🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LIX 🎬

• 56 613
  • 743
  •   3
Отговори
# 660
Нямам търпение за Дюн.

Lullaby
Логика на филма на ужасите е вземи и използвай нещата на мъртвия си племеник,който не е на земята след много странни обстоятелства. Освен това припявай песничка от стара книга за която никога не си чувал. Толкова ли е трудно да са “две ръчички,хей ги две”? Логиката сочи,че след всичко това ще се случи нещо необичайно - гласове,глетки,неизправна електроника,не влизай под душа и т.н.Това е евтин страх.Предсказуем.Досаден.Като цяло наистина не си струва,така че използвайте времето си разумно и не гледайте.

# 661
  • София
Много натоварен кино график. Не всички филми бих гледал, но силен край на пролетта и начало на лятото:

- Guardians of the Galaxy Vol. 3
- Fast X
- The Little Mermaid
- Spider-Man: Across the Spider-Verse
- Transformers: Rise of the Beasts
- The Flash
- Indiana Jones and the Dial of Destiny

# 662
Мисля, че си наваксват след пандемията.

# 663
Видях доста коментари, според които Пазителите всъщност е добър филм, а не либерален миш маш. Така че и аз ще го гледам в някакъв момент Simple Smile

# 664
Чудесен филм е. Както и първият беше.

# 665
  • София
Видях доста коментари, според които Пазителите всъщност е добър филм, а не либерален миш маш. Така че и аз ще го гледам в някакъв момент Simple Smile

Щом Пеп ще гледа, значи филмът е наистина добър Stuck Out Tongue Налазвайте кината смело.

# 666
Гледах го още в четвъртък. Хареса ми, ама аз съм им фен още от първия. Има си дозата либерастия, но то вече без такава не може. Малко нехомогенен ми се видя и излишно разтеглен - близо 2 часа и половина.
Но пак да кажа - харесах, единствен от супергеройските филми, който може да се гледа повече от един път.

# 667
Аз харесвам всички супергеройските филми. Като любимите ми са за Черната пантера и д- р Стрейндж. Пазителите са забавни, ще гледам и третата част.

# 668
Гледах го още в четвъртък. Хареса ми, ама аз съм им фен още от първия. Има си дозата либерастия, но то вече без такава не може. Малко нехомогенен ми се видя и излишно разтеглен - близо 2 часа и половина.
Но пак да кажа - харесах, единствен от супергеройските филми, който може да се гледа повече от един път.

Значи може и да се прежаля да го гледам,но няма да е на кино, вероятно когато го качат в Дисни+ или друга платформа.И не е вярно, че без либерастия не може - гледам 2 скандинавски серияла и о, ужас - няма цветнокожи и разни полово различни или неопределили се..

# 669
Phenomena
Доколко ще усетите тръпката и колко ще се насладите на това шоу зависи от това колко бързо ще отгатнете сюжета.Предвит естеството на филма изглежда доста очевидно какво,как,защо и какъв ще бъде резлултата. Накратко - това е предсказуемо.Освен всичко,филмът е вдъхновен от истински събития развиващи се в Мадрид през 1998 г.
Това е повече комедия в началото и повече ужас в края.
Дори след като разберете какво предстои,все още е някак приятно,но не трябва да имате големи очаквания.

# 670
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Нов трейлър на Опенхаймер

# 671
  • Галифрей
Гледах Адио Рио, бях го чувала преди но не го намирах. Филмът ме изненада и за времето си гениален. Показва точно какъв е бил животът през времето на соца. Всеки иска да намаже, краде,далавери и тн. Изобщо тогава си е било гадно.
Персонажът на Георги Мамалев доцент в медински уверситет, кара такси и живее в едно таванче.
Теди ( Филип Трифонов) един честен мъж, въобще имаше ужасна жена. Не знам как я търпеше, тя само за Рио говореше. Той беше против онзи началник да замине за Бразилия, а да отиде младият ( който е кадърен и работлив). Всички мъже налитаха на Ваня Цветкова 😁 Забавно как тя учи испански 😂
Смешно бе как половината персонажи виждаха трупът,който е нещо като Исус. Тоя пич къде ли не го разнасяха 😂
Прекрасни актьори ❤  Тъжно,че повечето вече не са между живите но са легенди. Много хубава  филмография, сценарият 😘

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 01:01 от Диана Бишоп

# 672
Навремето се правеха хубави филми, сега цари абсолютна творческа импотентност.

# 673
  • Галифрей
И сега има хубави филми, но за съжаление са малко. Говоря не само за у нас. Едно време са ги правели  по детайлни.

# 674
От филмите от "онова" време,само някои комедии ми харесват. Останалите филми (само)цензурата ги е осакатила ужасно грозно. Доказателство за това е,че младите поколение буквално не могат да разберат тези филми.

Общи условия

Активация на акаунт