В училище контролни, класни се натрупват, а ОСМОКЛАСНИЦИ искат да празнуват

• 39 749
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Натуся, и аз не знам коя съм-ама трябва да съм скорпион. Аз осъзнавам ,че имам проблем и съм досадна-стремя се да не мрънкам много на околните, но коства много усилие. За другите си вечно недоволен от тях, критичен  и се демотивират. С възрастта става все по трудно да смогвам на собствените си критерии.
Болните, бързо оздравяване.

# 646
  • София
Рени, по мои наблюдения скорпионите много чистят. Представителната ми извадка се състои от 3 екземпляра (ти си 4-тия), един от които е сестра ми. Последната членува в някаква ФБ група на имунолози и онзи ден ми писа да ме осведоми, че тя не е луда, а даже е мърла и че имунитета страда от лошата хигиена.
Аз съм роден мързел, превърнал се в мърляч от умората на майчинството, възрастта и хипофункцията на ЩЖ - имам оправдание Wink Но стаята на едното ми дете е предизвикателство и за мен. Лошото е, че ако не врякам и я оставя да си живее в кочина, хаоса си проправя път и към другите стаи.

Радост и моето момче нещо много боледува тази година. Нямам търпение да свърши зимата - не знам какво се случва с него. Днес го питам: "Пак ли гърло те боли?" - отговор: "То винаги ме боли". Направо се плаша вече.

Тони, моята дъщеря много обича и да се гушка. Няма лошо, но понякога върша нещо - гладя или разтоварвам съдомиялната и това дете ми се мята отгоре, блокирайки ръцете ми. А аз съм на 50+ и при такива изненадващи мечещи прегръдки мога и в кръста да се сецна. Та обикновено почвам да пуфтя и да се боря за свободата си, а тя: "Ти не ме обичаш, не искаш да ме гушкаш".
Днес влизам обаче при сина с тантум верде и изчуруликвам: "Хайде мишленце, отвори устата да пръсна в гърленцето!"  А онзи ми ти дългуч темерутест, със слушалки на ушите, от слушалките ли от моята скороговорка ли от странния ми речник ли - взе да ме гледа с недуумение и измуча : "Каквоооо?" Аз се смея и му повтарям същото баавно. Той пак гледа учудено, накрая размахах спрея и той се успокои - какво ли си беше мислил до този момент Joy Та трябва да се настройвам различно с двете си деца.

# 647
  • Бургас
Набора днес цял ден преписва домашни по математика и писа думи по немски.
Аз съм скорпион и си имам някои лудости с чистенето и подреждането 😜 Измитата посуда, трябва да е наредена по точно определен начин на сушилника. Шампоаните,душ геловите и другите неща за къпане - също ☺️

# 648
Единият ми син е скорпион. Кога да очаквам да го обхване манията за чистене 🤣 В неговата част от стаята е кочина. При набора е чисто. Просто... Ами за него не остава поле за изява. Няма свободно място, на което да се разхвърля. И край бюрото му е доста чисто. Не защото прибира, а просто не разхвърля, не мята вещи безразборно насам натам и съответно няма и нужда да се чисти.

# 649
Олеее, Горгонзолчеее, завидях. Мойто се гушка само по нейно желание, или когато и е кефнало за нещо. Рядко ша го направи когато аз поискам. Когато си имаме болежки е трудно, но пък я остави, друг път може и да не получиш такова удоволствие. Радвай се на тези моменти, след някоя и друга годинка, внуци ще дондуркаме.

Снощи пък направо не повярвах, както си бях полегнала, чудейки се дали да съ размърдам за една цигара, взе, че ми се доспа. Диването пък, както си ме питаше спиш ли, топло ли ти е или студено, взе, че ме зави, еее казах си, такъв жест от нейна страна, нема да го изтърва, за около 5 мин. съм откъртила.

Радост, бързо да се оправя и повече да не го хваща.

Карзче, Карзче, лоша работа. Той отсъствал ли е та толкоз много е писало детето, горкото, почивния ден за какво го е изхабило. Такова хубаво време, а то да пише, пише, пише....

То май и асцендента играе роля да ви кажа. Баща и на диването е Дева, тя е Дева, майка ми Овен, аз, др. и баба и братовчед и ( синът на чичо и ), сме Водолей. Ако тя беше устискала още малко, щеше да е Везни, ако пък годината не беше високосна пак щеше да е Везни. Та като гледам, уж да е подредена, ама нъцки, само в ума и е подреждането, но пък не дава нищо да и се пипа и разтури от хаоса който си има. Аз пък с времето, все по - малко се трогвам кое как седи, дали днес прозорците са чисти или не. Преди ги миех редовно, но с всяка изминала година, все по - рядко, ми то докато ги измия, вземе че завали, цялата мръсотия пак по тях се лепне. За вещите, ми където са, както са, тъй да си седят. В крайна сметка, един път да си подредиш и после да не разхвърляш, няма да има нужда от подреждане. Същото е и с цапането.

# 650
  • Бургас
Тони,ще пише,като го мързи да си пише ден за ден домашните. Чака последният ден,а те се трупат ли трупат 😒

# 651
  • Пловдив
Бях чела навремето, че когато майката и детето се гушкат, то майката трябва да държи прегръдката, докато детето само не се пусне. За да не се почувства изоставено. И си го изпълнявах ❤️ Сега дъщеря ми го знае това и като ме прегърне силно, не мога да се измъкна и ми повтаря - Не ме пускай, не ме изоставяй 😆

# 652
  • Бургас
Хареса ми това с прегръдката !

# 653
  • Майничка
Единият ми син е скорпион. Кога да очаквам да го обхване манията за чистене 🤣
Ако е като мен - не се надявай.😎

# 654
Амиии, Карзчеее, ко да ти кажа мила, мързел лесно не се оставя, как да го остави, кат някой друг ша го отмъкне.
Виж, мойто, по АЕ д.р. още в часа, докато уч - ката каже ааа, и тя вече е с написана домашна, даже е малко напред. Знае си от малка, хване ли им спатиите, всичко ще е ток и жици. Знае тертипа на класната, и затова си ги пише напред. Другите не дават, само по Мат. чат - пат. За миналия срок да е писала около 5 - 6 пъти д.р. по Мат., толкоз, и после от мързелува.

Аааа, Гериии, недей тъй, ти пъ съ изкара, че хич нищо не побарваш. Не го вярвам туй. Баш мания не, ама от тук от там, все нещо човъркаш, бас държа.

# 655
Наборчето се гушка. Винаги е готов за прегръдка и си я търси. Много ми е трудно сутрин да го събудя. Първо го изравям леко от завивките и започвам да го побутвам, обаче, той е един топличък, направо ми иде да си го гушна и да продължа да си спя край него. Големият много рядко позволява да бъде докосван. Започва да бучи за личното си пространство. Той обаче и като малък не обичаше да се гушка. Дърпаше се и рядко позволяваше прегръдки.

# 656
Стон, наистина точно в тези моменти са като бебчета, едни пухкави, меки, топлички, иде ти да ги схрускаш.

Диването мноооого рядко ми дава да я приближа докато се разсънва, като спи, направо ме бута и отблъсква, и се крие.
Дойде резултата по Мат., има минзухар и 20, мъъъничко и е трябвало за синчеца, мързелана, така ще е като не учи системно. Добре, че поне не е по - ниска или най - ниска. Така и не я разбрах и този път тая скала, какво е туй 2+ броя точки върху 5. Таз мода не ми аресва, този път поне успях да видя и рецензията, по еди какво си - с това се справя, с това не се справя, някаква таблица е, на която от ляво пише за какво а от  дясно пише да / не. Мииии, кот такоа, да е учила пък, ко ми седи и мързелува, тамън захване и зареже за да иде да се наплюска, и после зяпа глупости на тела, ааама хааа.

# 657
Манията за чистота не зависи от зодията. Баба ми по бащина линия беше чистофайница, зодия рак. От сутрин до вечер все нещо чистеше. Тази лудост я е наследил татко,а от него аз. Половинката се опитва да ме укротява, но редовно в почивните дни ме обзема лудостта. Наследство, какво да се прави. Младежът, въпреки че с дядо му са една и съща зодия, е много далеч от манията за чистене.

радост, не знам, какво се случва тази зима, но аз от два месеца съм все с болно гърло. Минах 2 АБ, сега взимам някакви хомеопатични и правя гаргари с някакви сиропи. Последният доктор, който ме прегледа реши, че трябва да се махнат сливиците (за по - лесно).

# 658
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ехе любимата ми тема сте подхванали - гушкането. Аз си имам един "гушколаг" в къщи. При всяко разминаване трябва да ме гушне. Мислех си, че с настъпването на пубертета ще престане, но не. Хич не му пука къде ще го направи - в къщи, на улицата, пред приятели.... Много ми е приятно.
В къщи никой не залита по чистенето. Прави се само нужното 🙄

# 659
Привет, чувствам се малко тъпо, но може ли обяснение какви са тези минзухари, тревички. Правя асоциация с цвета в школо, но дали е така, кой, кой да ти каже... : )

Последна редакция: пн, 20 фев 2023, 11:54 от together1

Общи условия

Активация на акаунт