Борбата с рака - духовно оцеляване, физическо преодоляване 78

• 50 603
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Лейди, едно от нашите момиче във фб групата бешв споделила, че заради Аримидекса е имала завишени чернодробни. Успех!

Сноууайт, малко остана до ПЕТ-а, дано после не се бавят много с резултата и да действате с лечението нататък. Ще се прояснят нещата! 🍀

# 496
  • дядовата ръкавичка
Здравейте, момичета! Желая здраве и успешна терапия на всички!
Имам въпрос към тези от вас, които са с порт. Имахте ли силни болки след поставянето му и колко време продължиха?

# 497
Минавам с добри новини за моята кака Heart
PET скенера мина, кръвните резултати са наред...
Скрит текст:
Пожелавам на всички ви много сили и добри резултати Nature SunnyFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 498
Браво, поздравления, все такива хубави новини да се споделят тук 🍀🙏🍀

# 499
Здравейте, момичета! Желая здраве и успешна терапия на всички!
Имам въпрос към тези от вас, които са с порт. Имахте ли силни болки след поставянето му и колко време продължиха?

Аз сложих порт на 27.01. Доста време изпитвах дискомфорт, тази седмица вече съм добре.

# 500
Лъчетерапия в Токуда или в Сити клиник - Младост?
Д-р Калоян Йорданов или д-р Николай Недев за консултация и назначаване на лечение? Интересува ме къде има радиохирургия и при кого като оператор?

# 501
  • Русе
Няколко пъти съм писала, че всички в лъчето на Токуда са ми любимци. Часовете се спазваха до секундата и всички бяха много любезни. Друг ми беше лекуващия. Виждала съм няколко пъти Йорданов -чешит, но в тема за белия дроб има негативни коментари за него. Преди това бях в Сити Младост, но много се чака там и се радвам, че се изместих в Токуда.  Някъде четох коментар за Недев, но къде...

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 18:29 от Ели_дечкин

# 502
Някой имал ли е проблем с поставянето на Резелиго? За втори път ми се случва да не мога да вкарам иглата, а се бодох над 5 пъти. Не ще и не ще да върви.

# 503
  • София /Абсурдистан
Ама аз не пия, бе хора! Може от време на време чаша бяло вино и това е. И никога твърд алкохол. И съм без антихормонална заради алергия към разни медикаменти. После като размислих, реших, че и без алергии не бих пила това, но съм алергична към антихормоналните, това е истината. Чернодробните проби са малко повишени, с 11 единици над нормата, но трябва да разбера какво ме трови. Пия противовъзпалителни заради много агресивен артрит, без това не мога защото иначе няма да мога да ходя сама. Ама ги пия от години. В последната седмица съм закъсала със зъб, лекувам го, но всеки ден пия аулин. Ама едва ли е от това. Направо съм в чуденка…

# 504
  • Русе
Коренче, пиши на производителя. Не съм чувала някоя да се е оплаквала.

Лейди, нещо ти трови дроба. Търси го. Искай скенер, ехофраф или нещо друго него. Да го огледат. Покрай сисите: упойки, АБ, лекарства... да не се е натоварил?

# 505
  • София /Абсурдистан
Ами де да знам. Антибиотик пия сега заради зъбът. Имам назначени ямр на 22 март и пет скенер за когато ми намерят час, вероятно не по- рано от месец май.

# 506
  • Русе
То цял месец до тогава Sad Дано да е с контраст и да покаже.

# 507
  • София /Абсурдистан
Няма места за по- рано.

# 508
  • Русе
Ако говориш с онкото си , дали няма да съдейства?

# 509
  • София /Абсурдистан
Ако говориш с онкото си , дали няма да съдейства?
Ами то това беше съдействието -за след месец. В Сити са тълпи от хора от цялата страна и наистина няма часове. Утре ще си купя Есенциале и го започвам, пък да видим какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт