💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 13/

• 57 027
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Интервюто в Youtube

# 691
"Керем Бюрсин, който отдавна не е участвал в никакъв проект, зае 5-то място в списъка на най-обсъждания актьор за 2022 г. с 83 196 321 съобщения, според данни на Current Information."

Gift Heart

Trophy
#HandeErçel
3,259 Tweets
Turkish actors · Trending
#KeremBürsin
5,044 Tweets

# 692
Flowers Herb Здравейте! Включвам се, темата за религията и Керем.

Animal ScorpioТова е отношението на феновете към Акиф!
Animal Bee]Kerem caught in front of the exit of the bar Friday night, but the same bar where Hande had been the previous Friday, and the usual Askifo uncommon as always, but when will he get a kick in the teeth?
Animal BeeКерем хванат пред изхода на бара в петък вечер, но същият бар, където Ханде беше предишния петък, и обичайният Аскифо, както винаги необичаен, но кога ще го ударят в зъбите?

Основното за което искам да споделя е Керем е за економия/обединение на вярванията/ свобода на избора в какво ще вярва всеки е личен избор /в Буда, Христос, Алах.../ важно е никой да не налага своя избор за правилен, праведен и т.н. всяка крайност води до сблъсъци и войни / множество в историята/ и все на верска основа.

# 693
Здравейте, момичета Gift Heart

Надявам се Вашият уикенд да е бил приятен и зареждащ за новата седмица.

Нашите любимци Ханде и Керем са отново в тренда Revolving Hearts

Виждам, че Керем е бил хванат днес от папараците и отново е отговарял на интересни въпроси Sweat Smile
Трябва да му се признае, че изглежда много добре - абсолютен чаровник. Flowers Hibiscus

Казахте, че тази година ще бъде изпълнена с Керем Бюрсин
Дай Боже, но вие знаете, че преди началото на всеки един проект минава известен период от време. Ще изчакаме още малко и след това дай Боже проектите ще започнат да излизат.

С какво се занимавате иначе? Гледате ли нещо? Какво се случва с продуцирането на проекти?
Както казах и преди, вече пиша от година. Освен,че пиша доста, се опитвам да пробвам и други неща.

Гледате ли филми?
Всъщност не следя много филми. Както казах, занимавам се с писане.

Може ли да ни кажете за какво пишете?
Пиша за неща, към които не сме привикнали. Неща, които биха обогатили нашия сектор.

Какво ще кажете за Данла? /слуховете относно потенциална връзка с турската блогърка Данла Билич, която всъщност присъства на рождения ден на Гамзе и още същата вечер отрече клюките, казвайки, че това е най-забавното нещо, което е чувала/
Няма такова нещо. Не я познавам, но съм сигурен, че е добър човек.

Продължавате ли със спорта?
Да

Говори се много за това как Керем трябва да прави мускули
Не знам за какво става въпрос, но аз продължавам да спортувам, както обикновено.

Имате огромно фенска база в Испания. Ще отидете ли в Испания тази година?
Най-вероятно да.

Какво бихте казали за любовта /на испанските фенове/ към Вас и други турски актьори?
Това е нещо красиво. Винаги съм казвал, че да представиш страната си носи огромна гордост и е с голяма важност. Дай Боже като отидем там, ще го направим по хубавия начин.

Има ли държава, която все още не сте посетили и не познавате?
Разбира се, че има.

Благодаря и лека нощ!

Преводът на интервюто е чрез публикация на английски език в Туитър.

Очакваме с нетърпение новите проекти както на Керем, така и на Ханде. Flowers Hibiscus

# 694
Ето каква музика е слушала снощи Ханде в Spotify Notes

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Романтично ни е момичето Revolving Hearts

# 695
Спотифай активността на Ханде донесе специални спомени на мен и на феновете Heart Exl

Sparkling Heart

# 696
Нова публикация от Ханде в инста Nature Fire

Тази ми е любимата Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 697
Прекрасни снимки на Ханде ❤️
Естествена и сияйна - както обичам да я виждам. 😘

Коментарът от фотографката 😍

И нещо от мен - веднага се сетих за снимките на Керем от Испания 😀😉

# 698
Нова публикация от Ханде в инста Nature Fire

Скрит текст:

Скрит текст:
Тази ми е любимата Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Не мога да се сдържа и да не напиша, че е много красива. Satisfied
Естествена, нежна и деликатна.

# 699
  • София
Grinning

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 16:34 от Dilemi

# 700
  • София
Сериалът "Въпрос на чест" с участието на Керем ще започне да се излъчва в Перу от 08.02.2023 година под името "Чест и уважение".

"Peaky boy"  от всякъде!

Керем Бюрсин категорично отрече новината, че двамата с Данла Билич са влюбени.
Слава Богу, така се успокоих. Тъкмо вече си мислех, коя ли е жената, за която говореше Керем, че обича толкова много и която веднъж му е казала да събира спомени. Оказа се, че не е Данла.
Лъжата винаги се разпространява по-бързо от истината...

# 701
и в цвят ... Gift Heart

Феновете са големи бързаци Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 702
# 703
Момичета, имам нужда от съдействие по заглавието на новата тема, тъй като сериала свърши по btv Lady. Какво да е следващото заглавие?

Вариант 1:
Nature Dizzy Ханде Ерчел и Керем Бюрсин Nature Dizzy - професионален и личен живот

Вариант 2:
Nature Dizzy Ханде Ерчел и Керем Бюрсин Nature Dizzy - преди и след "Почукай на вратата ми"

Или нещо друго? Ако имате предложения , споделете. Hug

# 704
Мики, гласувам за 1.

По-универсално ми се струва 😊

Общи условия

Активация на акаунт