Какаови зърна - твърди и горчиви

  • 673
  • 7
  •   1
Отговори
  • Мнения: X
Отварям тази тема, защото днес си взех от Женския пазар какаови зърна.
Преди съм опитвала, и бяха меки и вкусни, но тези днешните са твърди, като кафени зърна, и горчиви.
Някой да знае защо е така, както и как и по колко и най-добре да се ядат точно?

# 1
  • Мнения: 1 508
Аз лично не съм попадала на меки и сладки какаови зърна. Те са си точно твърди и горчиви, но доста полезни, доколкото знам.

# 2
  • Мнения: 4 408
Точно твърди и горчиви би трябвало да са. По няколко на ден съм чела, че може да се консумират, да не се прекалява.

# 3
  • Мнения: 12 914
Това работя... Твърди и горчиви са.
Няма меки и вкусни 😉

# 4
  • Мнения: X
Не знам защо съм останала с грешни впечатления.
Благодаря много. Ще им свикна, особено като знам, че са полезни и разкрасяващи 👌🏼

# 5
  • Мнения: 12 914
Малко от серията митове и легенди 😊
Яж си черен шоколад.

# 6
  • Мнения: 4 678
Аз ги смлях.
Чудя се да ги метна ли в сладкиш…

# 7
  • Мнения: X
Оо, твърди и горчиви са си! Аз по тази причина ги обичам много.

Общи условия

Активация на акаунт