'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 614
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Велико Търново
Открих за какво да им направя забележка аз. Бяха изписали грешно името на актрисата, която изигра служителката на наказателния паркинг. Кръстили са я Вероника. А тя досега все Наталия си е била.

Иначе - да, определено става интересно. Добре, че Филип го прибраха, че да намери решение на проблема. Само дали наистина маститият бизнесмен, от когото всички треперят, че даже и Андрей, наистина е купил винарната, или си беше блъф... Thinking
Diavolo, едновременно сме писали.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 22:20 от DamaPika

# 466
  • София
О, да, ще се завърне, за да види как Филип и Елина се целуват. 🙄😏

Ахам, изчезналия в планината син на дядо Станко почти сигурно ще излезе бащата на Филип.

А майката на Филип няма ли да я видим в сериала? Или все по телефона ще си комуникират. Някак си е тъпо без нея. В крайна сметка тя продава винарната и с нея тук ще стане още по-интересно.

# 467
Да, изглежда са загубили момченцето, според мен в катастрофа, а Филип е шофирал.

# 468
  • София
Е, блъф беше. Та той дори не беше чувал името Харизанов преди това. Чу за него покрай синът му, докато беше зад решетките в районното. И понеже чу, че бил богат и Бончев се страхувал от него и реши да го подразни и за това така импровизира пред лакея му. Нали сам си каза, че приема това и като предизвикателство и въпрос на чест. Сега е още по-амбициран да не продаде на него, дори и да е на загуба. Бончев трябваше да пипа по-меко, ама и той бърза, че 'братушките' дебнат.

# 469
  • Галифрей
Чакай ся онази на снимката май е истинският баща на Филип?🤔
Хубава серия. ❤🍷
Ясно е загубили са малкият си син. Много тъжно. Иначе Марта си хвана куфарите и яйде чао. Без това бракът им не вървеше,  Филип я целуваше  по задължение. Ама тя си е червена точка за мен от първи епизод. Според мен ще се завърне по някое време.
Глупости как ще я е целувал по задължение. Ужасно е че са загубили малкото си момче. Харесвам Марта повече от Елена и тя е законната съпруга, не трябваше да го оставя сам там, как е възможно! И как е възможно някой да тропа вечерта на вратата ти и да търси мъжа ти и да казва ''трябва да дойдеш, а не трябва да дойдете''. Направо я смазвам от бой.

Да но така аз виждах сцените, нямаше искрици и тн. Ся това е мой поглед. 😂
Но Елина взима всичко навътре за винарната и видя,че времето се разваля и хукна. Цяла нощ топлиха земята. Марта трябваше да дойде с него.

# 470
Все по-интересно става. Много ми харесва сериала!
На мен пък много ми харесва дядо Станко. Образът му е добре помислен, а актьорът се справя блестящо.
И въпреки "русенският" диалект, дикцията му е добра и всичко му се разбира. Много е автентичен.

# 471
  • Велико Търново
Марта обаче не се е изнесла при първата опасност. Те щяха да пътуват по план, просто Филип реши да остане.

Не само катастрофа може да е причината за загубата на детето. На мен ми се струва доста тривиална, макар че е най-често срещана. Може да е паднало от високо, може да се е задавило и да не са успели да го спасят, и въобще - различни причини може да са. Каквото и да е, е жестоко и определено тази загуба е довела до разрива помежду им и те си дойдоха с него. Раздялата сигурно е била въпрос на време и няма да бъде заради това, че Филип е взел това си решение. То е само поводът.

Не земята топлиха, а въздуха. Когато температурата му е под 0 градуса, влагата по повърхността на растенията замръзва и се образува скреж, което всъщност е сланата. Като го стоплят просто няма да се стигне до замръзване.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 23:00 от DamaPika

# 472
  • addicted
Скрит текст:
Чакай ся онази на снимката май е истинският баща на Филип?🤔
Хубава серия. ❤🍷
Ясно е загубили са малкият си син. Много тъжно. Иначе Марта си хвана куфарите и яйде чао. Без това бракът им не вървеше,  Филип я целуваше  по задължение. Ама тя си е червена точка за мен от първи епизод. Според мен ще се завърне по някое време.
Глупости как ще я е целувал по задължение. Ужасно е че са загубили малкото си момче. Харесвам Марта повече от Елена и тя е законната съпруга, не трябваше да го оставя сам там, как е възможно! И как е възможно някой да тропа вечерта на вратата ти и да търси мъжа ти и да казва ''трябва да дойдеш, а не трябва да дойдете''. Направо я смазвам от бой.

Да но така аз виждах сцените, нямаше искрици и тн. Ся това е мой поглед. 😂
Но Елина взима всичко навътре за винарната и видя,че времето се разваля и хукна. Цяла нощ топлиха земята. Марта трябваше да дойде с него.

Тя всъщност каза "Трябва да отидем на лозето", а не "Трябва да дойдеш", Марта можеше да избере да отиде с тях, само че ѝ беше по-важно да е възмутена.

# 473
На мен пък ми е странно как му викат дядо Станко. Не мога да го възприема. Човекът не прилича на дядо. Но това може да е, защото и аз не съм първа младост( 40+) и 60+ годишните не ми се струват дядовци и баби 😁. Но някак ми е неестествено Филип да му казва дядо.

# 474
DamaPika,
Тривиално е за катастрофата, но така си мисля, защото поне 2 пъти докато шофира Филип каза, че внимава със скоростта, а в днешния епизод направи забележка на Елина да намали.

И на мен ми беше интересен епизода. Хареса ми огъня в лозята.

# 475
Да, съгласна съм, абсурдно е Марта да не отиде с тях, дори да е възмутена. Много ми харесва Билалов как играе, разсмива ме и жената на касата как вика '' в брой'' Joy

# 476
  • Галифрей
Иначе Филип е голяма лисица като чу името на другият богаташ, така да уплаши Бонев.

Видях промото май г-жа Бонева е мъртва? Поне така изглеждаше като се появи генерала от Братя.
Горката жена изчезна на някъде.

# 477
Хареса ми и комбинативността на Филип. Като чу, в ареста, че Бончев и Харизанов не се обичат и му хрумна да блъфира, че продава на Харизанов.
+++за сценаристите!

# 478
При това състояние на брака, на мястото на Филип, аз също бих тръгнала след оноложката. Не е момента да се правят парчета, Марта какво се ежи?! Тя не вижда ли, че на Филип му е присърце да се бори за винарната?! Ще отнесе май и Елина той, покрай таз винарна😆
Раздаваше го кахърен за Марта, но май е по навик. Тя така обаче няма да го задържи.
Хашлакът в затвора пресъздаде много достоверен образ - пълно е с подобни бащини синчета🙃 Оназ с 98те (88) лева също беше добро попадение.
Наблюдаваме точно пресъздаване на горчивата ни действителност - далавери, връзки, пари, и т.н.

# 479
  • Галифрей
Май Елина започва да харесва Филип, как го загледа тъжно. Не я виня 🫢 Ся ще дават така малко повече сцени заедно да се сближават.
От този сериал ми се дояде луканка 🤤
Аз да попитам,че съм за забравила нали действието се развива в Рила?

Общи условия

Активация на акаунт