Отговори
# 210
  • София
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
Снощи не можах почти всичко да гледам от епизода. Интернета ми плавеше "мръсно" . Много късно изчетох коментарите ви. Благодаря ви. Сега започвам и аз да гледам. Дано нямам проблем. Стели, благодаря за озвучката. Flowers Rose
Рейтинга отново е паднал. Жалко!
Открих и снимка на тортата на Алп от тържеството по случай рождения му ден:

Всичко добро и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

# 211
Много тежка серия пак, много.....
Както, започна с уловения гълъб, така и завърши с него писмото на Фериде....Явно жената, започва полека-лека да "вдява". Къванч хубав подход предприе, да види тя, как баща й е постъпвал с майка й - и то не в пълен вид. Въпреки, че към бременна жена не се постъпва така, ноооо трябваше, все пак някой да й отвори очите на Фериде...."Златна, но клетка от която не можеш да излезеш, въпреки, че вече е отворена". Трябва да се освести, все пак и тя ще става майка....А, дали, като роди,
 Къванч ще я остави...?????...
Ох, за Юсуф снощи си мислех, как се подведе това момче...ама, какво да кажеш - младо, неопитно, колко му е да му се замажат очите с подарък и няколко по-други думи и "обещания" за повдигане на самочувствието - още повече в тази възраст....След, като направи белята се усети, нооо късно. Този ненормалник Йълмаз постигна своето...
За него, даже и не ми се пише и се чудя, как още гледам мръсотийте му, но искам и да видя възмездието, което трябва да го настигне. То, бива, бива толкова злоба, мъст и насилие към собственото си семейство / то, към който и друг, де/.....направо ненормална работа....
Какъв ужас е преживяла и Бирсен с женитбата й.....Отивай при родителите му и ако не я искат, ще я оженя, за който и да е.....Божеее, като стока, като парцал - към собственото си дете...И, може би тя правилно върна пръстена на Илкер. Бирсен, може и все още да си таи сърдечни чувства към него, ноооо от друга страна от неговото мълчание, преди години - тя е на този хал. Но, не сме чули и неговото " оправдание". Само, каза "Аз не знаех" ....и прекъснаха разговора, заради Юсуф.
И Главните ни герои - Зейнеп и Халил започнаха да се сближават, да се опознават, да си споделят всичко, което е напредък. Е, Зейнеп малко се учуди, че нямаше къде да сложи чашата с кафето в колата / не е, такава с каквато е свикнала/, ноооо ще трябва да свиква. Радва ме, че се доверява и за служебните си дела на Халил....а, той горкият с това безпаричие - да го съжали човек...
Али Фуат, прави всичко да се сближи с дъщеря си. Явно, не всичко е било така преди 27 години, когато е била убита, майката на Зейнеп, за да излежи толкова години в затвора. Много интересен беше и разговорът между него и "бащата" на Зейнеп. Има нещо от, което Джем ли му беше името, че все го забравям - той се страхува, че научавайки истината Зейнеп ще ги намрази с "майка й".
И, за да е толкова сигурен Али Фуат, значи, че той е невинен.

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 09:50 от Stella2021

# 212
  • София
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus
Стели, пракрасен и точен анализ на епизода. Коментирала си всичко, което се случи. Благодаря ти! Flowers Rose
Аз гледах отново на пресекулки епизода, този път не от интернета, а защото се натоварвах от прекалените жестокости и гадости  на катила Йъмаз. Дали е физическия убиец на  жена си или не? Ще се разбере, но той е убиец на живота /съдбата/ на  жена си, децата си и всички, които споделят живота му. Замислям се дали е възможно да има толкова лош човек /пред сестра си каза, че е добър човек/ . Даже и да е луд /както го наричат/ ми се струва, че не може да стигне до такова падение.
Възмущавам се и чак не ми се гледа гадната му физиономия вече. Кой знае как ще третира Бибсен и децата?!? Надявам се някой да му се опълчи вече и се надявам да   е дъщеричката на Бирсен.  
Случая с Юсуф не ми го побира мозъка. Как е възможно да направи внука си убиец?!?
Малкият АЛП играе чудесно.
Свет и аз се замислих за обувките. Не разбрах добре, но не видях да ги плаща Йълмаз. Магазина е на чичота,  Юсуф ги обу и Йълмаз го подкара за да си излезат.
Очаквам с интерес как ще се развият отношенията между бащата на Зейнеп и родителите й. Дали ще има конфликт?

И нещо хубаво  - влюбените Зейнеп и Халил. И двамата заслужават да споделят любовта си и да са щастливи.

Хубава вечер и до скоро.Flowers Four Leaf Clover

# 213

Цитат
Алп Навруз удължи договора си с марката De Facto. Стойността на договора е 4,5 милиона турски лири. Алина Боз отказа да поднови договора, журналистите съобщават, че не е доволна от размера на таксата, така че Алп ще има нов партньор

# 214
Нинче 🌺

Да, много добре играе момчето, което пресъздава образа на Юсуф. Обувките ги е платил Чичото - той го спомена пред жена си и се възмущаваше...Йълмаз с такава точност е предвидил всичко, дори и да накара Мехмед да се качи на столчето в магазина и му подметна заплаха, че може и да се случи нещо с него...и то пред Юсуф. Изумена съм до какви подробности е способен да предвиди и въведе в плановете си....
И сестра му  - чак яд ме хваща - толкова ли е заблудена, че не вижда брат й, какво прави....Остави си добрият мъж, който всичко разбра, за да прислугва на този  катил.
И да, мисля си, че в борбата между двамата бащи на Зейнеп ще има сблъсък и то голям. Стана ясно, че те на времето са имали някаква уговорка, но Джем, явно не я е спазил. И той каза Ние или аз ли /по памет/, така свикнахме с нея.....Борбата ще е голяма. Наистина и за тях не е лесно - толкова години са отглеждали това момиче - от раждането й и си я обичат, като тяхна...Нооо, ако са имали, пък и уговорка - явно и тук се хваща Али Фуат...
Пак се отпуснах....😟

# 215
Идвам с една новина....и се чудяяяя  кой ще ходи на психолог....Фериде....

Нов играч към разбитото сърце!
Берна Üçkaleler се присъединява към сериала, продуциран от Gold Film, режисьор Сердар Гьозелекли, сценарист Вилмер Özçınar и Айла Хациошулар, с участието на имена като Ayşa Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu. Üçkaleler ще даде живот на ролята на психолог идеермин в популярния сериал.
Yürek Çıkmazı с новите си епизоди всеки вторник от 20.00 часа по TRT 1.
Източник: Birsen Altunta ş
Любими10

По късно ще се допиша.

# 216
Привет! Hug Ужасен манипулатор този Йълмаз. Защо пазил ножа? Защото Халил бил мъж видите ли, защитавал майка си, но Юсуф да не бъде като него! Нарочно го завел при чичо му, не платил обувките и го качил на столчето. И защо чичо му си трае, щото е виновен. Само леко измънка" Ама магазина не е мой, аз само работя тук ", ама щом трябва ще плати скъпите обувки. Гузен, негонен бяга, сам се издаде.  Joy А Йълмаз мъти главата на Юсуф, щял да му остави магазина, кой щял да защитава майка му, направо обърка детето. Cry Халил и Зейнеп много сладки, дано не се намери някой гадняр отново да им подлее вода. Hands Pray Още не съм стигнала до боя с Джанер, но мисля, че това ще е капан, другия епизод ще разберем. А Каванч, много ми харесва, обича Фериде и прави всичко това за нея, да я разтърси, да се отърве от влиянието на Йълмаз. Тя друг език не знае , освен бащиния, затова и Каванч така се държи с нея, явно успешно. Хареса ми и като каза на Джанер, че е време да приеме, че е загубил.  Ще продължа по късно. Hug Догледах го, ами, няма какво да добавя. Йълмаз, чудовище, играейки си с всички, хищник, който умело залага капана и чака търпеливо жертвата да клъвне. Знаейки, че като я подържи в клетката, тя няма да посмее да излезе? Дали Бирсен ще е като майка си? Едва ли? Тя има брат, сестра, деца, интересно ще е развитието.Както писах, свидетел съм на такова семейство, едно към едно, вкл. и побоя на дъщерята с колана(дори по брутално, с катарамата, цялата стена беше в кръв:cry:). Очакваме и обяснението на Али Фуат.

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 21:55 от pipilota65

# 217

Пресничък Алпи...😍

Момичета ,Благодаря за прекрасните коментарии... Hug
Не бях виждала досега такъв злодей...чудя се какво ли е написала Фериде на татенцето си...да  не би Йълмаз пак да извърти някакъв номер и да освободи Фериде???
Рейта малко е паднал...споко...няма страшно.
Радвам се за Алпчи,за Де Факто...дано му намерят някоя красавица за партньор...
Не съм изгледала серията с озвучка,само трея,но така и нищо не разбрах...доста откъслечни реплики...
Интересно ми е да разбера какво точно каза дъртия на Юсуф...за чичо му и майка му ?

Отивам да гледам....

Последна редакция: ср, 25 яну 2023, 22:15 от Svet_sz

# 218
# 219
Здравейте, момичета! 🍀🌞❄️🌷

Минавам набързичко...
Разчепкахме серията.. 👌😀 Сега, вече ще си чакаме чинно бг.субките на 10серия за доизясняване.
Свети, добре дошъл на новият персонаж...доста в сериала имат нужда от психолог - ами, той този катил ги подлуди всички около него.
Така, по снимката не мога да се сетя играла ли е тази Берна другаде и в кой сериал. Ако някой знае - да подскаже!

Топъл и спорен ден за всички! 🌺

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 13:45 от Stella2021

# 220
  • София
Привет, момичета!
Да, очаква ни още по напрегнат епизод. До къде ще стигне?!? Ще разкопават гроба на Джанет /ексхумация/. Психолог отдавна е нужен и то за повечето персонажи.
Психоложката съм гледала в епизодична роля  от "Дъщеря ми" /великолепен сериал/.
 Берна Üçkaleler  
Хубав ден и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 26 яну 2023, 14:33 от Nina NN

# 221
Благодаря Нинче!
Дъщеря ми - не съм го гледала, ама се "разрових" в името на актрисата и се сетих - гледала съм я в Назови ме по име. Дневен сериал - с много серии беше, но пък на мен ми хареса. Точно, така - беше приятелка на главната героиня Зехра. Хареса ми.

# 222

https://www.youtube.com/watch?v=PD4KIUU-RYk

Боже мили,тоя изверг бие Серай....ахххххххх,Бирсен къф го чиниш....офффффффффффффф.....
Как може Бирсен ,преживяла целият ад да подложи и децата си на това....всичко май започва да се повтаря....без думи съм...незнам дали ще мога да гледам следващата серия....и Юсуф как само се звереше на вуйчо си...
Четох коментариите под трея...всички са в шок и се възмощават от Юсуф....пишат ,че и в Неверния бил лош...и той ще  замести дядо си....

Последна редакция: пт, 27 яну 2023, 23:38 от Svet_sz

# 223
Добро утро, момичета! ❄️⛷️🛷
Скрит текст:

Свети 🌹 за фрагмана.
Ето го и с руски субки.

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-13-seriya.html

И аз съм в потрес.....да посегне и на Серай...., ама и Йълмаз отдавна й "хвърли око", че е бунтарка и една от причините да ги докара в къщата му е и да я "превъзпита"....
Ох, в нея ми беше надеждата, че ще промени,  както примирението на майка си, така и че ще се опълчи срещу този ...звяр. Но, не губя надежда -тя и брат й, тепърва ще се запознаят по-отблизо с деде. От самото началото,  Серай дава "заявка", че истински ще се бори - поне, това си мисля, че подсказват и сценаристите. Не може само лошотията да властва.
За Юсуф и аз съм чок шашардък....
Права е Зейнеп  -  Джанет не е убита само за един ден.....

Приятни почивни дни за всички! 🍀🌷

Последна редакция: сб, 28 яну 2023, 11:29 от Stella2021

# 224
  • София
Добро утро! Flowers Hibiscus
Свет, благодаря за фрагмента на 13-та серия.
Наистина очаква ни още напрежение и мъка. Само ще кажа, че аз очаквам Юсуф да се "осефери". Той беше лошо насъскан от дядо му - катил и дано скоро прозре мръсните му лъжи. Надявам се да не повтаря  неадекватната  Фериде.
 Свет, в "Неверния" не е бил лош образ. Играеше момче в тинейджърска възраст, който трудно приемаше изневярата на баща си, раздялата на родителите и страдаше от това. Сериалът аз много харесвам и го препоръчвам .

Допълвам се: "Неверният" ще го излъчват от 30 януари от 21:00 до 22:00 часа по БТВ. Ще е със заглавието “Мрежа от лъжи”.

Хубав ден и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт