'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 606
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Хексе, поправих се. JoyМай ми се спи вече.

На "краден" трябваше да го поправиш. Wink Joy
Ами не е точно краден. Защото там запалваха огъня на няколко места и после с импровизирани крила разнасяха топлината. Не е баш същото. 😁

# 511
И на мен ми харесва много сериала, ама много! Всичко е изпипано, измислено, героите са плътни, всички играят добре. И е толкова реалистичен. Тези неща за корупцията и връзкарството си ги знаем, но е плашещо така като ги дават в сериала...

Иначе Харизанов младши и Филип може и приятели да станат накрая. Ще се усети Филката, че с едната гола честност няма как да се оправи с хора като Бончев и СИЕ. Адвокатът на Бончев, самият актьор, не помня името, все едни такива мазни, гадни роли играе, много му отива.

# 512
  • Галифрей
Сериала ме изненада  приятно,въобще не очаквах да ми хареса толкова много. Малките детайли 😘
Харесва ми как наблягат на реални проблеми и не драматизират много. Има мистерии.

# 513
На мен все така не успява да ми задържи вниманието върху екрана и диалозите. Ще изчакам да излязат всички епизоди, за да мога да гледам наведнъж.

# 514
  • София
И на мен ми харесва сериалът, само не ми допада, че искат да съберат Филип и Елина. Още пък повече като са загубили дете с Марта, нормално е да има напрежение между тях понякога, както и тя да е по-остра понякога. Повече щеше да ми хареса да се преоткрият двамата, Марта да се смекчи, отколкото пак в клишета.

Адвокатът на Бончев е Роберт Янакиев.

# 515
Здравейте,

И на мен ми харесва сериалчето. Малкото неща, които ме дразнеха във въвеждащите сцени и скептичността ми към тематиката бързо се смениха на истинска интрига. Интересно ми е. Харесва ми играта на почти всички. Ще има изненади и разкриване на тайни. Може би целта е да има и неочакван край.

Относно спора за жените, аз мисля, че развитието клони да покаже отдалечаване между Филип и Марта, което все повече ще става ясно. В Америка ги е сближила общата националност. Но сега, в България, където Филип преоткрива корените си, това не е достатъчно за здрава връзка и хубав брак. Може би модерните хора (като Филип и Марта младите американци и граждани на света) днес по този начин се свързват, без да осъзнават точно в кое са си близки. И така едно събитие, като тяхната лична трагедия, не успява да ги сближи, а точно обратното. Модерният човек, които има грешна или объркана представа за себе си и за живота...

И на мен не ми харесва идеята да скалъпват нова двойка след разваляне на една, но явно в Бг филми често се залага на това. А и бъдете честни, не се ли случва и в реалността..?

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 21:17 от Mama2288

# 516
  • София
Не е лош сериалът, но не съм и съгласна със супeрлативите тук, чак толкова УАУ не ми е. Grinning

# 517
Е аз казвам УаУ на фона на този за дърварите, с река на сърцето, и последния по БНТ.
Защото скоро не съм гледала хубав, в смисъл да ме грабне и да чакам следващ епизод. Визирам бг сериал.
И никъде не пише кой е актьора в ролята на дядо Станко.

# 518
За мен големият проблем на Марта е, че е адски надменна жена. От тези "пази Боже сляпо да прогледа" - отишла в Америка, видяла се с пари и сега гледа всички отвисоко. Само към дядото е някак по-мека и възпитана. Иначе не спря да демонстрира как е от Америка, ще се върне скоро в Америка, това и е под нивото, онова и е под нивото. Филип е съвсем различен и затова ще се разделят. За мен излишното и гадното в сюжета е, че са загубили дете и ще излезе, че той затова я оставя. По-хубаво щеше да е в случая ако и Марта омекне и двамата преоткрият корените си и намерят пътя един към друг отново. А иначе беше достатъчно просто да ни покажат как са доста различни и бракът им не върви, той си остава тук с Елина, тя си се връща и така.

# 519
Не е уау, ама кой друг сериал в момента или в последните месеци е по-хубав? Само тъпотии дават, пък на фона на Буквите... Grinning

# 520
  • Галифрей
Мхм супер си е сериалчето и приятно за гледане,хубав топъл лъч сравнение с останалите глупости които излъчват. Рядко правят бг качествени продукции. Омръзна ми да виждам простотии.

# 521
За мен си е много добър сериала, без да го сравнявам с другите. Просто си е добър, какво има да се отрича. Личи си, че майсторски е пипнат.

# 522
За феновете на Жигули Heart Eyes
https://fb.watch/ijBCapwaQq/
от страницата им ''Ето и една подсказка за епизод 5, която само феновете ще оценят! Просто импровизация между Klimentina Fartzova и Михаил Билалов!🍷
📣гледайте със звук🔊
📺 Дали това е сцена от ВИНА - тв сериал ще разберете следващия четвъртък от 21:00 по БНТ1 🙂🙂🙂''

# 523
Димитър Селенски е в ролята на дядо Станко.

https://bg-bg.facebook.com/people/%D0%94%D0%98%D0%9C%D0%98%D0%A2 … /100063504723422/

# 524
Ох, то този „дядо Станко“ да бяха направили Симеон, а не...
Не, не съм объркала темите, просто коментар за актьора.

Между другото, запалена слама се използва против слана и мъгла не само в лозарството, но и в овощарството. Метод, познат от стари времена, а не видяно от някакъв си там чуждестранен филм. Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 19:02 от Как' Сийка

Общи условия

Активация на акаунт