💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 13/

• 57 343
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, имам нужда от съдействие по заглавието на новата тема, тъй като сериала свърши по btv Lady. Какво да е следващото заглавие?

Вариант 1:
Nature Dizzy Ханде Ерчел и Керем Бюрсин Nature Dizzy - професионален и личен живот

Скрит текст:
Вариант 2:
Nature Dizzy Ханде Ерчел и Керем Бюрсин Nature Dizzy - преди и след "Почукай на вратата ми"

Или нещо друго? Ако имате предложения , споделете. Hug

Гласувам за този вариант. Ние излязохме от сериала, той от нас...не знам. Satisfied Но мисля, че сме готови за нови приключения в темата. Да ни дадат малко материал и нови проекти, че съм си намалила рязко активността напоследък.

# 706
  • София
Момичета, имам нужда от съдействие по заглавието на новата тема, тъй като сериала свърши по btv Lady. Какво да е следващото заглавие?

Скрит текст:
Вариант 1:
Nature Dizzy Ханде Ерчел и Керем Бюрсин Nature Dizzy - професионален и личен живот

Вариант 2:
Nature Dizzy Ханде Ерчел и Керем Бюрсин Nature Dizzy - преди и след "Почукай на вратата ми"

Или нещо друго? Ако имате предложения , споделете. Hug

Скрит текст:

Предлагам по соломоновски Grinning: " Ханде Ерчел и Керем Бюрсин Nature Dizzy - преди и след "Почукай на вратата ми" . Професионален и личен живот".
Темата обхваща всичко . Лично аз все още не съм излязла от сериала, още преговарям. Mask , но съм готова и за нови предизвикателства! Stuck Out Tongue Closed Eyes Съгласна съм и  на вариант 1: Ханде Ерчел и Керем Бюрсин  - професионален и личен живот.
Колкото по-общо е зададена темата, толкова по-добре, няма да има размахване на пръст! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 18:10 от Dilemi

# 707
Дилеми, сега опитах, събира се и с твоя вариант, само че ще е без емотиконите. Имаме ограничение от 100 символа. Grinning Обаче много дълго става сякаш... 🤔
Когато започнат новите им проекти и тях може да ги сложим в заглавието, те да започнат, пък тогава ще го мислим. Joy

Относно сериала - винаги ще остане специален за мен, но съм готова за новите проекти, достатъчно почивка ни дадоха. Grinning

# 708
И аз съм за Вариант 1 Wink

Вариант 1:

П.С.
След време не се знае, може да минем на Вариант 3: " Семейство Бюрсин ...... " Stuck Out Tongue Winking Eye Sunglasses

# 709
  • София
Съгласих се, вариант 1 да е! Grinning
Вариант 1:  Ханде Ерчел и Керем Бюрсин  - професионален и личен живот.

Както вече писах, колкото по-общо е заглавието на темата, толкова повече аспекти от професионалния и личния живот на Керем и Ханде можем да коментираме.Stuck Out Tongue Closed Eyes

ново от Ханде Grinning

Hande & Berenimo

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 18:06 от Dilemi

# 710
Нови на Ханде.
Много е красива.

# 711
Голяма чаровница е

# 712
Керем отново присъства в  тази престижна класация.

# 713
И на мен вариант 1 повече ми харесва
"Семейство Heart"

# 714
Спортът е здраве ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

#KeremBürsin
5,920 Tweets
Trending
#HandeErcel
7,552 Tweets

# 715
# 716
Най-голямата агенция за рейтинг на социални медии в Турция, MevcutBilgi обяви кои са Най-обсъжданите актриси/актьори за 2022 година.

И двамата заемат 5-то място. Доволно като се има предвид, че са без проекти от септември 2021.

# 717
Имената на Ханде и Керем винаги ще продават 😉

Малката братовчедка на Ханде вече е голямо момиче. Времето лети 💕

Прекрасни 😍

# 718
Благодаря ви за споделеното мнение, момичета. Така ми е по-лесно и на мен. Кратко да е заглавието май е по-добре наистина. Кратко, но всеобхватно. Grinning
Гледам, че сме се събрали в неделната вечер, ако искате да приключим темата днес. Аз съм на линия и нямам търпение да видите новата шапка. Heart EyesBlush

# 719
Не да се хвалим, но нашите са си № 1 Trophy ...., а още даже не са влезли в "мача" Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт