💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 13/

• 57 345
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Привет на всички,
Heart Благодаря ви за преводите на интервютата -
още веднаж се наслаждавам на Керем Бюрсин - креативния и търсещия човек!
Линде,
Честит празник! Продължавай да вярваш в доброто, в силата на любовта и човека.
Бъди здрава, раздавай и получавай обич от близките ти на сърцето хора! Heart

Flowers Four Leaf Clover Прекрасни почивни дни на всички!

# 676
БлагаВест, честит рожден ден и от мен ⚘

🦁🦋

# 677
Добър да е денят ви, прекрасници!

Казват, че с какъвто се събереш, такъв ставаш.
Аз ще перифразирам: Каквито са ти любимците, такъв си и ти.
Останете все така добри, разбиращи, позитивни, толерантни и усмихнати!
Правете темата уютно място за отмора и обмяна на информация, а аз ...
аз ще ви чета с удоволствие и ще ви се радвам. Purple HeartFlowers HibiscusPurple Heart

Благавест, Честит рожден ден!

Здрава и щастлива да си! Продължавай да вдъхваш оптимизъм, заразяващо е!
Изпълвай живота си с надежда, любов, приятелства, пътешествия и приключения!
Весел празник!

midnight__sun, зло да те забрави.
С голямо закъснение, но от сърце Честит рожден ден!

Бъди здрава, щастлива, обичана!
Живей с ударите на сърцето, раздавай и се радвай на любов!
Мечтай и сбъдвай!

За всички вас, девойки прекрасни, поздравче с признателност!

# 678
Честит рожден ден БлагаВест!
Пожелавам ти много здраве,  късмет, сбъднати мечти и много усмивки.

Мики благодаря за превода . Прекрасен е.

# 679
  • София
https://www.instagram.com/tokyophonline/

и Керем Sunglasses

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 16:49 от Dilemi

# 680
Здравейте!
Благавест,  ЧРД! Здраве и късмет! Flowers Cactus
Надявам се Мави скоро да удари камбанката.

# 681
Flowers Herb Закъснях, закъснях ... късничко се включвам!
Линде, оптимиске ..., надежда и постоянство в темата, ако не прочета постовете ти ми е скучно.
Честит Рожден Ден с обич и признание!

Мечтай и сбъдвай със здраве и радост!

# 682
Здравейте ,прекрасни !☺️❤️🌷

" Животът се измерва в години и се оценява в моменти !"

Линде,❤️ честит рожден ден ! ☺️🌷Най-искрени и сърдечни пожелания за здраве, късмет, успех , благоденствие и много щастливи дни ! Бъди ведра, усмихната и удовлетворена , не спирай да ни радваш и заразяваш с оптимизъм, с позитивизъм, с благостта и човеколюбието ти ! Мечтай ,пътувай и обичай! И най-важното не забравяй да живееш и за себе си ! Весел празник с много усмивки и настроение ! С любов ❤️ , за теб !

Линде,❤️ не мога да забравя за увлекателните ти пътеписи в темата. Толкова забавно ни описа различни места от пътуванията ти. Очаквам още много вълнуващи разкази от теб . Още веднъж честита да си и наздраве !

Много сте ни Водолеите в темата / скоро очаквам включване и от другите представители на зодията  /и може би затова е и такава свободна,толерантна  и  креативна !

Мики ❤️ , специални благодарности за превода . Огромна работа си свършила. С признателност , за теб !

Flowers Hibiscus С порастването и помъдряването започваме да осъзнаваме от какво се нуждаем и какво трябва да оставим зад гърба си.Понякога да се оттеглиш е стъпка напред....

Flowers Hibiscus Никога не приемайте нещо за даденост. Всичко може да свърши Всичко може да се промени.Всичко може да започне отново....

Flowers Hibiscus В очакване сме на новите проекти на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин. Излиза всякаква информация  за бъдещи партньори, сценарии, режисьори, продуценти   в новите им филми,сериали. Някои журналисти са по -добронамерени , други обратното сякаш целят да омаловажат  работата им или да ги дискредитират /особено Ханде /. Цената на славата е огромна  и не всеки може да я плати, а от друга страна е и голямата конкуренция в турското кино , виждаме колко нови проекти излизат всеки сезон,всяка година....
"Когато съдите другите , вие не определяте тях,вие определяте себе си. "
Уейн Дайър

Flowers HibiscusЛюбима фраза ми е от "Януари" на Йордан Радичков :
"Човек мечтай,мечтай , пък то вземе ,че се и сбъдне!"

Момичета ❤️ ,желая ви щастлива съботна вечер и не спирайте да мечтаете !

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 09:13 от akvamarin007

# 683
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 684
Добро утро момичета!
В тази студена сутрин ви пожелавам топла неделя.

# 685
Здравейте Animal Bee

Хванали са Керем за кратко интервю снощи.
Оставям ви линк с английски субтитри.
https://mobile.twitter.com/kidrauhIl_/status/1619619213873913856

"Пиша по теми, с които не сме свикнали, теми,които ще обогатят нашия пазар с други жанрове."
Хайде нямаме търпение вече да разберем каква ще е тази необичайна история. 👀🥰

# 686
  • София
Мили момичета, искам да ви изкажа моята огромна благодарност за всички пожелания, които отправихте вчера. Вие направихте специален моят рожден ден. Почувствах се наистина много щастлива. Вчера имах безброй обяждания и много пожелания от близки и познати, от приятели и колеги. Телефонът ми не спря да звъни цял ден. Но вашите искрени пожелания ги приех с огромна радост, точно защото са от виртуални приятели, които не са задължени да ми честитят. Много мило ми стана, че вие всичките ме приемате такава, каквато съм. Позитивна, вярваща в доброто и непоправима оптимистка. Радвам се, че това ви помага по някакъв начин и на вас. Затова, че мога по някакъв начин да ви предам частица от моята вяра и оптимизъм. Бъдете здрави и наистина вярвайте, че рано или късно доброто в живота побеждава. 

Нашият "Рeaky boy" е хванат вчера в крача.  Попита ли са го за новите проекти. Накратко той е казал следното:
На въпрос на журналиста дали скоро ще се върне на екран и дали ще е на дигитална платформа Керем казва да изчакаме търпеливо, тъй като това отнема известно време, може би малко повече, но "да видим". Попитаха го дали прави и нещо друго, подготвя ли нещо друго. Керем отговори, че продуцентската компания е идвала при него. Казва че пише повече от една година и няма да ни каже нищо повече. Потвърди че той не следва тези, които инвестират в тяхната компания. На въпрос, че има огромна база от фенове, особено в Испания, той казва че това е много красиво нещо. Но както винаги се опитва гордо да представи своята страна Турция, където й да отиде. Когато го попитаха за сценарият, който пише, той отговори че това е нещо, което ще подпомогне за обогатяването на пазара на Турция, жанрове с които турците не са свикнали.

На мен обаче ми направи впечатление един кадър, в който се вижда медальонът на Керем.  На него много отчетливо се забелязва православен кръст. Дали не е подарък от неговият зет Фади, когато беше на гости в Канада. Всички знаем, че той е ортодоксален християнин. Керем не се притеснява открито да го носи, макар да знае каква е нагласата на обществото в мюсулманска държава.  Ето за това го обичам това момче. Той е свободна душа, човек на света.

Аз лично винаги се радвам, когато видя Керем да носи този пръстен на пръста си и да го показва...  Каквото й да означава това.        

# 687
  • София
Здравейте! Grinning

https://twitter.com/i/status/1619629042709458944

https://twitter.com/i/status/1619629959290703872

Тема за обсъждане в мрежата - медальоните, които носи Керем. Thinking

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 13:17 от Dilemi

# 688
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Симпатяга Sparkling Heart

Нося ви непубликувана снимка на Ханде от декември.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 13:32 от midnight__sun

# 689
Платформи, където се публикуват сериали и филми на Керем Бюрсин ... Sunglasses

Gift Heart

Нашият човек отново е в тренда Wink
#KeremBürsin
4,795 Tweets

Общи условия

Активация на акаунт