Бирсен ми иде да я шамаросам яко....или пък да я стрелна м/у веждите...каква майка е....за Юсуф съм без думи....келеш,да не кажа едно голямо л..но....за голям мъж се взе....пфу....
Халил....толкова страда...и от трея май отива да се бие/боксира....
А....Феридето пак при баща си....жалко за Кънавч,но заслужават да им спре парите и да ги видя тогава...
Много ми беше интересно след като Йълмаз беше в болницата ,Дженет вместо да се вайка защо не си потърси работа,ами чакаше милостиня от комшиите....
Ето и трея...
https://www.youtube.com/watch?v=XbMKoPEf0PY
Явно при есхумацията нищо не откриха и затова оня катил танцува ,че чак и балони пуска ...ужас....и малкия пикльо с него....
Оф....само Серай мисли трезво...и как я преби само с дилафа....
Гледам и началото...Бирсен поверява сина си на Йълмаззз....цъ цъ цъ....ех,тоя Юсуф,заслужава да го арестуват,все пак е извършил престъпление....Значи Къванч при психоложка....а Феридето търчи при баща си....ама йок.... тази жена мисли повече за баща си ,отколкото за бебето си....
Когато Йълмаз е болницата Май Дженет му казва ,че ще го остави...не разбрах много...но усмивката на малкия Халил ми хареса и от там си правя това заключение ...може и да греша...
Халил и той има нужда от психолог....фидан хадан....как само "изкомандори "Зейнеп...не ми харесва държанието му тук...вярно, няма доверие на Али Фуат,но...не трябва така да се държи....

Снощи не можах да гледам, бях при внучето, а за него зарязвам всичко!
Сега ще гледам епизода, ама като ви чета ще е без мерак, за пръв път. Ще пиша после.
Ама и на Дженет и лековерието и се ядосах, как му повярва, че щял да се самоубива и щял да стане нов човек? Особено при идеята да остави децата в приют? Не ми го побира главата. И поведението на Бирсен също! Мислейки си, че спасява сина си, обрича всички на "сърдечна безизходица"