https://turkru.tv/serdechnaya-bol-21-seriya.html
Нинка, Благодаря, но при мен vk- то --не се отваря... Аз съм сложен случай....
Йълмаз продължава с постановката. Защо търпи поведение на Кадер, за което би пребил Дженет? И до кога? Какви са тия оплаквания към Халил на гроба, че уж умирал, а погледа -коварен? Защо Зейнеп връща пръстена? По логиката на Йълмаз би трябвало да е обратното, защото той не знае, чия дъщеря е Зейнеп. Демек на доказан, признал си и т. н....."престъпник". И Халил я обича и я иска въпреки това. За наследството мисля, че се разбраха. Глупаво и неиздържано ми е да развали годежа само , защото Халил не и е казал, че Али Фуат си бил признал за убийството на майка и. Въпреки, че всички казваха "Да, ама..." или ще повярва отново на Джем, който много хитро се възползва от ситуацията да очерни Али Фуат? Както и да е, явно запълват време, важното е накрая всеки да си получи заслуженото. 

...и тя взе ,че повярва на Йълмаз....Боже мили,тия всички ли са малоумни....вярват на всяка негова дума...ужастЪЪЪЪЪ....

В киносалона съм, но за пръв път без мерак.
Още ще ни мъчат, не ми харесва това, че Халил отново ще изостави Зейнеп. Независимо от подбудите му, да я предпази. Или накрая ще се окаже, че са се наговорили? Надявам се! 

Препоръчани теми