'ВИНА' - новият сериал по БНТ

• 44 601
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Галифрей
Ся сетих къде за първи път гледах Зомбори и го запомних още от там, играеше в един уеб сериал на Vbox7 “ Следвай ме” играеше готин учител мисля,че беше по БЕЛ малко тип ала Филип но срамежлив. Лорина, вечна й памет играеше негова колежка и любима.❤

# 541
Дария Митушева е Антония - приятелката на Елина и любовница на Бончев.

# 542
Силвия Лулчева играе майката на Филип и си мисля, че ако ролята е епизодична и не се очаква да се играе в развитие, не биха я поверили на нея, а на някоя не толкова известна.

# 543
Много ми е трудно да си го представя в комедийна роля Wink
"Редки тъпанари" на Теди Москов. Страхотен !
+1 и от мен

Също и в “Женитба” съм го гледала -

# 544
  • София
А момчето, което играе Харизанов младши, откъде ми е познат?
Прилича на един младеж, който участва във влогове и скечове.
Някой сеща ли се?

# 545
Живко Сираков се казва. Играл е в " Привличане"

# 546
  • София
Явно съм го Не съм гледала "Привличане", но по името открих, че е участвал в театрален проект, в който съм го гледала. От там ми е познат.

# 547
Боже, ако не бяхте ми казали, никога нямаше да го позная това момче от Привличане.

# 548
  • Варна
“ВИНА” ПОБЕЖДАВА “ВОЙНАТА НА БУКВИТЕ”

https://www.hiclub.bg/Article/13628832

# 549
  • София
Така като гледам, направо си го размазва.
Ами логично. 'Войната чеп за зеле не става'. Пък нека лъжат в социалните мрежи как ги харесвали хората, хаха.

# 550
  • Галифрей
“ВИНА” ПОБЕЖДАВА “ВОЙНАТА НА БУКВИТЕ”

https://www.hiclub.bg/Article/13628832

Много ясно! Вина е топ 🍷

# 551
Не е ясно дали побеждава -  там е на втора тема, а тук 37 страници и няма какво да се каже. Не че не е готино сериалчето, но малко като скучен отличник... Точно като в рекламите преди 1 еп.

Каквото и да си говорим.... Бг сценаристи.

# 552
"Вина" бие по стойност и изпълнение Буквите. А самите Букви са направени с цел да има сеир, за наше най-голямо съжаление, и сигурно са доволни от резултата. Обаче и за Буквите обсъдихме допълнително цялата ни история, историята на Византия, модата през Средновековието, българските диалекти, световното кино, за това е на втора тема Grinning

# 553
Така е, там се изпотрепахме да си изказваме възмущението за много неща, а тук ти е приятно да гледаш, пишеш един коментар за епизода и чакаш следващия. Рейтингът го показва, откакто е започнал Вина е с най-висок рейтинг за седмицата от всички други предавания на БНТ.  🙂

# 554
  • София
Не е ясно дали побеждава -  там е на втора тема, а тук 37 страници и няма какво да се каже. Не че не е готино сериалчето, но малко като скучен отличник... Точно като в рекламите преди 1 еп.

Каквото и да си говорим.... Бг сценаристи.

Вина е по-гледан от Войната на буквите, а не генерира толкова много коментари, защото не е толкова скандален.
За съжаление и двата сериала не могат да влязат в топа за седмицата най-гледаните предавания, които са окупирани от продукции на bTV и Нова, което е много жалко, но това е реалността.

Общи условия

Активация на акаунт