https://twitter.com/AdbaTv/status/1656346458147127319
Обявени са най-популярните мъже актьори от екрана!
Най-обсъжданите мъже актьори в социалните мрежи между 3-9 май.

Бравос на наш убавец...бравос и на Енгин....и двамата са супер....
Сега за серийката....взе малко по малко да се разплита възела и идва времето на края на Йълмаз ефенди...ей,не се спря ...манипулатор от класа...и смотанячката Фериде пак се хвана на лъжите му....това момиче наистина има нужда от психолог ли ...психиатър ли....незнам ,но не е добре....как може да постъпва така с Къванч...та той всичко и дава ....ужас....нима това заслужава ,гледайки го в очите да го лъже най безсрамно....
Брано на Бирсен...най накрая намери смелост да се опълчи на баща си...
Другия малоумник пък ,уж адвокат го раздава ,така ли не разбра ,че насила хубост не става...пфу...аптал ...и...още една апталка до него....Арман...сватовницата...хм,тя да не би да го харесва,че използва все едно е за Зейнеп...

Да види Джанер и Йълмаз какво измислиха....два болни мозъка....пази боже....Колкото и да казва ,че и е бивш,Зейнеп ханъм умира за Халил...и той милия...

Доколкото разбрах Халил и брата на Сафер ще строят хотел...но къде е уловката...все още не разбирам...как Халил ще докаже ,че Сафер е убиеца на майката на Зейнеп/Салкъм....загадка...и дали въобще ще се появи Сафер?
И последно...Кадер да не вземе наистина да се самоубие....

Рейта не е лош,в смисъл, върти се все около 3...3,5...няма да се покачи ...все един и същ процент хора гледат сериала...който го е започнал го следи...но ,важното е да не пада,но и сериала вече е към края си ,така ,че....добре е...
Нинка,лек път и приятно изкарване...

...пак съм аз
....само да не ме баннат...
,но нещо не ми излизат снимките...незнам ,защо...рестартирах...да видим....