Отговори
# 495
Момичета и аз прихванах втория трей!

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-21-seriya.html

Нинка, Благодаря, но при мен vk- то --не се отваря... Аз съм сложен случай....

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 13:42 от Stella2021

# 496
  • София

Само дето едни Каки ме набедиха с 2-3 профила....смях се с глас...а, и нали смехът е здраве... 😂😂🤣🤣

Стели, благодаря, но и аз не схванах защо при теб не се отваря  VK - то, след като ТуркРу.ТВ е там, а той се отваря. За в бъдеще ще зная . Всичко добро и до скоро.

# 497

Стели, благодаря, но и аз не схванах защо при теб не се отваря  VK - то, след като ТуркРу.ТВ е там, а той се отваря. За в бъдеще ще зная . Всичко добро и до скоро.
Не мога и не знам Нинка,  защо не се отваря.... Само с телефон съм.  Нямам екстри..но, наистина vk - то при мен не се отваря.  .

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 16:53 от Stella2021

# 498
# 499
Изкусителна си е Айча. При нея няма преднамерена, застинала ботоксова усмивка. Всичко е дозирано умерено...Браво!

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 14:05 от Stella2021

# 500
Ами яд ме е и на трея. Head Band Йълмаз продължава с постановката. Защо търпи поведение на Кадер, за което би пребил Дженет? И до кога? Какви са тия оплаквания към Халил на гроба, че уж умирал, а погледа -коварен? Защо Зейнеп връща пръстена?  По логиката на Йълмаз би трябвало да е обратното, защото той не знае, чия дъщеря е Зейнеп. Демек на доказан, признал си и т. н....."престъпник". И Халил я обича и я иска въпреки това. За наследството мисля, че се разбраха. Глупаво и неиздържано ми е да развали годежа само , защото Халил не и е казал, че Али Фуат си бил признал за убийството на майка и. Въпреки, че всички казваха "Да, ама..." или ще повярва отново на Джем, който много хитро се възползва от ситуацията да очерни Али Фуат? Както и да е, явно запълват време, важното е накрая всеки да си получи заслуженото.

# 501

Описание «Cerdechnaya bolu» 21 серия на руски
Дата на изход: 25 април 2023 г
Кадри к серии
21 серия турецкого сериала «Сердечная болка» разказва за това, как Халил пришъл на Зейнеп за тогитого, много Но неожиданно в двери постучали и на пороге се намирал Йълмаз. Той предстал пред гостите и положил на стола снимки, на които била изобразена жена в бессоз. Йълмаз съобщи, че това е жена Али Фуата в деня на убийството. Зейнеп попита, за което Йълмаз всичко това прави. Той просто иска, за да Зейнеп знае, за кого излиза замуж. Той също се обърна към родителите Зейнеп и каза, че те отдават своята дочка в жената на човека, котососвели Йълмаз разказа, че Али Фуат беше в техния дом и разказа, че се случи в този ден. Зейнеп попита у Халия, правда ли е всичко това? Тя не разбира, как Халил може да е такова от нее скрито? Халил каза Зейнеп, че това малко съчувствие вътре няма да расти и да прераства в какво-то бельо. И настъпва ден, когато не стане нея и него. Всички те говорят правда и всичко, което услышала Зейнеп е правдой. Халил не ще стане повече нищо да скрива. Йълмаз каза за това, че днес най-щастливият ден в живота му, тъй като той се жени на Кадер. Халил знае за това, че Йълмаз се е женил и неговата нова жена е направила платье, принадлежащо на тяхната материя...

Пак съм аз....изгледах серията ,но искам да я повторя и с бг буквички....
Нямам какво да кажа с изключение ,че и Джем се нареди до катила Йълмаз....
Вече не ми останаха епитети за Йълмаз...без думи съм....Джем и той голям тарикат...последен шанс каза на Арман....цъ цъ цъ ....лъжец....по нищо не се  различава от Йълмаз... Rage
Феридетка и тя стигна дъното....не ми се мисли ,как ще реагира Къванч като разбере....
А,Зейнепппппппппп... Rolling Eyes...и тя взе ,че повярва на Йълмаз....Боже мили,тия всички ли са малоумни....вярват на всяка негова дума...ужастЪЪЪЪЪ....
За Джанер....луд умора няма...
Накрая Джем хвърли бомбата....и всички ще разберат ,че Зейнеп е дъщерята на Али Фуат....да видим....
ААААА...пропуснах Кадер....тая жена добре ли е....като я убиел Йълмаз, тогава щял да си понесе заслуженото....дали наистина го мисли??? Open MouthThinking
Трейовете...да видим защо Зейнеп хвърля пръстена на Халил...вече взе да ме дразни и тя....дали Джанер не е изял някакви л...а...сори ,ама ако е така,тя няма място да Халил ,щом не му вярва....

Последна редакция: нд, 23 апр 2023, 20:45 от Svet_sz

# 502
От инстаграм...

Възползвайки се от объркването, създадено от Йълмаз, Джем продължава да лъже, че Али Фуат е признал за убийството. "Баща ти уби майка ти, не можахме да ти кажем, момиче", крепи присъдата с лъжи. Само за да не изгубя Зейнеп. Но въпреки всичко, Зейнеп няма да повярва на никого, дори на семейството си, докато не говори с Халил.

Халил не иска Зейнеп да има и най-малкото съмнение за Али Фуат заради лъжите, които Джем умно е казал. Халил взема решение, което ще наруши всички баланса и казва на Зейнеп, че Йълмаз и Джем са прави. Зейнеп не иска да повярва дори на голямата си любов Халил. Халил дори с желание отблъсква Зейнеп от него, когото много обича. Защото той ще изпълни оригиналната воля на Али Фуат, като се заеме с опасната работа, за която мисли известно време, но не можа да се накара да свърши. Той ще докаже, че Али Фуат, най-добрият баща, когото познава, не е убиец. Лъжите и клеветите, които Йълмаз и особено Джем каза почти се оказаха добри за плана им. Халил ще скрие истината докато дойде денят, особено от Зейнеп, дори тя да е момичето, което обичат, но казва как можеш да го направиш. Той ще се доближи до Сефер Гьорели, защото има доказателство, че Али Фуат е невинен. Семейство Гьорели никога не трябва да разбира, че Али Фуат има дъщеря. Много е важно той да скрие истината от нея, за да не пострада единствената му любов, Зейнеп.

Йълмаз се омъжва за Кадер на светкавична сватба. Бирсен и Фериде са категорично против този брак. Кадер не се колебае да поведе момичетата от Сенет срещу него заради плана му да убие Йълмаз. Така започва студената война между Кадер и Бирсен у дома.

Халил, който изгори всички кораби с последното зло на Йълмаз, се кълне, че ще донесе своя край. На чело на гроба на Сенет се извършва голяма конфронтация между баща и син. Тази конфронтация ще доведе до страдание  на Йълмаз пред очите на Халил...
#AlpNavruz | #ZeyHal
#YürekÇıkmazı | #IremHelvacıoğlu

И снимки...със стрелката вдясно са следващите.

https://www.instagram.com/p/CraaqLkgDt5/

Съдбата е решена да съживява Рая с всяка крачка! 🤫

Последна редакция: пн, 24 апр 2023, 23:20 от Svet_sz

# 503
  • София
Здравейте, мили момичета!
Слагам за припомняне, а и за тези, които не са гледали озвучтата на 20-ти епизод - руските субтитри.
https://turkru.tv/serdechnaya-bol-20-seriya.html#subtitry_dizimania
и специално за Стела :
https://1plus1tv.ru/20816-serdechnaya-bol-yurek-cikmazi-vse-seri … sskom-yazyke.html
Тръпки ме побиват като си помисля какво ни чака довечера. Моля се да приключват вече гадостите, които твори катила Йълмаз и да видим очакваната щастлива развръзка.

Хубав ден и до довечера.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 12:36 от Nina NN

# 504
Здравейте, момичета! 🍀💝

Зациклила съм в реала  ...Но, е добър! 👌

Свети, Благодаря ти и за двата озета! Наистина от вторият "захапах" за... какво иде реч....те, рускините си дават в перьод....и не му мислят... МислАта идва при нас....
Нинка, Благодаря за  субтитрите....по-се разбира....
Но, ще се включа с коментар - най-вероятно по нощите...
За сега имам  малко ангажимент. .и със сигурност ще се включа на последният ред!
Приятно гледане, момичета! 👌🌹💖

# 505
Привет! Hug В киносалона съм, но за пръв път без мерак. Head Band Още ще ни мъчат, не ми харесва това, че Халил отново ще изостави Зейнеп. Независимо от подбудите му, да я предпази. Или накрая ще се окаже, че са се наговорили? Надявам се! Hands Pray

# 506
Привет! Hug В киносалона съм, но за пръв път без мерак. Head Band Още ще ни мъчат, не ми харесва това, че Халил отново ще изостави Зейнеп. Независимо от подбудите му, да я предпази. Или накрая ще се окаже, че са се наговорили? Надявам се! Hands Pray
Незнам ,Пипи....но тя пък Зейнеп защо не му вярва....но да видим....
Гледах за озвучка ,ама йок...пак на тва Семейство върви в момента.... Rage

# 507
Отказвам се, утре ще гледам с озвучка. Явно освен видяното във фрагментите друго няма да има , а и да има няма как да ги разбера. Cry

# 508
Добро утро, момичета! 💥🍀

Ето и озвучката на 21 серия

Аз сега засядам да гледам

И субтитри на фрагмана за 22епизод

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-22-seriya.html

# 509
  • София
Здравейте, момичета!
Гледах до някъде снощи нямо кино и какво разбрала, какво не, но отново съм притеснена и ядосана.
Сега ще започвам озвучката, но "нямам нерви". Рейтинга отново е нисък и от рускините прочетох, че скоро ще има финал.

Зейнеп също ме ядосва и не оправдавам отношението й към Халил.
Тук е много красива  
Тази Кадер ми е много интересна с нейните планове. Ожени се за катила и легна с него в едно легло, но с нощницата на Джанет и в първата брачна нощ се завърна на другата страна. Какво му каза, че му секна ентусиазма?
Поздрав от Алп/Халил:

Всичко добро ви желая и до скоро.

Общи условия

Активация на акаунт