Отговори
# 570
Привет и от мен! 🤗

Честит празник на всички!🎊
Да са живи и здрави именниците! 🥂

Нинка ...мерсаж!😍

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 20:03 от Svet_sz

# 571
Ехо ...🤭😘
Вече сме в Станбула!

И една снимчица останала от срещата с фенове,показвайки обичта си към Алпчи.

# 572
Привет и от мен! 🤗

Честит празник на всички!🎊
Да са живи и здрави именниците! 🥂

Нинка ...мерсаж!😍

Ох чок саджък е тоя котарак. Ако снима на платформа ще се радвам и ще гледам. Нещо лежерно не драматично.

# 573
Привет!..

⚡Алп Навруз, който е лицето на марката Defacto, се завърна в Истанбул след пътуване до Мароко, където присъства на откриването на магазина на компанията. Актьорът каза, че пътуването е било наситено и интересно. На въпрос дали има нови проекти, Алп призна, че в момента чете пет различни сценария. Това са оферти на дигитални платформи, но той не възнамерява да се съгласи на проекта само защото офертата е направена от известна платформа. Ако харесва сценария, той ще работи. Снимките за телевизионния сериал продължават.

Пак съм аз....ето и първите снимчици от утрешния епизод...
За съжаление аз няма да мога да го гледам...на юбилей съм,тъй ,че да пишете каквото разберете.

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Ирем Халваджъоулу за списание ALL 🆕😀

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 21:46 от Svet_sz

# 574
Привет! Hug Няма ли никой в киносалона? Хайде, малко остана! Някой знае ли кога е финала? Много ще ми липсва, сериала, онлайн гледането тук, коментарите. Heart Трудно си намирам такива сериали.  Приятно гледане! Heart

# 575
  • София
Пипи, аз съм тук и чакам с интерес, но при нямото кино не зная до къде ще я докарам . Дано се появи някой който поне малко разбира, ако не ще гадаем и ще чакаме утре озвучката.  Някъде бях прочела, че сериалът върви към финал, но не го намирам сега. Дали пък не съм го сънувала. На мен също ще ми липсва, защото той е от малкото, които не съм изоставила. Приятно гледане и до скоро.

# 576
Момичетаааа,
сега се включвам....то, реал, то празници, то чудо......Не мога главата да си вдигна.  Нооо, здраве да е най-вече. Да са здрави и щастливи и празнуващи и другите отстрани.
И на мен - изненадващо ще ми е терсене без нашият си сериал.  Опулен, отблъскващ, но този Йълмаз го сънувам даже....
А, ако и го избелят накрая - още по-голям потрес ще е    ....ама, да видим.
Сега се включвам и ще дебна за озвучката.

Ооох Боже, какъв манипулатор и тази патка Феридетка.....тамам, тамам....
Актьорът е един път.....направо падам ..уникат е!

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 22:13 от Stella2021

# 577
Един бърз коментар, че после ще забравя. Тая Арман, що не вземе да се вземе с Джанерко, като толкова го харесва? Joy

# 578
Един бърз коментар, че после ще забравя. Тая Арман, що не вземе да се вземе с Джанерко, като толкова го харесва? Joy

И аз се включвам Пипи и то с бръз коментар ....ами, тази леко "дъртофелка" и тя не знае какво иска.. ...за себе си, ли , за дъщеря си ли.. .    Мани, мани....обърка яко конците..
Но, радвам се на разговорът на Халил с Джем
За предната серия не можах да споделя, че на този човек му свири яко  в ушите - действителността! И от този разговор под моста ще се пръкне нещо хубаво...

На този етап - Къванч ми е най-добрият образ, който можеше да се пръкне в този водевил от неадекватност!

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 07:24 от Stella2021

# 579
Свърши. Бирсен се отърва, извади си поуките от нейния годеж и си оплете кошницата правилно.Надхитри Йълмаз, та чак го убеди да си хвърли катинара , с който щеше да я заключи. Къванч  явно ще я подсигури нататък. Не разбрах Джем и Халил какво се наговориха да лъжат за Салкъм , ама утре ще разбера. Джанер се сдуши с Йълмаз, ама и там ще ударят на камък, защото са разкрити, благодарение на видеото от кадаифчийницата.

# 580
Пипи и аз утре по росата ще нищя

Хайде, някой да подложи    за сутринта или ще си допълвам  поста

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 00:11 от Stella2021

# 581
Айдеееее,подлагамммм...😂😂😂
Изчетох ви ,видях и част от серията....Браво на Бирсен...
Тая смотла Фериде да не се е върнала пак при Йълмаз?
Айде ..Лека....😴😘

# 582
Айде, и автоматичен превод имаме ..на руски!
https://turkru.tv/serdechnaya-bol-22-seriya.html

# 583
  • София
Момичета, привет!
Снощи малко гледах /от време на време/, защото тези дълги диалози ме изнервиха. След обяд ще гледам озвучката. Трудно ще коментирам, защото заминавам в Германия, но е за малко и като се върна ще наваксам.
Сега ви слатам рейтинга - не ми харесва:

И фрагмента за 24-ти епизод:
https://1plus1tv.ru/20816-serdechnaya-bol-yurek-cikmazi-vse-seri … sskom-yazyke.html

Любимите ми сладури:

Хубав ден и всичко добро.

# 584
Нинка,
Приятен път и весело изкарване! 🍀✈️
И аз още не съм изгледала серията с превод, но Ще и ще се изкажа.
За рейтинга - ами, добре си е, пред вид и ситуациите....
Скрит текст:
Като гледам и "Чудото на чудесата", с какъв рейтинг е, 😄😂🤣където се притрисат... малииии и едни високопарни цитат до цитат - поне един да бяха прочели, като хората, ама тоолкоооз..😄😂🤣 - не повече

Та, нашият рейтинг си е добър .....

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 14:40 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт