💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 13/

• 57 055
  • 737
  •   1
Отговори
# 90

Добър вечер
Ей така между другото да отбележа, че не спряхте да пълните темата с цветя - това е, което не се промени. В делник и празник, с повод и без повод, от хубави по-хубави. Стоплят сърцето.
Радвам се, че са наминали и момичета, които отдавна не бяха идвали. Липсвахте ми. Но и аз като Слънцето да кажа - не чакайте следващата Нова година, за да се разпишете.🤣

Сиси, да минава 🍀

# 91
Добър вечер!

# 92
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 93
  • София
Привет момичета. Днес за мен е един лежерен ден. Ден без гости и обилни трапези. Ден за релакс. Имам нужда от почивка преди приготовленията за новогодишната нощ.

Очакваме Керем да се завърне от заснежена и студена Канада. Разбрах, че там ситуацията е доста тежка. Има места без ток и големи снежни навявания и заледявания. Има отложени полети. Дано успее да се прибере без проблеми.

Докато за много хора това време е пречка и създава проблеми, то за сладура Тео е вълшебно време за игри.

А през това време добрата приятелка на Керем, Ясемин, сама се е набутала в проблеми!

Цитат
Ясемин Йозилхан бе хваната в задръстване, докато шофира пияна с 0,70 промила алкохол. Шофьорската книжка на Йозилхан е отнета за 6 месеца (Hürriyet).

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 11:28 от БлагаВест

# 94
  • София
Здравейте! Grinning

На 28.12.2020 са публикувани снимки от фотосесията на Хенде и Керем
за януарското за 2021 г издание на Best of HELLO!

Прекрасни снимки, всяка от които излъчва послание за душевност, връзка, съюз, любов.
Невероятна, красива, възхитителна фотосесия, символ, еманация на любовта!

Прекрасни! Heart Heart Heart

"През пустите мили знаеш, че е истинско,
там е някъде и чака скоро да бъде разкрито,
някъде има нова любов, сърце, което бие истински,
някъде има голяма любов, която те чака......."
Revolving Hearts

Лек ден ви желая! Hug

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 18:31 от Dilemi

# 95
  • София
IMDB обяви: Ето кои са най-популярните артисти за 2022:

1. Джан Яман
2. Ханде Ерчел
3. Керем Бюрсин
4. Демет Йоздемир
5. Къванч Татлъту
6. Туба Буюкюстюн
7. Пънар Дениз
8. Айча Айшин Туран

Ханде Ерчел е единствената, която може да получи място в класирането без да е играла през 2022 година. И то на престижното 2-ро място. Колкото и някои да не я обичат и непрекъснато да твърдят, че не е нещо особено.

Да запазим коледното настроение в душите си. И да раздаваме по мъничко от него всеки ден.

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 15:42 от БлагаВест

# 96
Керем в Туитър днес Wink

Ханде отново е в тренда Simple Smile
#HandeErçel
3,730 Tweets

# 97
Малко стара снимка на сем. Бюрсин 😀

# 98
Ново от Керем Wink

Gift Heart

#KeremBürsin
3,819 Tweets
#HandeErçel
3,619 Tweets

# 99
Flowers Herbmi_si, изпревари ме ...

Керем ни подготвя за 2023г.
Ханде със сигурност си заслужава предните позиции ...
То бива хубост, скромност, професионализъм ама ...

# 100
  • София
Днес се поразрових в профила на Ханде в Инстаграм. Върнах се назад да видя дали още стоят някои любими за мен снимки, които са свързани с онези прекрасни моменти на ХанКер. И за огромна моя приятна изненада видях, че Ханде е възстановила етикетите на доста от тези снимки. По-точно "харесано от thebursin" . Преди това беше изтрила всичко. Сега го е върнала. Все още не е възстановила коментарите. Не знам, как мога да ги снимам и кача, защото са от телефона ми. Но категорично са върнати и то на почти всички стари снимки.
Слагам ги в спойлер, защото са много. Дори няма да кача всичките. Сутринта имаше две снимки от Ню Йорк, на които също беше върнала етикета, но сега виждам, че точно на тези две снимки отново ги е махнала. Ханде ни подготвя за нещо.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 20:40 от БлагаВест

# 101
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Линде, само да вметна, че Ханде не е толкова черна. Satisfied Със самото отследване на Керем, неговите коментари му отиват някъде надолу измежду всички останали. Харесванията му през цялото време са си там. Нейните харесвания и коментари на негови публикации си стоят. Нали кафета пият, не се мразят. Не са съвсем затворени вратите, които Керем уж не отварял повторно. Animal Monkey Face

Имало едно време...
Но само спомени...

# 102
  • София
Слънчице, интересното е, че до днес неговите харесвания не ми се показваха. Днес изведнъж те са на първо място. Това определено много ме зарадва.
Отделно днес феновете в туитър са награбили TVKusu. Цял ден го атакуват с въпроси относно ХанКер. До вчера нямаше никаква реакция от негова страна. А преди малко е качил ето това.

Какво ли да очакваме през 2023 годи. Дано да е това, което всички толкова много желаем.

Ето и реакциите на феновете.

Днес и SaranMagazin ни подготвя.

# 103
Добър вечер!

# 104
Bell В очакване на новото. Малката Ебрар Демирбилек се вълнува много. "Идваме като бомба. Ще бъде невероятно."

Bell Интересно ми е кои ще бъдат партньори на Керем и в каква тематика ще ни забие. Със сигурност ще ни държи в напрежение. Поздравления за договора с Ay Yapim.

Bell Ханде е на 53 място в класацията за най-красиви жени. Изгледах класацията и мога да кажа, че всички са прекрасни - млади, красиви и популярни.
                                                         https://www.youtube.com/watch?v=oy5bT2qaGUs

Bell Днес в ТТ и ИГ има доста критики отправени към Ханде затова, че не е изгледала нито един турски сериал на платформата Disney +, а самата тя е рекламно лице и ще снима за нея.

Общи условия

Активация на акаунт