Отговори
# 555
Сърдечна болка - 22епизод с руска озвучка

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-22-seriya.html

Хайде и фрага на 23 епизод с руски субтитри....

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-23-seriya.html

Да, Свети права си - булмуш...👍👌

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 04:01 от Stella2021

# 556
  • София
Привет, мили момичета!
Малко късно, но да ви почерпя с едно слънчево кафе в деня на слънцето и въпреки мъките и терзанията от нашия сериал нека ви е слънчево в душите и сърцата.

Свет, Стели благодаря за озвучката и фрагмента, които започвам на първо гледане. Не смятам сношното  нямо кино, защото отново съм объркана и ядосана. Рейтинга отново не ми харесва.

Дали ще го приключват или ще има още един сезан ???
 Набутаха още действащи лица, много въпроси  и като нищо са заформили още един сезон. Малко нови снимки за разтуха:

Ах този малкия Юсуф много ме ядосва вече.
Хубав ден и всичко добро.

# 557
Привет!♥️
Нинка,мила вървим към финал.
Алпчи го каза в едно интервю ,а и от канала го потвърдиха.
Алпчи вече чете нови предложения.
И ..миличкия днес лети за Мароко.

Благодарско за слънчевото кафе!🤗😘

🌝🌞🌟🌝🌞☕🌞🌝🌟🌞🌝

# 558
Нинка, Благодаря за слънчевото настроение, което внесе в темичката ни, и както казваш, въпреки....мъките и терзанията, които ние отстрани поемаме, а какво остава за героите ни....

Скрит текст:
Да, днес 3, май е денят на слънцето! Дано ни свети,  както около нас, така и в нас.

Слънце - Дърворезба таван, Калинчевата къща - Трявна, Уста - Дарин Божков

Още, рано по росата изгледах озвучката, но наистина в момента, момичета нямам време да пиша.  Допълнително ще си излея виждането..
Свети за доста неща си права, аз....явно, трябва още много турски сериали да изгледам, за да схващам по-добре и изказа и да си правя точният превод.

До скоро! 
Весел път за Алп  и ползотворно общуване и контракти! 👍👌
Приятна вечер на всички! 🍀🌹

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 17:34 от Stella2021

# 559
Прекрасна Айча

И Алп

# 560
Добро утро!🤗🥰

Ирем Хелваджиоглу за списание ALL 🆕😀

Каса Бланка Мароко

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 15:42 от Svet_sz

# 561
Хайде отварям терен за още снимки на котарачето от Мароко. Снимките с рояла излъчват особен заряд.❤️‍🔥
Бялото му отива.🤍
Сам ли е там Илка с него ли е стилистката ?

# 562
ОХо....Феменце ...златна си... Kissing Heart
Май и Илка е с него ,ако не се лъжа....

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 22:08 от Svet_sz

# 563
# 564
  • София
Добро утро, мили момичета!
Много се израдвах, като открих фрагмент с руски субтитри на 23- ти епизод, но след това видях, че Свет го е сложила. Прескочила съм го. Благодаря ти Свет.
Видях нови снимки, дано не ги повтарям:
Алп раздава автографи

Бихтер Динчел за мен е много талантлива актриса. Гледала съм я в "Доктор Чудо"

И Селен Йозтюрк, която съм гледала във "Великолепния век - Сюлейман"

Дали днес ще има 2-ри фрагмент? Свет, права си наистина май ще вървим към финал.
Хубав ден и до скоро.

# 565

Alp Navruz е в Marrakech, Мароко.

Нинка,Стелито е  публикувала линка за трея/23с./ Grinning

Имаме 2 трей...

https://www.youtube.com/watch?v=NtrUnOWjan0
Yürek Çıkmazı 23. Bölüm 2. Fragman

"Няма да се откажа мамо! "💪 Thinking

Бреееееееее...Бирсенката май се ядоса...а пък Джанерчо ..хм...нещо не случи на помагач....Йълмаз май ще го сиктирдоса...или е заблуда....трейовете понякога са доста объркващи....А,пък онез двамката как си гукат само... Heart EyesJoy

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 19:43 от Svet_sz

# 566
Привет! Heart Много сладък Алп, на всички снимки. Heart Втория фраг изглежда по оптимистичен.Надявам се този втория брат на Али Фуат да е от добрите. Не знам за какво се очуди така, може би не знае истината за трагедията на Али Фуат. Е, надявам се да е от полза в разкриването на истината. За предишния епизод само да кажа. Възмутих се от оправданието на Йълмаз. Да ревнува жена си от собствения му син! Връх в психопатологията! Head Band Чак на Халил му стана смешно и сякаш взе да го разбира. Ненормална работа. Само да не го избелят накрая Йълмаз, защото май натам вървят нещата. Малко ще му е да свърши в психиатрия, или да си продължи живота, разкаял се. Не бих се очудила , ако и в инцидента със сестрата на Кадер излезе невинен. Angry

# 567
Страхотен е Алпи  слънчев и усмихнат. Heart Eyes

Светле Hug по въпроса за Айча дали да я има в заглавието, както решиш. Заглавието в достатъчно обхватно за колегите. Яд ме е че не устискаха в реала ,но.. кой крив ,кой прав те си знаят. 
Имам желание Blush да сложиш  от снимките в  Мароко в новата тема.

# 568
Нема проблем Феми...ще има и от тези снимки....Аз няма много да се разпростирам...по малко от всичко....по изчистена тема...

Пипи ...аз взех да си мисля за това "избелване" на Йълмаза....Четох някои коментарии под трея в ютуб и там Йълмаз вика на Джанер ...Как може да обиждаш сина ми....нещо от този род...сетил се той ,че има син...катил....но може и да ни подвеждат....ще видим....

Ето още една снимчица на нашто момче...

# 569
  • София
Здравейте, мили момичета!
Честит Гергьовден!
Ето и преведения с руски субтитри 2- -ри фрагмент на 23-ти епизод:
https://vk.com/dizituz?z=video-43001606_456246385%2F5f8ef1115b1a … pl_wall_-43001606
И аз си мисля, че могат да започнат да избелват Йълмаз, но колкото и да го правят- трудно ще се промени образа му. И да до сега го виждаме, като най-отрицателния песонаж въобще. Аз не съм се срещала с по-голям катил и отрицателен образ в сериалите, които съм гледала, а и в литературата. Но като се замисля все пак може ли да съществува човек само с отрицателни черти и толкова противен персонаж.
Красивата Ирем

И прекрасния Алр

Допълвам се с преразказ от падругите на 23-ти епизод. Превода е на Гугъл:
"В 23 епизод на турския сериал "Сърдечна болка" се разказва как Бирсен забелязва рана на бузата на Кадер и веднага пита какво се е случило с нея? Кадер каза, че не е забелязала вратата и я е ударила. Бирсен каза, че майка им също много е  блъскала по вратата. Бирсен и Серай не се съмняват, че Йълмаз го е направил. Зейнеп изведнъж видя Халил пред себе си и започна да пита какво прави тук? Но Халил би искал да зададе същия въпрос на Зейнеп. Не очакваше да види Зейнеп тук. Халил казва, че единственото, от което има нужда, са пари. Кадер съобщава на Халил, че Йълмаз ще  жени  Серай. Джем, когато се срещна с Халил, се заинтересува дали животът на Зейнеп наистина е в опасност сега? Работата е там, че нападателите успяха да разберат за дъщерята на Али Фуат, която всъщност е жива. Халил разказа на Зейнеп всичко за Кадер. Тя каза, че всичко е толкова очевидно. Но как да разберат истинските намерения на тази жена? Зейнеп реши да говори лично с Кадер и каза, че знае всичко. В края на краищата, Кадер направи така и се разбра, че тя очевидно не е приятелски настроена към Йълмаз. В крайна сметка Йълмаз няма нищо общо със случилото се с нея. Само Кадер не отговори на Зейнеп, тя мълчаливо се обърна и си тръгна ..."

Х,убав ден и празник ви желая.

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 16:30 от Nina NN

Общи условия

Активация на акаунт