Да му беше задала първо въпроса на него. Керем се ядосва на всичко. Изведнъж, после му минава.
К: Миналият ден имахме една случка, нали?Мисля, че и двамата се ядосваме най-много на нахалството.
Х: Да, на недисциплинираните хора.
И: Любимото животно на Керем?
Х:Куче.
И:На Ханде?
Х: А и лъвовете харесва.
И: Добре.
К: Най-харесваното животно от Ханде....
Х: Замисли се
К: Харесваш кучета, добре, но..
И: Друго...нещо по-различно
К: Не знам защо, но искам да кажа или птица, или змия. Защото все носиш някакви неща със змийски принт.
Х: Не, змийските неща са друго
К: Птица?
Х: Да, птица.
И: Добре, зодията на Ханде?
К: Стрелец
И: Добре, а задията на Керем?
Х: Близнаци
К: Да, за съжаление.
И: Добрее, според теб като свърши пандемията, къде първо ще отиде Ханде?
К: Далеч, много далеч и на много топло място. Може би Бали?
Х: Да, бих отишла
И: Позна ли?
Х: Да
И: А Керем къде ще отиде?
Х: Керем ще отиде при семейството си. Първо в Канада
К: Да, първо в Канада ще отида, искам да видя племенника си
И: Добре, последен въпрос: Ако Керем беше цвят, какъв цвят щеше да е според теб?
Х: Оо, много добър въпрос- ултрамарин
К: Какво?
Х: Може би тъмно, нощно синьо
И: Елегантно, класическо?
Х: Да
И: А Ханде?
К: Синьо!
И: Синьо? Тя даже вече е синьо.
Х: Да, да дойде ли едно готино ,,Hello"?
К: Да дойде!

# 209
Здравейте!
 Минавам да ви честитя Новата година! Бъдете здрави!
Керем отново във форма ....оммм...
Успех на Ханде с каквото и да се занимава.
Има ли някакво инфо за Мави?

Общи условия

Активация на акаунт