Отговори
# 615
  • София
Фемми, въобще не я виждам до Каан!
Таланта не се изразява само в кокорене на очите, колкото и да ги смятат някой за красиви. Млада е още, но за да изгради харесващи се и запомнящи се образи е необходимо наистина талант, но и много учене. Пожелавам да наблегне на това.

# 616
Права си , Каан е чок добър и Айча трябва да се постарае да изгради запомнящ образ.   

Нинче , я кажи загледа ли колегата на Айча в Шивача?
Знам че го чакаше с интерес.

# 617
  • София
Права си , Каан е чок добър и Айча трябва да се постарае да изгради запомнящ образ.   

Нинче , я кажи загледа ли колегата на Айча в Шивача?
Знам че го чакаше с интерес.
Фемми все още не съм го гледала. Чакам го ДА, но бях в Германия за малко и ми се натрупаха доста епизоди от сериалите, които гледам и нищо ново не съм започвала. Тези дни надявам ще наваксам.

# 618
Ехооооооооооо....момиченцаааа....привет! HugHeart
И аз одеве още прочетох за Айча и Каан....ами...незнам....него въобще не съм го гледала...не ми хваща окото,а нея....нещо я разлюбих...а и напоследък едни фотоси вади....и тук е зле,с тез къси бели чорапки от бабино време...и...тази коса нейна ли е ....нали се беше подстригала... Rolling EyesThinking
Феменце...мярна ми се нещо като трей у фейса с Чачо,ама не го догледах....сега съм на вълна Фара и Тахир ...и естественно Халил най вече...като завършат и 2 сезон  наведнъж ще го изгледам.

Ето клипчето на ИвРоше с Алпчи....

https://www.instagram.com/p/CsZNLmaJGnJ/

# 619

Колежката Берил Позам от приказката , която сега е в хитовия Рибарчето

Светленце Hug знам че си на друга вълна със сериалите.
За Шивача.. като го загледаш ще разбереш не може да се опише. Заслужаваше си търпението . Режисурата и играта на всички е уникална .  Любимеца на Нинчето Емир Дорул участва. Страхотно хлапе и талант . Огромен успех още след пускането по НФ е на върха по гледаемост. Втори сезон е на 28 юли   

Посланието на втори сезон:
Да бъдеш наранен може да заслепи човек.. Ако двама души трябва да бъдат заедно. Агапи му

Живота  на Пеями  е хаос , развръзката предстои с екшън и обрати и страдание.  На Салих Бадемджи му отива да играе психо. Историята е по истински случай на аман психоложката Гюлсерен с която продуцента работи и за други проекти.

тук е пуснал лека  брадица  Heart Eyes
Алпи и Чачи са с обща стилистка  в реал и сериал. Това е от ИГ профила й за подкрепа
Скрит текст:

Това е новото му интервю и фотосесия за проекта , ако желаете да прочетете . Наизуст го научих. Повечето неща ги е споделял и преди, които и сега са актуални за живота му. Разказва и за Шивача и за това как избира роли.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 21:58 от femmi2

# 620
Здравейте момичета, по късни доби! 😃

Сега, намерих промеждутък да напиша няколко думи за серията...
Със сигурност и Вие сте разбрали действието..., но....
Като цяло, серията си беше наситена, както с проклетията на Йълмаз, но и с нови разкрития от долни страсти на двама братя..
...бббрррр, това си е още по-долно и коварно,  когато и тези долни страсти допускат убийства и то на собствена кръв.....Даже, не мога и да го окачествя....
Йълмаз - тотален откачалник, който продължава в същия си ход....премазва по пътя си всеки.....дори собствените си деца, дори и "любимото" си - а, то патка Водевилна.
Ужасен беше в желанието си да смачка за кой ли път, пърхащото желание за живот  у Бирсен....Как, милата с такова желание започна работа, дъщеричката й до нея, с такава радост, че майка й полека лека ще навлезе наистина в живота. И този...Гном иска да я закопае...Накефих се максимално, когато с такъв хъс спря ръката на "Баща" си и за първи път се осмели да му каже истината в очите.
Нооо, за пореден път Ейваллах на актьора.....то, мимики, то въртене и пулене на очи.....а, моментите,  които изигра, когато изпадаше в изключване от реалността - върховен.
Къванч - ееее, този мъж си ме кефи от самото начало. А, тук как изгони Джанер - си беше върхът.
Кадер - горката....наистина, плаках на сцената с Халил, още повече за последното й желание и неговото обещание
...сцената беше Един път..
За нашите сладурчета  - радвам се, че Зейнеп се убеди в истинността на Халил и направи правилната крачка от нейна страна.
И накрая, след, като Седа, получи писмото от чичо си, много ми е интересно, как ще се почувства и каква позиция ще заеме....Стричи й се всичко, когато баща й я отстрани.....а  гадната физиономия на Джанер при одобрението от баща й.....отново бббрррр

Много се отплеснах, но ще споделя и тук, както в общата тема : Днес, без да искам надникнах в един сериал - Ново начало
- малки са сериите, по 45минути - много ми хареса.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 01:01 от Stella2021

# 621

Имаме 2ри трей...от който нищо ,ама нищо не разбрах...ще видим с превода как е... Thinking

https://www.youtube.com/watch?v=Icj942kk76s

Yürek Çıkmazı 25. Bölüm 2. Fragman @YurekCikmaziTRT

Тази вечер пак бях на кино....гледам отвреме навреме Рибарчето...с мишката... Grinning
Днес обаче серията беше много тежка....и си поплаках....Някой ...някога... беше написал ,не си спомням по какъв повод беше...може би по подобен...може би по повод  за живота и съдбата на жените в съседката ни...та,думите бяха...Добре ,че съм се родила в България!

Не ми се ще да го публикувам ,ама ,айде от мен да мине...все още е в темата...

Главните герои на новия сериал #Лекар от висшето общество са Каан Йълдъръм и Айча Айшин Туран, според Бирсен Алтънташ. Сериалът ще се излъчва през лятото по #KanalD.

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 01:04 от Svet_sz

# 622
  • София
Добро утро, мили момичета!
Ето втори фрагмент на 25-ти епизод с руски субтитри:
https://turkru.tv/serdechnaya-bol-25-seriya.html#frag_2_(subtitry)
Свет и аз нищо не разбрах въпреки, че е със субтитри. Тази гад Йълмаз дали уби Кадер или му се привижда?!?

А тази Фериде /мъжът ми, който зарибих да гледа и този сериал и казва Ферхунде/  ми идва аз да я започна с машата.
И хубавото ни момче
Хубав ден и всичко добро.

# 623

Тези дни, нищо ново под слънцето... Sunglasses Joy

Малко стари снимчици...

# 624
Тази Айча я мислех за даста красива, но съм се лъгала. Прилича ми на Рампунцел с тази разпусната коса,  а е и с доста несъразмерна осанка.
Раздам се, че се разделиха с прекрасния Алп. Той заслужава къде, къде по изящна, изразителна и чаровна дама.
Моля, моля, много си ни е хубаво момичето! Ако съдим по красотата на някой по една снимка, къде ще стигнем?! Без обиди, или поне не тук, все пак в темата на Айча сме!

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 01:01 от Ели-mama

# 625
Здравейте!

По съобщение от Бирсен Ант. сериала Сърдечна болка с финал на 28 епизод и не се предвижда нов сезон и актьорите преговарят за нови проекти.

# 626
Ехооооо.....и аз идвам със подобна новина....нищо ,че се повтаряме ...нищо обаче не е решено още ...канала мълчи....По рано  бях чела ,че НЯМА да има 2 сезон,къде обаче нямам спомен.🤔А то и няма нужда от такъв...само разтакаване и пълнежи.

💥 Според Бирсен Алтунташ, сериалът "Сърдечна болка" ще бъде завършен след епизод 28. Окончателното решение на канала относно продължаването на сериала все още не е обявено. Въпреки това, предвид ниските рейтинги, се смята, че той ще стигне до финал на епизод 28. Актьорският състав на проекта също води преговори за участие в нови сериали.

# 627
# 628
Приветтттттттт...пак... Heart

Какво мислите, че ще ни се случи това, от което се страхуваме? 😔
#Yürekıkmazı с новия си епизод утре от 20.00 часа на @trt1 t1].

Thinking Нищо не разбирам...

Огледало на желанията ми, коя е най-красивата в царството??? Това е моят А şким Алп Навруз!!
#aşkile 🤍💙 🧿 с любов 🤍. Ф. ෆ

Пак съм аз....видях нещо потресаващо....без думи съм....Ако не се отвори линка,утре ще пробвам пак ...Айча ...Айча....язък....

Не става...Сори.🙏
Направих снимки...Ели,съжалявам,но тук Айча е просто неузнаваема....прилича ми на пр........ка....сори....Незнам какво иска да покаже с това свое държание....😳🤔

Накрая се и разгърди да видим сутиена и дрънкулките и....ужас....

Айде Лека ви....😴

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 23:51 от Svet_sz

# 629
  • София
Момичета, привет!
Най-после видях, че има превод - руски субтитри на 24-ти епизод. Българските много ги бавят!
https://vk.com/dizituz
Аз ще гредам със субтитрите по време на повторението довечера, а така чакам хубави неща да се случват вече на добрите.

Хубав ден ви желая и до скоро.

Общи условия

Активация на акаунт