'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 700
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Повтарят ли епизодите , и ако да , къде и кога? Благодаря предварително!

# 151
На 1ва серия заспах.За 2ра забравих,че е днес.....Сега го започвам.Нещо изкуствена игра на актьорите.

# 152
  • София
На мен трудно ми задържа вниманието нещо. 🙄

# 153
  • Велико Търново
Niya-, може би защото и самият той си го чувства като "негов". В началните надписи още миналия епизод видях "По идея на Симон Шварц", като името е оградено в каре. Пропуснала съм кога е починал, но потърсих и се оказа, че са го мислили заедно с Виктор Божинов. Та, Виктор не е само режисьор явно. От прочетеното тук-там оставам с впечатление, че приятелството им е "родило" сериала.

# 154
Нещо мудна тази серия.

# 155
  • България
Да, бавничко върви, но върви.
Декорите са хубави, Марта е много нагла.

# 156
Марта каква е напориста и хитра, а дава вид на меланхоличка.
Майката определено се уплаши когато чу кой е кандидата за винарната. Със сигурност с престъпления се е домогнал до този пост и тя много добре го познава.

# 157
  • София
Майката на Филип как се уплаши, като чу името на Андрей Бончев. Определено е имала вземане-даване с него... Или ще излезе вярна една от основните ни хипотези или просто знае, че е опасен боклук и я хвана страх за синът и.

Марта не ми хареса в този епизод. Опитва се да е мила, но всъщност е доста безпардонна. Тиха и дълбока, опасна вода.

Елина е точно обратното на нея. Много ми харесва стилът и. Като някаква каубойка е. Много и отива с тези дънки, колан, елечето, ботушките. Топ.

Стана ми жал за майката на Елина. Може ли да забравиш 30 годишнина. Голям боклук е този Бончев. И май стана ясно какво иска да прави със земята. Да строи спа хотел.

# 158
  • България
Нито Марта ми допада, нито Елина.
Не харесвам мъжкарани, но и подли влечуги като Марта не са приятни.
Засега само Филип ми харесва, а и Наско има шанс да се окаже свестен.

# 159
Майката на Филип се уплаши, за това не мисля, че е Елина е нейно дете или имат някаква връзка. Малко странно, че във винарната, пък и Наско не знае кои са ѝ родителите. Още повече, че те не я крият.

# 160
  • Велико Търново
На мен пък не ми е бавен.

Ох... Елина с тоя пирон в шардонето... Laughing Браво!
Представят я като отличен специалист и горяща в работата си, ама пусто, не е случила на баща. Да, Марта разбра и както стана ясно - вече е убедена за "троянския кон", само дето впечатленията ѝ ще се окажат грешни. Защото със сигурност Елина е това, което е, по-скоро благодарение на самата себе си. И не афишира произхода си точно заради това.

Любопитно ми е присъствието на Климентина Фърцова И тук. Днес я гледаме като бариста (или там каквато е), от неделя ще я гледаме като принцеса Мария. Чак толкова пък да няма други млади актриси... Rolling Eyes

# 161
Аз къде гледах, къде не, ама изпихме шардонето и дойдох да се изкажа. Харесаха ми гледките, епизода, атмосферата. Не ми харесва Елина, много е груба и заядлива, майка й е чудесна, мислих че са разведени с бащата...

3-и епизод ще се казва Керацуда! 🥂 Момичета, да купите, а не като Марта, дето не обичала българско вино пуууу Smile

# 162
  • Галифрей
Забравих,че го дават днеска 😁 Надявам се утре да са качили  епизода.

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 23:06 от Диана Бишоп

# 163
Повтарят ли епизодите , и ако да , къде и кога? Благодаря предварително!
Неделя - 16.00 ч., БНТ1

# 164
Хареса ми епизода. Като за 11 вечерта, когато го пуснах, ми е идеален,  лежерен, има интрига.

Елина не мога да я харесам! Не мога! Прекалено превъзбудена, прекалено враждебна, прекалено мрънкаща... просто един  ужас ми е тази жена. Иначе на вид е готина каубойка, да, спор няма. В живота с нея да сме се хванали за косите отдавна Joy

Марта ми е противоречив герой. Хем ми е жал, че Филип се отнася кофти с нея на моменти, хем е доста подмолна.. Жал ми стана и за майката на Елина...

Иначе видяхме корупцията и задкулисните  игри в пълния им блясък!

Интересно ми е защо толкова се стресна майката на Филип. То е ясно, че такива като Бончев са "такива", защото са безпардонни престъпници. 100% има още нещо.

Всички служители във винарната са едни странни хора. Уж трябва да са обикновени и прости хорица, но всъщност са странни. Или актьорите играят зле, или и там се крие нещо... общо взето очаквам всеки да е намесен в л@йната.

Общи условия

Активация на акаунт