Отговори
# 540
Момичета,  аз съм на линия вече, но нещо ми запецват линковете за гледане.
Може ли да пусне някоя работещ линк.
Озвучка,  там където гледам със сигурност няма да има, но утре сутринта ще я пуснат.
Сега ще гледаме с догадки и ..."насосване".😃😂

# 541
  • София
Озвучка,  там където гледам със сигурност няма да има, но утре сутринта ще я пуснат.
Стели, аз тук гледам "нямо кино". Още е озета.
https://www.trtizle.com/canli/tv/trt-1

# 542
Стели, аз тук гледам "нямо кино". Още е озета.
https://www.trtizle.com/canli/tv/trt-1

Благодаря, Нинка....и тук се мъчих, но не става. Явно, повредата е в моя телевизор. Сигурно, телефонът ми се е прецакал пак...
Ще дерзая,  пък каквото  стане.

# 543
Сега да се допълня...и естественно искам и вашето мнение.../прехвърлих го от предната страница/

И аз видях снимките на Айча още преди ден ,но ...честно да си призная ...вече не я долюбвам много ...досещате се за причината и затова не ги постнах...не ,че отвреме навреме изпитвам носталгия по двамата ,но...
Та...понеже Феми пуска няколко теми и няма много време, ме помоли аз да пускам нашата тема и...ще имате ли нещо напротив да акцентирам само върху Алпчи и неговите колеги-партньори ,като заглавие на темата?
Ще ви помоля за мнения и предложения! Hands PrayHug

Аз гледам тук...сега върви добре...

https://www.canlitv.legal/trt1-canli

# 544
Свети, действай, както намериш за добре. Аз, Айча не съм я гледала и не държа. Темичката отдавна си я поддържате, поканихте ме заради този сериал Сърдечна болка и се разписвам  сегиз-тогиз...Та, Ваше право си е да си я оформите. Алп си го харесвам....това е вторият сериал,  който гледам с него.

# 545
Аз повече ви чета,но ще си позволя да дам мнение. Според мен няма място за Айча вече в темата. Ако има още филми и участия,нека да си има нейна тема,но тук ми е не на място. Аз съм я гледала в Мерием и Черна роза,добре играе,но си е за друга тема.
Ще чакам с нетърпение да разкажете какво ще стане в епизода днес. 😊

# 546
  • София
Свет, аз също мисля, че темата следва да бъде :
"Сърдечна болка",  "Островна приказка" -   Алп Навруз .  Проекти и колеги.
Мисля, че обхваща доста неща, но ваше право е да я оформите както смятате за необходимо.

# 547
Привет! Тук съм, мъча се, нищо не разбирам. Само диалози. Head Band Йълмаз какво измисли да оправдае всичките си изцепки? Баща му го малтретирал, сина му го гледал като душман. Жив да го оплачеш горкия. Angry Утре ще гледам с озвучката, щото само се опитвам да схвана нещо.  Относно името на темата, нямам претенции, както решите. Аз съм тук заради точно този сериал и Алп. Айча не ме дразни, но не ме и интересува за момента.

# 548
Офффф...оф...оф....какво беше това накрая....още един ненормалник се яви на хоризонта....и доколкото разбрах ,май попита Халил дали познава дъщерята на Али Фуат...и нашто момче загуби ума и дума...еля пък и като видя кой се появи....ужастЪЪЪЪЪЪЪ....ама ,може и да греша....
Сега да видим дали ще ни пуснат трей....
Общо взето и аз много не разбрах..."бедничкия" Йълмаз...направо да го оплачеш,както е писала и Пипи....катил...ей,голям играч...сега иска да жени и Серай....
Арманката пък голяма сватовница....пфуууууууу....
Не можах да разбера и за Къванч ...май напуска Джанер....
Благодаря ви за мненията!:hugs: Мислим еднакво.Grinning

# 549
С 20минутно техническо закъснение в началото успях да  се включа в серията.
Да, Пипи и аз много малко разбрах. Нови герои......тази "кукла", новата в офиса изглежда е "човек" на Джанер.....явно знае и други неща за Али Фуат - този,  който беше накрая с нея на масата повтаряше на Халил доста пъти - дъщеря му, дъщеря му. Да не искат да изкарат това девойче дъщеря на Али Фуат...за да се докопат до парите му....
Свети видях, че си писала и се повтаряме.....😃😂,
За Кадер се притеснявам, ама тя доста смела излезе. Щом и медицинско си извади - афферим.
Аз се радвам за сътрудничеството на Халил с Къванч.....да, може и да напуска офиса на Джанер......Къванчмай подразбра, че тази новата играе някаква игра....

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 23:46 от Stella2021

# 550
Не,Стеле....за какво се повтаряме?
Нее...тоз каза ,че тази "кукла" е дъщеря ми...аз така разбрах.Не вярвам да е човек на Джанер....тя каза амджа..чичо...че Сафер и е чичо...така разбрах...но...значи че има и друг брат,а Али Фуат не е казвал...оффффффффф...голяма объркация ,като не разбираме езика...аааа,мацето каза ,че е адвокатка на Гюрели фамилия.
Ето и трея....хм....

https://www.youtube.com/watch?v=BRhpr6hEfSo

Yürek Çıkmazı 23. Bölüm 1. Fragman

Салкъм Гюрели булмуш?????  това казва мацката ,но не се превежда

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 00:39 от Svet_sz

# 551
Може....толкова съм разбрала, явно....😃😂
Утре сутринта на....поправителен 👍👌🤣
Дали ще има фрагман, или мина вече времето за чакането му?

# 552
Може....толкова съм разбрала, явно....😃😂
Утре сутринта на....поправителен 👍👌🤣
Дали ще има фрагман, или мина вече времето за чакането му?

Предни пост. Stuck Out Tongue Winking Eye JoyJoyJoy

Айде,лекинка къзлар...До утре с озвучката ще разберем кой кой е.... Hands Plus1Joy

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 00:12 от Svet_sz

# 553
Свети - думата олмуш се превежда, като мъртъв : Или, накрая, което казва девойката е - Салкъм Гюрели е мъртва , т.е., че Зейнеп е мъртва. Доколкото разбрах Сефер не знае, че бебето на Али Фуат е останало живо. И Халил трябвало много да внимава да не достигне това до Сефер, за да предпазят Зейнеп - да не й направят нещо. Може и затова Халил да говори под моста с Джем - да го предупреди.
Ох, цял сценарии написах.....

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 06:53 от Stella2021

# 554
Мерси,Стеле ...аз пък чух булмуш...😂😂😂
Е....вече спокойно ще заспя...😂😂😂

И един красавчик за Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт