В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 39 768
  • 768
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да имаше поне ледена пързалка. Щях да ида, и по зад... да се пързалям. Диването много искаше да има сняг, но уви и тази зима май няма да го видим.
Зимата започна преди две седмици и до края на март си е все зима. Ако държиш да си надиниш д-то, ще имаш тази възможност.

ЧНГ!

# 136
  • София
Набора не е отворил нищо,не е пипнал даже учебник през ваканцията.
Същото е и у нас. Почиваше си със Стийм.

Иска да го водя на ледена пързалка. Аз на кънки не съм се качвала от 10 годишна.

# 137
И моят нищо приличащо на учебник не е докоснал,а домашни има и то със срок до петък...Чакаме оценки от класните,иначе прочете цяла книга и хапна доволно😉.
Кънки карах миналата зима и после имах две синини и мускулна треска,за сега се въздържам.
Сняг и аз искам,поне малко да напомни за зимата,не ,че ми е лошо топличкото време.

# 138
Вампирче, идеята е добра, но не е приложима. Не мога да пътувам с транспорт задвижван от бензин, газ, нафта. Затова рядко използвам и градския транспорт. Добре, че нашия не е голям.

Карзче, та толкоз ли е шарено. Не се отчайвай, ще преминат в едно или дву цветни.

Бобси, на кой му пука за домашни и учебници, важно е да релаксират. Но поне е чел нещо, макар и да не е било свързано с училището.

Ние си чакаме само една от класно, този петък ще правят другото класно, да видим там кви ще ги надроби. През тези почевни дни си го изкара като търтей, ядене, спане, игри на тела, и чатене. Да се надяваме, че ще ни зарадват. Ма то мойто надали, тя уч - ката им е казала, че хич не са хубави оценките. Положението е трагично, дано им даде възможност да си ги оправят.

# 139
  • София
За много години, момичета! Нека 2023-та да е здрава, спокойна и успешна за всички!
Нашият учи цяла ваканция, имаше ужасно много домашни по немски, да чете книга на немски, да отговаря на въпроси след нея, ужас .. Изобщо не усети почивката.

# 140
  • Бургас
Денизара,искам и моя да е поне малко ангажиран,както теоя син по немски.
Ей,голям мързел.
Снощи го накарах да ми прочете всички думи на немски и на български. Грам усилие не полага да го докара на произношение.
Знаел ги уж.

# 141
  • София
Карз, аз пък искам моят син да е поне малко като твоя! 😃 То бива да си даваш зор, ама чак толкова не е полезно, той е направо стресиран и вече сериозно се тревожа за здравето му! Какво й се плаши толкова на тая учителка, не знам! Досега не се е страхувал така, че ще отиде без домашно. Казваме му вкъщи да не го пише цялото, че той изобщо не си почина, ама домашното по немски, та домашното по немски...🙄

# 142
При диването преди 2 - 3 мин., цъфна 2 - ка, щяла да ги изпитва поне за 3 - ка в четвъртък, една точка не и стигнало за 3 - ката. Кел файда да оправяш в четвъртък. Та сега наистина станахме шарени, 2 - ка нямаше до сега, но и тя се появи. Не знам защо толкова се паникьосва от таз Математика, като чуе за нея, имам чувството, че направо и иде да повърне. Като се прибере, ще разбера подробности.

Дени, явно не иска да се предстви зле пред учителката, но и почивка иска мозъка, ако много се напрегне, на края ще има обратен ефект.

Последна редакция: вт, 03 яну 2023, 16:48 от Тони ♒🍀

# 143
  • около Варна
Да ви е здрава и успешна новата година, момичета!
Моята осмокласничка до празниците беше болна, сутринта се събуди с 39,2 температура. Какво е това чудо, не знам. Ще стане един месец отсъствие от училище. Правихме тест за грип, отрицателен. Утре ще пуснем кръвни.

# 144
Виви, много време наистина. Дано скоро се оправи. И таз Т, хич ли не спада? Дано кръвните са добри.

Ради, как са децата, оправят ли се от ковида? Ти как си?

Миии, кво да ви кажа, нямало нито една 6 - ца, нямало и 5 - ца, всичко било от 2 - ки до 4 - ки. Моето диване и да го изпитва и да не го, за срока се очертава да и остане 3 - ка. Надеждата ми е в БЕЛ, дано поне там се справи подобаващо. Аз още преди класното по Мат. и казах, че най - много до тройка да стигне, но по - скоро ще е 2 - ка, така си и стана. Ся ще пише по АЕ думите в речника, била ги забравила, добре, че класната е свястна, нищо не и е казала. Туй дето я зяпаше, в един от часовете, класната докато им казвала да пишат, тва питало мойто защо не пише, тя му казва, че си е написала. То пък и вика, я покажи, тя вдига и му показва, а той и казва задръж така, и почва да преписва, класната ги гледа, но нищо не казва. То пък как е виждало какво е написала, не знам, като знам как ситно пише, аз доста щях да се озоря.

# 145
  • София
Ох, и моят има двойка по БЕЛ. Класната не могла да му разчете почерка.
А той пише наистина грозно, много грозно.

# 146
  • София
За много години, момичета! Нека 2023-та да е здрава, спокойна и успешна за всички!
Нашият учи цяла ваканция, имаше ужасно много домашни по немски, да чете книга на немски, да отговаря на въпроси след нея, ужас .. Изобщо не усети почивката.
В едно училище сме, но нищо не е правил през ваканцията по немски. 😀 да видим дали няма да му излезне през носа до края на срока.

# 147
Моето пък има 6-ца по мат.,два пъти гледах да няма грешка,че го донесе и за подпис.Само класни връщала за подпис г-жата и ако не се представи до утре забележка.Еми може да изпише подробно,но аз си знам що викове раздадох(от сърце де🤪).Срочната ще е 5,ако не се издъни на изненадващи 5минутки(две са планувани,за поправка на шарени оценки.Щяла да каже имената на децата,сядат на първите чинове и решават,останалите правят проверка на домашното).Днес добре,да видим следващите резултати...
Всички болни да оздравяват бързо,че върлуват гадни вируси,аман от тях!

# 148
  • София
В едно училище сме, но нищо не е правил през ваканцията по немски. 😀 да видим дали няма да му излезне през носа до края на срока.

Доколкото съм чувала, вашата класна уважавала ваканциите и не давала домашни, може би всичко е наред. 🙂

# 149
Ох, и моят има двойка по БЕЛ. Класната не могла да му разчете почерка.
А той пише наистина грозно, много грозно.
Моят е с тройка, а учи. Не му се отдава. В петък ще имат контролно, дано успее да изкара 5, но силно се съмнявам.

Общи условия

Активация на акаунт