'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 691
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • Галифрей
Изгледах епизода. Стана доста интерестно.
Марта спи с дънки и тениска,кой спи така? 😀 После сцената с виното как гледаше с погнуса. Въобще много ме дразни.
Филип има повече химия с момичето от кефето от колкото с жена си 🍷Разбирам,че той не се държа много ок но му прощавам,защото Яготкага си е гадна и лъже. Търсила в чичко гугал за снимката, като се вижда,че е снимано от рафт.
Жал ми е за майката на Елина. 😔 Горката жена.
Ама нали уж не знаят,че Елина е щерка на Андрей ама сега знаят,почти всички.  Нещо  тука нещо.
Мале какви смехи станаха корупция голяма.
Любовните сценки с Яготката ме…ъх. Няма искра мебду тях,тръпка. Мяска я по задължение.
Силвия Лулчева защо така се предаде лесно с винарната с уплаха, щом толкова сика давйа му маме и си ходи.
Да ама Филип иска винарната и се старае  да помогне. Иска ми се г-цага калбойката и тя да спре да се цупорти. И мен ме дразни. Направо като Геро искам да а замеря със сандвича 😄

# 166
И аз хванах  почти целия епизод от 23 ч. Не ме подкарва да го търся , за да го гледам от начало .
В този епизод  май са позагубили инерцията , но  ще съм упорита и за следващото вино  Joy
Най-интригуващ беше  страхът , който  показа майката , когато чу името на  Бончев . Едва ли обаче Филип му е син . Той щеше да се досети като го види . Но пък от друга страна  до сега май не е ставало въпрос на колко години е Филип ...
Каубойката  леко  се изсилва и уморява с демонстрацията на  енергия и таланти , но пък има такива хора - все превъзбудени и наострени .
Бончев няма смисъл да го коментирам - просто  съвременен български политик с всичките му обръчи . Хареса ми как жена му го "разтовари финансова" с  колието Joy

# 167
  • Галифрей
Незнам дали забелязохте но като г-жа Бончева седеше сама, дадоха малко репортаж от Хераклея Синтика. Един наскоро открит древен град. Много е интрестно и приказно. Има видеа в ютуб можете да видите. В поредицата мистерите на България го има ❤

# 168
Приличен епизод бих го нарекла, не може всяка серия да е интересна, ще има и подробности, показаха задкулисните мръсотии на един общински съвет. Елина все с едни и същи дрехи ли ще е всички епизоди, защото колкото и да й е работно облекло, няма никой от аудиторията да възприеме главна актриса да не си сменя облекло .

# 169
  • София-в сърцата на моите деца
https://www.youtube.com/watch?v=3OaBwIjbFoo
 Първи епизод

# 170
Случайно попаднах на сериала и много ми хареса.
А и живея на вино, та си падам на мястото.

# 171
  • гр.София
Елина още в първи епизод смени едните ботуши с други,за дрехите не забелязах:smiles:
Тя, и съпругата Марта си ходи все с едно и също.
На Билалов наистина му виси костюмът,дано е добре артистът.
На мен ми хареса епизодът. Клоня вече към версията Елина и Филип брат и сестра. Елина се събира с Геро ( той ли е Наско? Нещо не съвсем ясно се чуват при нас като говорят)Щом сега се дърлят непрекъснато,да се харесат накрая.
Вярно,работниците във винарната са чешит до чешита. Секретарката също.
Ахах,на голямата маса при кмета,седеше един млад много едър и висок леко белокос мъж,не продума. Та той, според мен, работеше дълги години ( скоро не съм ходила) в Била на Пиротска, София, като касиер. Винаги ще те заговори,плямпаше си с чужденците на съответните езици. Сигурно изкарва и някой лев като статист.
И, след втория епизод ,вече съм сигурна,че единият от музикалните мотиви ( първа серия дори завърши с него на надписите) е подобие на тази песен
Israel ‘IZ’ Kamakawiwoʻole’s ‘Somewhere Over the Rainbow’
 Даже очаквах да запее някой.
А,и последно, къщата на общинския съветник е уау!

# 172
Елина ми е противна. Не харесвам наострени мъжкарани, не ми харесва и на външен вид.
Марта е дразнител, но е хубава.
Билалов, както винаги играе страхотно.
Филип е на точно 30 години, абсолютно сигурна съм.

# 173
Хареса ми епизода, за мен представят реално живота в България - игрите в Общинския съвет, хората, дето не са получавали заплати, мъжът с власт, който пренебрегва семейството си, шефа на Медите и шегичките му.

Достоверно, без да дразни, не изглежда напудрено или пък обратното, отвратително като в други сериали.

# 174
  • София
На мен ми хареса епизода, не ми е муден. Поне бързо се разбра коя дъщеря е Елина, не да го влачат до последната серия. Марта много ме дразни, голяма лисица е. Да си заминава за Калифорния и да не я гледаме. Филип е супер, много обича винарната и не мисля, че ще я остави.

# 175
  • София
Не мога да се сетя, от къде ми е позната силно гримираната секретарка на Билалов?

# 176
Лилия Абаджиева

# 177
На мен пък ми е пълен потрес като игра секретарката.

# 178
И на мен ми хареса епизода, темпото си е добро.
Марта съвсем ми опротивя. Имам някаква непоносимост към български 'чужденци', които се потрисат и гнусят от всичко българско. Освен това си показа зъбките, външния вид на миловидна е заблуждаващ.

Елина бива да е няколко идеи по-мека. Не толкова  остра, груба и безпардонна. Иначе ми харесва. Мисля, че ще помогне на Филип в опитите му да възстанови винарната и така баща ще се изправи срещу дъщеря.

Не мисля, че двамата са брат и сестра. Нещо друго има, защото майката беше уплашена.

Жал ми е за майката на Елина, но от друга страна ме дразни. Сама си купи бижу и излъга дъщеря си, че Андрей й го е подарил. Кого заблуждава и защо го прикрива? Елина не е на 5 години, че да я варди. Или иска да си живее в балона, че са чудесно семейство? Не ги разбирам такива многострадални. Хем страдат, хем нищо не правят да променят положението.

# 179
А знаем ли кога и от какво е починал бащата на Филип?

Според мен там е връзката - вероятно Бончев има пръст.

Общи условия

Активация на акаунт