Възглавница за бременни - препоръки?

• 545
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета Simple Smile Пускам нова тема, тъй като старите (учудващо) са много стари и заключени. Та, накратко - търся за подарък изпитана, свястна възглавница за бременни. Аз самата нямам такъв опит, затова питам вас - какво бихте препоръчали/купили за своя бременна приятелка или сестра? Разгледах из нета, харесах една П-образна възглавница, но мненията за нея са, че е къса (110 см) и твърда. Иска ми се нещото д аможе да се ползва по-късно и за кърмене/гнездо за бебето, затова сега клоня повече към П-образните, но приемам всякакви препоръки. Благодаря!

# 1
Според мен с няколко възглавници също става . Много са удобни възглавниците , а приятелката ти желае ли такава ?

# 2
Според мен с няколко възглавници също става . Много са удобни възглавниците , а приятелката ти желае ли такава ?

Благодаря за мнението. Идеята ми я дадоха (и подкрепиха) няколко колежки с малки деца, така че предполагам не е въпроса в няколкото възглавници. А дали тя иска - е, все пак е подарък с елемент на изненада, мисля, че ще ѝ хареса, но няма да я питам директно.

Общи условия

Активация на акаунт