🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LIX 🎬

• 56 663
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Защото нямат какво друго да правят. Марио ги заби в земята, повечето им филми напоследък са провал и дори тези, които уж се представят добре, са под очакванията (финансово).

Другият им нов проект е лайф екшън версия на Моана, която дори не е стар филм.

# 586
Снощи ги изгледах много добър смислен филм
https://www.imdb.com/title/tt13929998/

# 587
pinko, пиши им имената. Не всеки може или иска да отваря линкове.

# 588
  • Варна
  Понеже го знам, моля: ,,На крило и молитва" ( ,,On a Wing and a Player "), c Денис Куейд.

# 589
Не харесвам игралните варианти на Дисни. Освен “Аладин”. Но пък ги гледам всичките. Така че и русалката ще гледам, и Лило и Стич, и Моана, и каквото още пуснат.

# 590
Аз гледах 3, май (със сигурност Красавицата и Звяра, Пепеляшка и част от Аладин - може да съм гледала и целия, или просто съм го спряла, не знам). Установих, че не ми харесват и се отказах да ги гледам.

Очаква се в понеделник в Дисни да има масови уволнения на всички нива. Прочетох предположение, че може да засегне и анимациите по някакъв начин.

# 591
Disney планира да съкрати 7000 служители, за да намали разходите в цялата компания.
Както казват в САЩ:  "Get woke, go broke".

# 592
https://www.expert.bg/business/companies/disney-otchete-ogromni- … jata-1460261.html

Харесвам Дисни, но последните им филми не струват. Само ЛГТБ (или както там му е абревеатурата) пропаганда. Добре че децата са ми големи и израснаха с класиката.

# 593
Disney планира да съкрати 7000 служители, за да намали разходите в цялата компания.
Както казват в САЩ:  "Get woke, go broke".
Това е даже малко за тенденциите в Силициевата долина, Туитър и Амазон къде повече съкратиха Simple Smile А в Дисни работят 200 000 души. Това е като "голямата" фирма на Гошо с двеста служители да съкрати седем.

# 594
Ще видим какво ще става - те вече имаха уволнения, това е втори тур.

# 595
  • Once there was a Hushpuppy...
https://m.imdb.com/title/tt10016180/?ref_=nm_flmg_t_2_act
Малките неща
Гледах го заради Д.Уошингтън, но съм леко разочарована. Филмът е гледаем, в смисъл че си седях до самия край, задържа ми интереса. Но, не съм удовлетворена от, това което получих през повечето време. Останах с усещането, че нещо не разбрах, въпреки клишираните крими сцени и диалози.
Ще питам в спойлер
Скрит текст:
По едно време си мислех,че убиецът може би е героят на Д.Уошингтън, но ми се стори много банално. А, ако не е, както клоня, то сценарият беше нещо, което няма огромна нужда да бъде заснето. Поредният неразкрит убиец...

# 596
Най-накрая гледах "Avatar: The Way of Water" на 3D.
Освен че на другата сутрин имах адски силно главоболие заради това тричасово чудо,
мога да кажа, че въобще не ме впечатли.
Спокойно можех да го подмина, но детето изгледа първа част и ни "принуди" да отидем и на тази.
Хубавото все пак е, че на нея много й хареса (на 10 е).

Гледахме и "The Tesla Case" или както е оригиналното заглавие - "Случаят Тесла" - много приятно детско (семейно) филмче. Тип "Аз, Румбата и Роналдо". Препоръчвам!

Преди да почне филмът, пуснаха трейлър на "Малката Русалка". Всъщност главната актриса, не изглеждаше толкова нелепо и фонът беше много красив. Най-вероятно ще го гледаме.

# 597
65
 Четох толкова много коментари колко лошо е това,но понякога е по-добре да провериш сам.Приготвих си коктейл… за всеки случай.ОМГ имах нужда тази напитка да е двойно по-силна, за да преживея това.
Това е история за загуба,динозаври и ми беше толкова скучно.Не,не е защото прекарах 9 епизода с The Last Of Us,където също Той и Тя се опитват да стигнат от точка А до точка Б,минус зомбита,но плюс динозаври.Като цяло качеството на продукцията е страхотно,актьорската игра беше добра,екшън сцените - биват,техническите аспекти бяха добре обмислени и направени.Просто е скучно.Знаеш кога и къде се намират,дават ти достатъчно подсказки какво се случва и в един момент направо ти го казват,ако случайно не си разбрал,няколко екшън сцени и финал. Не успях да почуствам болката и страданието на героите,защото така и не ги опознах.Всъщност очаквах Адам Драйвър да използва силата в борбата с динозаврите,което е по-добре,защото другия филм,който скоро гледах с него е Гучи и едва ли може да използва Bamboo(примерно),за да убива студенокръвно.

# 598
  • Свети Влас

Вчера гледахме " Преследването на дракона ". Мисля, че е по действителен случай. За корампираните полицаи и наркотици. Хареса ми.

# 599
Габриела Радева, филмът има и продължение -Chasing the Dragon 2

Общи условия

Активация на акаунт