Отговори
# 480
Привет! Hug Да ви честитя празника, докато не е свършил! Христос Воскресе! Heart Много здраве, радост и щастие! Heart Извинявам се за закъснението, ама бях щастливо заета, ходих на гости, имах любими гости и така. Heart Сериали не съм поглеждала. Joy Жалко, че довечера няма да има епизод, но здраве да е! Heart

# 481
Ехооооо.....ВАЖНО!

Ще има серия тази вечер ,обаче БЕЗ ОЗЕТ .
Начало 20.00часа

💥 Промяна в последната минута от TRT... #СърдечнаБолка излиза на екрана тази вечер без озет...

✍🏻Бирсен Алтунташ

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 14:43 от Svet_sz

# 482
  • София
Свет, много ме зарадва! Благодаря ти!
Усмихнат и радостен е и Алп.

И другите:
Всичко добро и до скоро.

# 483
Благодаря, Свети 🌹🌷

Аз, няма да мога да бъда довечера в киносалона, но се радвам, че ще има серия.
Утре сутринта ще пусна озвучка, ако няма такава при онлайна!

И от мен до скоро, момичета! 🍀🌻💞

# 484
Привет! Heart Гледам, гледам, уж нещата вървят на добре, ама тоя Йълмаз пак крои нещо с Фериде. Тъпата овца му каза за наследството от Али Фуат и  на татенцето му светнаха очичките. Интересно какво е замислил? Fearful Дано Кадер по скоро го вкара където му е мястото, докато не направил нова беля. И мисля, че Фериде ще пострада. То бива, бива любов между баща и дъщеря, но това просто е извращение. Angry Ееее? Някой разбра ли каква бомба хвърли Йълмаз накрая? То и постановката на Джанер ще е за капак. Оооооф, явно няма да е скоро хепиенда.  Чак на края на сезона, в последните минути. Head Band Heart

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 22:36 от pipilota65

# 485
Незнам какво да кажа.....ужасна серия....Фериде отново ...за кой ли път се оляяяяя....патка е най лекото наречие което и ходи....да не кажа вещица.....бягай Къванч надалеч...тва чудовище няма да се оправи....цъ....
Се бях гледала изроди ,ама като този нема..Йълмаз ефенди...и ония адвокат Левент и той е за затвора....
Да видим трея....аааааааааааа....Джанер е също за зандана....

Нищо не разбрах ,Пипи....само снимките ,но и Зейнеп какво пита Халил....нищо не схванах....

https://www.youtube.com/watch?v=RCGlmMX1708

Yürek Çıkmazı 21. Bölüm 1. Fragman

Ха ха ха ,дъртия катил се ожени....това ще му е края....и...Феридетка май си тръгна  н....а.JoyJoyJoy
Иначе Кадер е върха...със същата рокля като на Дженнет....

Green HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen Heart

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-19-seriya-1.html

19 серия със руски субтитри

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 00:31 от Svet_sz

# 486
  • София
Много малко разбрах от целия епизод, но съм потресена. Този Йълмаз наистина е шейтан/дявол/. Какви ли гадости не сътвори. Аз също до сега не съм гледала нито сериали, нито в литература съм срещала такъв изрод. Не искам да го наричам животно, защото и те проявяват привързаност и защита на децата си. Да ви кажа право вече се страхувам да не ми се присъни. Тъпата Фериде заслужено може да се нарече дъщеря на баща си. До някъде я съжалявах и мислих, че има психически проблем /сткрах/ придобит още от дете, присъствало на побоя над майка си, Вече мисля, че е наследила изцяло само ген от  баща си. А този дърт пръч иска да се жени!?! Ох ще чакам озвучката за да не започна и аз преди това да пиша глупости.
Лека нощ момичета и до скаро.

# 487
# 488
Момичета, прочетох Ви. Интересна е била серията - наситена, както обикновено с проклетия от Йълмаз, Фериде, адвоката., Джанер......Смятам, че всички ще си отидат надлежно по полагаемите им се места, но явно трябва и на нас да ни изпилят нервите...

Епизод 20, с озвучка :
https://turkru.tv/serdechnaya-bol-20-seriya.html

Аз ще я гледам малко по-късно и тогава ще пиша!

Изгледах и трея за следващия епизод....малиии - Йълмаз - жених....😂😂😂  - Браво на Кадер - тя ще му разкаже играта...чакам с нетърпение този момент! 👍👌
........
И малко снимчици

.....................

А сега, едно ранно Добро утро от мен, с пожелание за слънчев, цветен и усмихнат ден за всички Ви! 🌻💞

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 06:44 от Stella2021

# 489
  • София
Добро утро, мили момичета!
Стели благодаря за озвучката! Flowers Bouquet
Снощи от това нямо кино ме заболя главата и доста бях разтревожена и ядосана.
Сега само ви слагам прървия фрагмент към 20 епизод със субтитри.
https://vk.com/alpnavruzofficial?z=video-119231816_456240813%2F6 … l_wall_-119231816
Хубав ден и всичко добро.

# 490
Привет! Hug Изгледах с озвучката, ама не ми хареса.  Това си е просто ненужно протакане. Али Фуат си бил признал, дрън , дрън. Angry  Тая па Кадер ще се омъжва за Йълмаз и ще чака да я убие, та така да го накаже. Ами той пак може да се оправдае, както го е правил. Head Band Оооооф, ще ни побъркат. А пък Йълмаз  как след като преби жената, седна и се наяде най спокойно, ужас! Anguished

Последна редакция: ср, 19 апр 2023, 17:30 от pipilota65

# 491
Привет ,къзлар! Heart
Благодарско за линковете! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Още не съм изгледала серията с озвучка....тази вечер съм на друго кино...ще ходя на сватбата на Фара и Тахир ,ама май и тя няма да се състои ,както и годежа на Халил и Зейнеп....така мисля ,но може СЦ на болката да ме опровергаят....просто завършекът на серията ме навява на тази мисъл... Thinking
Ето и рейта ....ужасен...те всичките сериали имат спад....

# 492
Здравейте,  момичета. ..
Свети,  хубаво си тръгнала на сватба и на мен ми се ходи....въпреки, че и Енгин си ми е в топ листата..., но пусти реал, не съм го загледала и тук...Но
Ще...уникален актьор Е!

И аз не съм изгледала още озвучката с нашите си ....Халил и Зейнеп...
Какви ще ги измъдрят.....
Но, от фрагмана се накефих тотално на Кадер. ..има си план жената....така, виевато ми се иска да го извае.., че и да не се усети на кой свят се намира....и.... на....слука...
Нинка, за разлика от теб - този ...вампир вече и го сънувах. ...с тези изцъклени очи....Малиии, припотих се трижди път....Уужаасссс е.
Горката Джанет какво ли й е било на душата.
Ейваалахх на актьора....невероятен!

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 18:17 от Stella2021

# 493
    Привет,!🤗

Има 2 Трей ,но не мога да го постна от тела.
    Зейнеп хвърля пръстена на Халил.

# 494
    • София
    Свет ето фрагмента с руски субтитри:
    https://vk.com/dizituz?z=video-43001606_456246359%2F88cc1365d3f8 … pl_wall_-43001606
    Пак ще се  притесняваме. Така искам вече доброто да победи, но май няма да е скоро. 
    Прекрасния Алп /Халил

Всичко добро и хубава вечер.

Общи условия

Активация на акаунт