💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 13/

• 57 349
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Мигел Анхел Силвестре явно не спира да следи Ханде. Тайничко се надява да му се усмихне щастието и да направят двамата общ проект, както й предложи преди две години.

Потвърждение за невероятният талант на това красиво момиче. Разбираемо е, защо е тази неистова омраза от определени групи към Бамби. Когато не можеш да достигнеш нивото на някой, тогава се опитваш да го издърпаш надолу до твоето ниво.

# 646
  • София
Здравейте!

Керем към сестра си Мелис:

https://twitter.com/i/status/1618983341038137344

„Имам снимка на бюрото си, където работя. Защото това е красиво напомняне, че винаги си била до мен и на тази снимка ми показваш как да направя нещо. Толкова съм щастлив, че те имам. Обичам те толкова много. Честит рожден ден! “

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 17:58 от Dilemi

# 647
По случай рождения ден на Мелис, Керем й отправи пожелания.
Говореше на английски.
Чудесен брат.

# 648
Много е сладък Керем. 😍
Нека с Мелис все така да се обичат, а тя да е жива и здрава и да се радва на своето прекрасно семейство ❤️

Сторито на Керем истински ме разчувства ❣️

# 649
Симпатяга Sparkling Heart

# 650
Flowers Herb Тази светла душа Керем...
С каква любов и топлота честити РД на сестра си Мелис.

Заслужава нищо по-малко от любовта на красива и добра душа - Ханде.

# 651
# 652
Имате ли нова инфорнация за проекта на Ханде и Бурак?
Днес имам технически проблем и изоставам с новините 😀

# 653
Здравейте Animal Bee

Тина, няма нищо ново за момента. Според мен изчакват да мине още малко време от излъчването на Шахмаран (или както там е правилно да се пише). Не само, че Бурак участва в този проект, а и продуцентите са същите. Не искат да изместват фокуса. Grinning

Страхотно стори от Керем. Heart Eyes

# 654
# 655
  • София
Макар че Дилеми е качила тази прекрасна снимка, ще я сложа още веднъж.
Толкова хармонични и невероятно харизматични. Любовта им струи от очите, изписана е на лицата им. А тази любов ги прави толкова красиви. Тя никога не може да се скрие.

Когато Ханде сложи тази снимка на профила си през лятото, заедно с надписа, го приех, като една любов на леля към племеница. Тогава никой от нас не знаеше, че Мави вече е била болна. Сега разбирам, какъв смисъл е влагала тогава Ханде. И ми стана много мило.

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 22:47 от БлагаВест

# 656
Bell Така се черпи за кака. Привет, момичета. В очакване на сериали, филми и любови.
Bell Нека годината на заека Animal Rabbit2 сбъдне мечтите ни, че после следват нови. Revolving Hearts

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 23:08 от st_ina

# 657
Керем към сестра си Мелис:

https://twitter.com/i/status/1618983341038137344

„Имам снимка на бюрото си, където работя. Защото това е красиво напомняне, че винаги си била до мен и на тази снимка ми показваш как да направя нещо. Толкова съм щастлив, че те имам. Обичам те толкова много. Честит рожден ден! “

Изразил е чувствата си по наистина красив начин! ❤️

# 658
  • София
Интересно, защо двамата "приятели" избират едно и също място за купони. Или отново е "съвпадение".

Да изясним малко темата, с нашумелият напоследък покрай турските "папси" Хакан Сабанджъ, когото го спрягат за новият "любовник" на Бамби.
Момчетата, с които Керем се забавлява, са приятели на Хакан Сабанджъ и се следват един друг. Той пък е следван от Пънар Сабанджъ и Михре, бившата жена на Ибрахим Челиккол и много добра приятелка на Гамзе. Снимката, на която е Ханде е от рожденият ден на Михре. Дори зад Ханде е братът на Джанер, Мелих който е с приятелката си.

Сега си помислете как разсъждава турската преса...
Керем, "бившият" приятел на Ханде, е близък с приятелите на новото "гадже" на Ханде и ще изпие няколко питиета на същото място, където "бившата" му приятелка беше с "настоящия" си приятел... е това ако не е бъркотия...?
Керем е учил на едно от най-добрите места в света по управление на маркетинга и социалните медии. Знае, че с това се излага, че това, което искаха да ни продадат два месеца, е ДИМКА. Защото никой не го прави, освен перверзник... а Керем няма нищо общо с перверзник. Всеки е свободен да мисли по различен начин. Така мисля.

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 01:39 от БлагаВест

# 659
Чичото-мениджър сподели на стори ново интервю на Керем , което е дал, когато беше в Маями.

Превода ви оставям в скрит текст, а вие събирайте пари за очила, че се измъчих с четенето на тази размазана снимка. Joy
Скрит текст:
- Защо , според теб, турските сериали станаха толкова популярни на испанския пазар?
- Това, което съм забелязал е, че нашите култури много си приличат. Само езикът е различен, но културите са подобни. Много сме страстни. Мисля, че затова историите, които разказваме, се разбират от испанската култура.

-Кои са приликите, които намираш между двете култури?
-Мисля, че семейните ни ценности си приличат много. Връзката, която имаме със семейството си, с културата, с приятелите, с нашата страна. И това са темите, които показваме в нашите продукции. Когато видим тези прилики, ние се свързваме, защото виждаме нещо, с което можем да се идентифицираме.

-Кое е твоето любимо типично ястие?
-Това е труден въпрос. Има едно ястие, има много, но съм на фен на едно много популярно ястие, което си спомням, защото не съм живял като дете в Турция. Всеки път, когато посещавах Турция, това беше първото, което хапвах. То е iskender kebap , съдържа дебело парче месо в питка , с доматен сос и масло отгоре. Много е добро.

-Къде си живял като дете?
-Живях на много места , заради работата на баща ми. На всеки 2 или 3 години се местехме. Живял съм в Шотландия, Норвегия, Индонезия, Арабските Емирства, Тексас. След това учих в университет в Бостън, а след това се преместих в Лос Анджелис, преди да се върна в Турция.

- Кои според теб са причините да се посети Турция?
- Заради хората. Мисля, че Истанбул е много популярен , но е малка част от Турция, има места като Кападокия, Трабзон, с невероятна природа. Има много история в Турция. Всички знаем, че в Турция са се случили толкова много неща с различни империи, затова виждаме сблъсък на различни култури. Има много какво да се види и прави. На юг за плажовете, които бих казал, че са сред най-добрите в света. Също и храната. Турция е прекрасно място.

-Разкажи ни малко за персонажа си Серкан Болат, приличате ли си ?
- Надявам се, че не. 😆 Когато се запознаеш с него , в началото изглежда ужасен, но е добър. Имаме някои прилики, разбира се.

- Определяш ли се като пристрастен към работата?
- За съжаление да. Наслаждавам се много на това, което правя и ако не работя , върша нещо свързано с работата. Обачам да работя, но мисля, че с възрастта си давам сметка, че има и други важни неща в живота. Преживяванията и любовта са много важни. Това, което ме доведе до това заключение е, че Серкан пропусна много неща, любовта. Той не знаеше какво е любовта, защото мислеше, че истинската му страст е работата, докато не се запозна с Еда. Така че се опитвам да не съм толкова пристрастен към работата.

- Как прекарваш свободното си време, когато не работиш?
- Обичам да се катеря, да се боксирам, запален читател съм и обожавам да пиша. Напоследък пиша много.

- За сценарий на сериал ли става въпрос?
- Да, пиша креативни неща, които се надявам някой ден да бъдат използваеми.

- От гледната точка на сценарист, какво мислиш ,че трябва да се промени в начина на работа в Турция ?
- Мисля, че не съм в позиция да казвам какво трябва или не трябва да се променя, но мисля, че епизодите са дълги, много дълги. И мисля, че това има предимства и недостатъци. Достигнали сме точката, в която недостатъците надхвърлят предимствата. Аз съм човек, който вярва, че по-малко е повече, че можеш да направиш много повече с по-малко. Мисля, че скоро ще осъзнаем това.

-Какво мислиш за любовните истории и сцените, които не се показват?
- Мисля, че има много съдържание от различни части на света и има много сцени от този тип. Разбира се, че имаме ограничения какво можем и не можем да покажем и това се дължи на факта, че тези продукции се излъчват по публичната телевизия в Турция. Но мисля, че ограниченията ни правят креативни. Може би това не е нещо хубаво,но когато имаш граница , трябва да потърсиш друг начин да покажеш нещо. И ако това предполага да не се показват секс сцени или целувки , но в същото време да покажеш , каквото желаеш, то това отваря вратата на креативността. Не съм фен на тези ограничения, но също не съм и абсолютно против. Това е положението и трябва да направим най-доброто с това, което имаме. И мисля, че се справяме добре.

‐ Как беше 2022г в професионален план за теб?
- Беше година в която реших да се отдалеча от камерите, за да се съсредоточа в продуцентската си компания и в новите проекти, които разработваме. Проекти, които искаме да направим и планувам отдавна.

- Какво ново предстои тази година?
- Предстоят някои проекти. Не мога да говоря много за това, но дано бъдат хубава изненада за всички.

Общи условия

Активация на акаунт