Отговори
# 585

https://twitter.com/AdbaTv/status/1656346458147127319

Обявени са най-популярните мъже актьори от екрана!
Най-обсъжданите мъже актьори в социалните мрежи между 3-9 май.

Бравос на наш убавец...бравос и на Енгин....и двамата са супер....
Сега за серийката....взе малко по малко да се разплита възела и идва времето на края на Йълмаз ефенди...ей,не се спря ...манипулатор от класа...и смотанячката Фериде пак се хвана на лъжите му....това момиче наистина има нужда от психолог ли ...психиатър ли....незнам ,но не е добре....как може да постъпва така с Къванч...та той всичко и дава ....ужас....нима това заслужава ,гледайки го в очите да го лъже най безсрамно....
Брано на Бирсен...най накрая намери смелост да се опълчи на баща си...
Другия малоумник пък ,уж адвокат го раздава ,така ли не разбра ,че насила хубост не става...пфу...аптал ...и...още една апталка до него....Арман...сватовницата...хм,тя да не би да го харесва,че използва все едно е за Зейнеп... ThinkingJoy Да види Джанер и Йълмаз какво измислиха....два болни мозъка....пази боже....
Колкото и да казва ,че и е бивш,Зейнеп ханъм умира за Халил...и той милия... HeartHeart
Доколкото разбрах Халил и брата на Сафер ще строят хотел...но къде е уловката...все още не разбирам...как Халил ще докаже ,че Сафер е убиеца на майката на Зейнеп/Салкъм....загадка...и дали въобще ще се появи Сафер?
И последно...Кадер да не вземе наистина да се самоубие.... Rolling EyesThinking

Рейта не е лош,в смисъл, върти се  все около 3...3,5...няма да се покачи ...все един и същ процент хора гледат сериала...който го е започнал го следи...но ,важното е да не пада,но и сериала вече е към края си ,така ,че....добре е...

Нинка,лек път и приятно изкарване... Hug

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 00:17 от Svet_sz

# 586
# 587
Привет! 😘

Има втори Трей за 24 с.,но не мога да го постна от тела...има го и с руски субт. в Турку..ако някой наминава ,може да го публикува.

https://youtu.be/EMEw25luMJ4.

Аааа...получи се!👍😂

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 19:41 от Svet_sz

# 588
Здравейте, момичета!🌺

Пак забегнах леко....
Свети - Благодаря за снимките - Алпчи е страхотно момче! Аз не мога да изловя снимки.....
Благодаря и за трея!🌹

Нося, автоматични субтитри на 23 епизод

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-23-seriya.html

И руските субтитри на вторият трей на 24 епизод!

https://turkru.tv/serdechnaya-bol-24-seriya.html

Автоматичните субтитри са ужас......връщам се на озвучката....😍😃👍😉

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 23:03 от Stella2021

# 589
# 590

Yürek Çıkmazı TRT
Честит #Ден на Майката на всички наши майки, които носят смисъл в живота ни със своята любов и състрадание и винаги са в сърцата ни. ♥️

Green HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen HeartGreen Heart

Снимчици от новия епизод...

Те никога не могат да бъдат разделени един от друг... 🤎
#Yürekıkmazı с новия си епизод утре от 20.00 часа на @trt1 t1].

Kivanc е винаги с истината! 💪

Въпреки че поведението на Йълмаз е ясно, той изглежда не осъзнава решителните позиции пред себе си!🫠

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 17:52 от Svet_sz

# 591
Като няма кой да ме редува Worried ...пак съм аз  Stuck Out Tongue Winking Eye....само да не ме баннат... Hands Pray Thinking  JoyJoyJoy

Още снимки...нещо не се показват...

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 21:36 от Svet_sz

# 592
  • София
Привет, момичета!
Свет, ето ме. Появих се и те редувам.
Сега видях, че Стела е сложила 2-ри фрагмент със субтитри на 24-ти епизод, но аз отново го слагам, за по ясно.
https://vk.com/dizituz
Всичко добро и до скоро.

# 593
Момичета.....за сега и аз съм тук......
Но, за съжаление с ...празна кошница...
Просто редувам!

# 594
Благодаря ви ,прекрасни HugKissing Heart ,но нещо не ми излизат снимките...незнам ,защо...рестартирах...да видим....
Не става...сори.

Open MouthOpen MouthOpen Mouth

💥 Съла Тюркоглу и Алп Навруз развълнуваха своите фенове...
Фактът, че Съла Тюркоглу и Алп Навруз се следват в социалните мрежи, привлече вниманието на техните фенове. Трябва да се отбележи, че дуото, което започна да се следва един друг в Instagram през последните дни, по-късно се последва и в Twitter.
 ✍🏻Snob

Въхххххххххх...хич не я харесвам ...Сълатааааа..... Worried

Момичетааааааа,вие можете ли да публикувате снимки? Пробвайте!

Докато оправят проблема с качването на снимки.....
Значи имало проблем...абе, излиза ми един линк горе ...за секунди....при редактирането ,при влизането в отделните теми....значи това е...ще чакаме...

Последна редакция: пн, 15 май 2023, 22:24 от Svet_sz

# 595
Свети, споко ....Съла и на мен не ми е чак толкова любимка - една сдървена ми се чини, но не е и лоша, де....
Хайде да се успокоим и да проследим нещата...
Алпчи е страхотно момче....здраво стъпило на краката си /като Акън/....той, най-добре си вижда нещата от недрата....Нека да си се вихри...сега му е времето....

# 596
# 597

Трепач е.😎 Царят на селфитата и е чок гюзелик. Аферим.

Алпи и Сълата и аз не одобрявам. Никак не я харесвам. Нашумя заради Шербета.
Като се следват в инста не значи ашк.
 На пресата само  това и е в главата.
Алп е честен и ще си каже ако има нещо.

# 598

Трепач е.😎 Царят на селфитата и е чок гюзелик. Аферим.

Алпи и Сълата и аз не одобрявам. Никак не я харесвам. Нашумя заради Шербета.
Като се следват в инста не значи ашк.
 На пресата само  това и е в главата.
Алп е честен и ще си каже ако има нещо.

Уважавам изключително много честността и истинските чувства......всякакъв фалш и застинали силиконови усмивки ме отвръщават....
Да е здрав Алпчи.....прекрасен млад мъж.....той си знае...

# 599

Готови ли сте за довечера ,момичета?
Аз да...Heart Eyes
Айде...доскоро!:grinning:

Общи условия

Активация на акаунт