iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 128

• 64 546
  • 737
  •   2
Отговори
# 180
  • София

Brands of the Week
- до 20% намаление
валидни до  1 февруари - 20:00 ч. н. вр.

- не могат да се комбинират с други оферти, кодове ...
(но, винаги пробвайте, има и изкючения)

# 181
Здравейте, препоръчайте ми силно хидратиращ крем за лице за 55-+ годишни.

# 182
denis, мога ли да те попитам - сънят ми е слабо място от години. Взимам вечер триптофан може би от два месеца. Дали е добре да се взима дълго?

# 183
Здравейте!

Търся хубава омега за дете на 10 години, дъвчащи таблетки с вкус.
Пробвали сме течните добавки, но много трудно ги приема.
По някаква причина съм си запазила в листата това, но е DHA (за подкрепа на когнитивни функции):
https://www.iherb.com/pr/carlson-kid-s-chewable-dha-bursting-ora … 0-soft-gels/13109

Също и някакви МВ, пак за 10-годишно дете.

Имам и един въпрос относно ZMA продуктите - могат ли да се приемат от жена и имат ли някакви странични ефекти?

Харесала съм и този продукт за мъжа ми с артрит: https://www.iherb.com/pr/jarrow-formulas-glucosamine-chondroitin … -240-capsules/199, дали е подходящ?

Много благодаря Flowers Rose

# 184
  • София
denis, мога ли да те попитам
Скрит текст:
- сънят ми е слабо място от години. Взимам вечер триптофан може би от два месеца. Дали е добре да се взима дълго?
Триптофан е АК, няма проблем да се приема по-дълго време ... особено, след като ти помага и нямаш странични ефекти.
Внимавай само откъде я купуваш, защото, преди време имаше замърсен Триптофан, който причиняваше неврологични проблеми (Синдром на еозинофилия-миалгия) ... та, бяха обвинили в началото АК-та.
Следи нивата на еозинофилите ( ПКК... контролно).

iHerb® код:   YUL919
10%-5% ... или само жест към мен

# 185
Здравейте, случвало ли ви се е одобряването на ревюто да се забави повече от 2 дни? До сега винаги са ми ги одобрявали за няколко минути, а искам да използвам reward-a за поръчка.

# 186
Здравейте, случвало ли ви се е одобряването на ревюто да се забави повече от 2 дни? До сега винаги са ми ги одобрявали за няколко минути, а искам да използвам reward-a за поръчка.
на мен май не ми се е случвало, но предполагам зависи колко са натоварени и да изисква време да го прегледат, за да се отрази в системата, примерно поне в рамките на деня би трябвало да стане..

# 187
  • Варна
На какво може да се дължи силната миризма на развалено на това масло от крил? Още с отварянето я усетих, сложих го в хладилника за няколко дни, евентуално да пробвам да се уталожи, но не става, продължава да мирише и не може да се пие. Срокът на годност е до юли 23г.

Сега го душих Grinning. ММ го пие постоянно и аз чат пат го менкам с масло от ленено семе та..смърди си сериозно на чорапи факт. Нищо му няма. Не е на развалено това си е смърдел на водорасли и м...а. Крилът  е виновен. Много е хубаво маслото. Замени ми скъпотията на Вивасан,която пия от години. Със сигурност после не се оригваш на риба.

# 188
denis , благодаря!

# 189
  • София
На какво може да се дължи силната миризма на развалено на това масло от крил? Още с отварянето я усетих, сложих го в хладилника за няколко дни, евентуално да пробвам да се уталожи, но не става, продължава да мирише и не може да се пие. Срокът на годност е до юли 23г.

Сега го душих Grinning. ММ го пие постоянно и аз чат пат го менкам с масло от ленено семе та..смърди си сериозно на чорапи факт. Нищо му няма. Не е на развалено това си е смърдел на водорасли и м...а. Крилът  е виновен. Много е хубаво маслото. Замени ми скъпотията на Вивасан,която пия от години. Със сигурност после не се оригваш на риба.
Мерси за включването. Но мисля, че става въпрос за някаква лоша партида, защото миризмата е ужасна и се усеща и без да се подушва. Пием вкъщи от поне 3-4 г. масло от крил, вкл. и на  CGN, но такова чудо не е било. Днес им писах мейл, изпратих и партиден номер, да видим какво ще отговорят.

# 190
Аз поръчах 2 шишенца ензим Бромелийн на тази марка и миришат ужасно. Точно на кофа за боклук от която текат сокове през лятото на 40+ градуса на слънце. Страшна смрад само като отвориш буркана. Гледах в ревютата доста хора се оплакват от същото. Писах им на съпорта и ми върнаха парите ама си твърдяха, че е нормална миризма и може да има отколконения в различните партиди. Дрън та пляс. Това е яко замърсено и повече нищо не бих поръчала на тяхната им марка. А дали има въобще ензим вътре е отделен въпрос.

# 191
denis, здравей! Blush
Включвам се с въпрос за Биотин.
Искам да направя прием с цел по-бърз растеж на косата. Прочетох назад в темите, че всеки трябва да си определи дозата, но как да стане това като нямам опит с тази добавки.
Преди 5-6 години пих нещо комплексно (мисля, че продукт на CountryLife), но нямах ефект. Сега ще дам пак шанс.
Разгледах и за сега се спрях на това:
https://www.iherb.com/pr/now-foods-biotin-5-000-mcg-120-veg-capsules/3319
Виждам, че не е от най-ниските дози. Има ли шанс да се предозира? Прави ли се почивка или може да се изпие цялата опаковка? Има ли някакви странични ефекти? Изобщо всякаква информация относно приема ще ми е полезна. Yum
Може и предложение за друг продукт. Имам проблемна кожа по лицето, с несъвършенства, пъпки излизат - чета, че добавката е полезна и в тази посока, но също така, не знам защо ми се върти в главата и връзката с витамин Б5.  Не успях да намеря нищо из старите теми. Имам някакъв спомен, че биотинът може да обостри акне и тн. и затова се приема заедно в Б5. Подкажете ми дали не се бъркам. Thinking Та идеята ми е да не стане така, че да подобря косата, а не се влоши лицето.
Благодаря предварително! Flowers Hibiscus

# 192
https://www.iherb.com/pr/life-extension-brain-fog-relief-30-softgels/114461
Този продукт може ли да се използва без наличие на конкретни симптоми, а за подобряване на паметта. Ако не, може ли препоръки за друг продукт.

# 193
  • Бургас/Пз
Денис, гледам колагените от секцията с намалението до 40%. Този според теб заслужава ли си
Check out this product I found on iHerb. https://www.iherb.com/pr/obvi-super-collagen-protein-fruity-cere … 9-oz-360-g/114451
Или този
Check out this product I found on iHerb. https://www.iherb.com/pr/obvi-super-collagen-protein-entenmann-s … 4-oz-384-g/113819

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 09:12 от bubanka

# 194
  • София
Здравей, търся крем за много суха, зачервена и лющеща се кожа на лицето.

Общи условия

Активация на акаунт