Войната на буквите

• 31 262
  • 739
  •   1
Отговори
# 195

Ето тази е сценаристката Невена Кертова, една от, но беше казала че пише репликите на всички, следователно и на Симеон. И говореше за изненади, нещо ново нетипично за зрителя 😅. Тази сериозно ли е решила, първо че повечето млади хора не са гледали Игра на тронове и това е толкова скандално, че ще го искат и тук?  Второ тези, които не са... дали ще искат да представят кралицата, майката на цар Петър в инцест.  Недей Боже и той плод на такъв... и това като обяснение защо го предпочита него. Наистина се надявам, че е защото той е по-тихият и тя вижда, че ще може да има власт, ако той е на трона. Макар че това не измива всичко друго.

Това за дрехите е доста вярно. Аз не искам да ходят с покрити коси и вратове, но можеха да облекат принцесата с по-красива рокля и прическа. Тя и Мариам беше само по бельо ...

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 07:49 от T.Valcheva

# 196
Духовникова в интервю каза, че ако били облечени според епохата, зрителите щели много да им се смеят.

# 197
Духовникова в интервю каза, че ако били облечени според епохата, зрителите щели много да им се смеят.
🙄 невероятни оправдания. Затова ли правят пародии с модерен изказ и дрехи? Защо просто не сложиха по една тениска с дънки.
Прочетох коментари, че се говори по-модерно тип "здр ко пр", защото иначе младото поколение нямало да разбере.

Не съм чула чуждестранни продукции да се оправдават с облеклото така. Ясно, че няма да се говори на архаичен език, но кралица Елизабет I не съм я чула да говори на "yo bro what's uppppppp".
Младите актьори играят много добре, но трябва някой да им напише адекватен и хубав сценарий, не могат да се го измислят или да импровизират.

Аз не можах да спя от ... смесени чувства.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 13:29 от T.Valcheva

# 198
Да, Мария беше с рокля на перачка.

# 199
  • София
И аз съм от разочарованите, очаквах много повече.

# 200
Невена Кертова май пише сценариите за всички сериали, не беше ли тя и с "Братя"?

Донков не може дори на външен вид да докара на Симеон, всички предполагам си го представяме така, я какъв поглед има само. Иначе трона явно са го взаимствали точно от този портрет.
Скрит текст:

# 201
Нещо, което ми хареса беше начинът, по който се хранеха. Някой написа нещо за пергамент... доста хубаво щеше да е, радвам се, че си откъсваха залък, а не използваха вилица и нож.

# 202
Писането в пясъка е нарочно направено според мен, за да може учителя по най-бързия начин да изтрие опасната лоша буква. Ако Баян я беше написал на пергамент или кожа, учителя щеше да се бори комично да ги скъса, смачка, изхвърли? А така просто замахна  с една с ръката и я изтри набързо от пясъка. А може и да е тотално безсилие от страна на сценаристи и режисьори.. Grinning Но предпочитам да вярвам на моята си теория Simple Smile

На мен ми липсваха по-общи и масови кадри. Константинопол и Преслав, погледнати отгоре. Но е очевидно, че липсата се дължи на ограничен бюджет.

Писала съм 100 пъти, че най-изпипания във всичко наш сериал е "Дървото на живота". Определено този е доста далеч, то си личи от първа серия още.

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 08:38 от Ели-Мели

# 203
Като си спомня Стефан Данаилов като Борис, Апостол Карамитев и Коста Цонев като Йоан Асен... Достойнство, тежест, класа. Донков не ги излъчва. Това с крясъци не се постига.

# 204
  • España
Ето ви един Мариус Донкин в ролята на Симеон Велики от “Златният век “

# 205
И аз отдавна чаках такъв филм, така че ще преглътна несъвършенствата..., но не и инцеста.

Братята са свежа глътка и с тях филмът има заряд. Дано не стане по-зле!

# 206
Стефан Данаилов беше гроги като артист...Само да вметна.

# 207
Деян Донков не го харесвам като актьор и като обществена личност. Реших, че няма да подхождам с предубеждение. И реално съм по-втрещена от тази нелепа роля на великия ни цар, която са го накарали да изиграе, отколкото от самата му игра..

# 208
Стефан Данаилов беше гроги като артист...Само да вметна.

Това пък какво ще рече?
Гроги значи изморен, изтощен дори пиян.

# 209
Лицето на Данаилов беше като замръзнало и можеше да произведе само две-три стандартни физиономии,(нещо като "таланта" на Ричард Гиър). В Лабмо нямаше грам искрено чувство като играеше,а вероятно и в живота. Гласът му по природа беше приглушен и безизразен,а когато се опитваше да повиши тон,се получаваше комично. Стига ви толкова.

Иван Иванов е талантлив актьор и той заслужаваше "титлата" секс-символ.

Общи условия

Активация на акаунт