Отговори
# 525

Моята коса принц Чаровен Турчин благослови те скъпа JoyJoyJoy

Добре си ти Свет с ...един красавчик....
Питаш ли ме мен....🤣🤣🤣

АААААААА...не е само един...имам още няколко.... JoyJoyJoy,но напоследък нещо ги позабравих....предпочетох да гледам Алпчи... Heart EyesJoyJoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye
Юско играе в момента ,но даже и нямах желание да го погледна...Ерко също...незнам защо...зациклих на Алпчи и туй то....
ААААААА...сега гледам  и Фара...и много ми харесва ...и Демет и Енгин са супер....чакам с нетърпение всяка следваща серия....

# 526

Моята коса принц Чаровен Турчин благослови те скъпа JoyJoyJoy

Добре си ти Свет с ...един красавчик....
Питаш ли ме мен....🤣🤣🤣

АААААААА...не е само един...имам още няколко.... JoyJoyJoy,но напоследък нещо ги позабравих....предпочетох да гледам Алпчи... Heart EyesJoyJoyJoyStuck Out Tongue Winking Eye
Юско играе в момента ,но даже и нямах желание да го погледна...Ерко също...незнам защо...зациклих на Алпчи и туй то....
ААААААА...сега гледам  и Фара...и много ми харесва ...и Демет и Енгин са супер....чакам с нетърпение всяка следваща серия....

Надушваме се - от една порода сме......😉😍😃😆😂
И при мен клонът вече ще се счупи....мани, мани....Ама,  весело пък и да е, нали!

# 527
Е,нееее Стели ...аз съм моногамна...само с няколко.... JoyJoyJoy
При мен клон няма.... JoyJoyJoy

Айде, лекинка....

JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 528
Е,нееее Стели ...аз съм моногамна...само с няколко.... JoyJoyJoy
При мен клон няма....
Сега, снимката няма да я коментирам - фърст си е момчето от всякъде! Ако, само знаеш, какви успехи му желая..Ами, той си е атлет, умен - доколкото прочетох,  че и пише...а, това ми е гъделът в някой актьор, който се изявява  и в друга интелигентна  атмосфера...
Та, харесах си и Алпчи! 👌
Затова и на клона ми се оказаха доста....ама, няма мърдане,  ще трябва да се справим 😂🤣🤣🤣

# 529
  • София
Здравейте, мили момичета!
Слагам втори фрагмент на 22 - ри епизод с руски субтитри.
 https://TurkRu.TV/serdechnaya-bol-22-seriya.html#frag..
https://1plus1tv.ru/20816-serdechnaya-bol-yurek-cikmazi-vse-seri … sskom-yazyke.html
Проверих и не видях друг да го е слагал, защото не ми харесва да  повтарям. Дано не бъркам.

Хубав ден и всичко добро.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 11:32 от Nina NN

# 530
Благодаря Нинка за фрага 🌹

Ах, катила му с катил....няма отърване от него...

# 531
# 532

Благодаря Свети за слънчевите усмивки, които си постнала.
Наистина се радвам и то,  много за слънчевото настроение, което цари на снимачната площадка....при действията на този катил...
Ама,   момичета, голям актьор е този....простакел....то, игра, то, въздишки, то замятания на ръце и пръсти, то вдишвания  на свеж въздух, преди Любовна среща....аз си падам и от смях....Този, дрът пергишин,
 как само се изживява, като млад набор....Наистина си падам и от смях...при играта на този актьор..
Не знам Вие как сте....но, наистина на този актьор му хвърлям и най-големите си адмирации! Браво!  Щом и ме разсмива и в цялата си проклетия, която придава....
Ама, моля Ви забележете....

# 533

Ново - Алпи и Илка стлистката

Айча с нова фтосесия  за майското женско издание на списание МАГ

Да ви сложа колегата на Айча  на който утре е дългоочакваната премиера  по НФ и ще е вълнуващо и интересно и си заслужаваше търпението.  
Пейами Дукмаджи

Така се вълнувам адреналина е голям и колко е красиииив❤️‍🔥🤎🤎🤍👌

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 22:00 от femmi2

# 534
Фемиииииии...мерсаж... Heart
Алпенце ,както винаги е усмихнат.....пу пу пу ... Grinning
Айча....много стреснато гледа...недан? Thinking
А Чачиииии...хм....тоз шивач много отвисоко гледа ,бе...Open MouthJoy
Успех му желая!!! Hands Plus1

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Четири снимчици от новия епизод ...

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 22:30 от Svet_sz

# 535
Здравейте момичета! 🌺

Може да сте видели, но аз за всеки случай пускам и руските субтитри на 21 епизод.

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-21-seriya.html

Довечера на линия ли ще сме? Аз ще направя всичко възможно.

.............
Хубав ден за всички!🍀💥
До довечера! 🌹

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 16:38 от Stella2021

# 536
Айча на корицата на списание MAG

# 537
  • София
Привет момичета!
Стели, благодаря за руските субтитри на 21 -ви епизод. Ще гледам и чета за допълнително разясняване по време на повторението довечера.
Не ми се сърди, но се изненадах като видях полуголата Айча и в твоя пост. Вече няколко пъти я срещам без никакво обяснение какво искат да кажат с това.  Вероятно защото присъства в  заглавието и защото се смята, че е много красива. Добре би било да има информация за участие в нов проект и талантливо да присъства в него, но май няма.
Талантливата и красива Ирем

И разбира се любимия Алп

Всичко добро и до довечера в салона за "нямо кино".  

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 16:06 от Nina NN

# 538
Нинка, аз ще ги сваля снимките на Айча, защото след мен и azisiq ги е пуснала, та да не се повтарят. От сайта, където ги копнах пише, че са от новата й фотосесия. Аз също не харесвам дрехи от този вид, но пред вид, че е патрон в темата , мислех, че ще е интересно за момичетата пишещи тук и я харесват. Иначе, аз не съм я гледала в сериал.

# 539
Приветтттттт,прекрасни! HeartHug
И аз съм почти готова за довечера.... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето и нови снимчици от фейсо.... Heart Eyes

Баща и син... ThinkingJoyJoyJoy

Плановете им за отмъщение работят! ⏳
#Yürekıkmazı тази вечер от 20.00 часа на @trt1 1].

До скоро! Blush

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

Сега да се допълня...и естественно искам и вашето мнение...

И аз видях снимките на Айча още преди ден ,но ...честно да си призная ...вече не я долюбвам много ...досещате се за причината и затова не ги постнах...не ,че отвреме навреме изпитвам носталгия по двамата ,но...
Та...понеже Феми пуска няколко теми и няма много време, ме помоли аз да пускам нашата тема и...ще имате ли нещо напротив да акцентирам само върху Алпчи и неговите колеги-партньори ,като заглавие на темата?
Ще ви помоля за мнения и предложения! Hands PrayHug

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 20:47 от Svet_sz

Общи условия

Активация на акаунт