'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 614
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Добре, харесва ми, че нещата не са супер криминални, помислих че убиха някого и айде сега драмата готова, а и мафията... съвсем се променя жанра. Супер, че не е така Simple Smile Защото даже видях коментари във фейсбук ''мисля, че убийцата е майката на Елена, защото изчезна някъде'' Joy

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 21:47 от T.Valcheva

# 451
Ахаха, с този арест изписаха веждите на Филип!

# 452
  • Пловдив
Що?

# 453
Музиката много хубава.

Много е автентично, точно такова е положението в провинцията, връзки, пари, местна аристокрация. Те колят, те бесят

# 454
Оф Геро говори толкова бързо, че нищо не му разбирам 🙉

# 455
Геро много груб тук, защо така... чак пък толкова, защо я мразят, нали са работили заедно. То нейното поведение явно е защитна реакция вече... егати хората

# 456
Музиката много хубава.

Много е автентично, точно такова е положението в провинцията, връзки, пари, местна аристокрация. Те колят, те бесят
А, да щото в столицата не е същото положение. Силните на деня ръководят.. цялата държава.
Хубава е историята, но ми е муден нещо.Дядото ми е леко зловещ.

# 457
Абе... нямам думи, Марта или трябваше да тръгне с тях или той да не ходи, в брака няма самостоятелни решения, а само общи, не е ок това.
И тази вижда, че жена му си тръгва, но седи и гледа в колата, вместо да се махне.

# 458
Да, щом присъствието на една служителка разклаща един брак, ясно е за какъв брак става дума. Моето мнение е, че всеки първо е отделен индивид, а после сме "ние". Simple Smile

# 459
  • България
Понякога става и така.
Може още да държат един на друг, но вече гледат в различни посоки.
Разбирам и Марта, и Филип.
Нямат много шанс заедно.

# 460
  • София
Много ми харесва сериала, нямам забележки за сега.
Като знам другия им сериал на БНТ, неделния...

# 461
  • София
Къде изчезна жената на Бончев? Не е отвлечена, абсурд. Според мен се крие някъде, нарочно го прави, да го уязви и да види дали ще се трогне и ще я търси. Знам ли и аз. Най-логичното е просто да го е напуснала без предупреждение и да е заминала някъде, ама си мисля, че е тук някъде...

Дядо Станко все пак може да се окаже дядо на Филип. Можеха сценаристите да изберат всякакво друго обяснение, но не, трябваше да ни се каже колко близки са били, синът му и майката на Филип... мхм. Почти съм сигурен, че синът на дядо Станко ще се окаже бащата на Филип. Онзи на портрета. Имаше си и прилика, коментирахме.

Марта много бързо се изнесе, при първата по-сериозна опасност. Що за брак е това? Така да изоставиш съпруга си, когато той се бори за нещо в което вярва. Нали са заедно и в трудности, не само в хубави дни...

Май в другия епизод ще видим и Харизанов. Ама това с петъчната продажба си беше блъф на Филип. Сега обаче наистина може и да му отправи оферта. Но в крайна сметка според мен няма да се стигне до продажба и той ще си остане тук начело на винарната. Дано така да стане наистина, не искам да я продава.

# 462
Защото така попадна на Харизанов, който е враг на Бончев и ще му е полезен.

# 463
  • Галифрей
Чакай ся онази на снимката май е истинският баща на Филип?🤔
Хубава серия. ❤🍷
Ясно е загубили са малкият си син. Много тъжно. Иначе Марта си хвана куфарите и яйде чао. Без това бракът им не вървеше,  Филип я целуваше  по задължение. Ама тя си е червена точка за мен от първи епизод. Според мен ще се завърне по някое време.

# 464
Чакай ся онази на снимката май е истинският баща на Филип?🤔
Хубава серия. ❤🍷
Ясно е загубили са малкият си син. Много тъжно. Иначе Марта си хвана куфарите и яйде чао. Без това бракът им не вървеше,  Филип я целуваше  по задължение. Ама тя си е червена точка за мен от първи епизод. Според мен ще се завърне по някое време.
Глупости как ще я е целувал по задължение. Ужасно е че са загубили малкото си момче. Харесвам Марта повече от Елена и тя е законната съпруга, не трябваше да го оставя сам там, как е възможно! И как е възможно някой да тропа вечерта на вратата ти и да търси мъжа ти и да казва ''трябва да дойдеш, а не трябва да дойдете''. Направо я смазвам от бой.

Общи условия

Активация на акаунт