🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LIX 🎬

• 56 674
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Добрееее
Дали я има онази сцена,в която слоновете правят кула и малкия Дъмбо се качва най-отгоре,после се спъва в ушите си и накрая всички са контузени?Не,не искам да знам.

Ама на Енгри бърдс няма как да направят игрална версия Stuck Out Tongue Closed Eyes Там всичко е птици и зелени прасета.

# 526
  • София
Със днешните компютърни технологии според мен всичко могат  да направят.

# 527
  • София
Добрееее
Дали я има онази сцена,в която слоновете правят кула и малкия Дъмбо се качва най-отгоре,после се спъва в ушите си и накрая всички са контузени?Не,не искам да знам.

Ще те вържем за един стол и ще пуснем филма да гледаш. Няма проблем. Решено е 😁

# 528
Аз не ги гледам тези лайф екшън версии.
Харесах филма за Питър Пан, в който Джейсън Айзъкс играе Хук и господин Дарлинг. Според мен беше добра адаптация, не знам защо не беше финансово успешен.

Между другото, в този филм част от изгубените момчета, са момичета.
В книгата пише, че в бандата няма момичета, защото са по-умни и не се губят. Явно тези са били тъпи.

# 529
Добрееее

Ще те вържем за един стол и ще пуснем филма да гледаш. Няма проблем. Решено е 😁
Scream Joy Joy

Може да ми хареса повече от 3-ти сезон на Мандалориан.
Видях,че поне има слонове Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 530
  • Галифрей
Аз не ги гледам тези лайф екшън версии.
Харесах филма за Питър Пан, в който Джейсън Айзъкс играе Хук и господин Дарлинг. Според мен беше добра адаптация, не знам защо не беше финансово успешен.

Между другото, в този филм част от изгубените момчета, са момичета.
В книгата пише, че в бандата няма момичета, защото са по-умни и не се губят. Явно тези са били тъпи.

Да много хора обичат тази версия влючително и аз. Гледала съм го на кино едно време 😘 Уникален е Джейсън как играеше два различни персонажа 👏🏻❤ Едно време наблягаха на детайли и хубава актьорска игра. Сега в повечето филми сякаш действието много бързо се развива и наблягат повече дали ще  спечели.

# 531
И аз го гледах първо на кино (тогава по начало си ходех по-често на кино, спрях откакто свикнах с торентите).

# 532
  • Свети Влас
Снощи гледахме по БТВ Синема " Богът на грамотевиците " и много ни хареса.

# 533
Ако ви предложат 100 хиляди евро сега ще приемете ли или бихте имали търпение да чакате 10 години за 1 милион евро? Grinning
Снощи гледах суууупер приятна испанска комедия - El Test https://www.imdb.com/title/tt15502648/

Беше от тези филми, при които почти цялото действие се развиваше в една къща. Мааалко напомня на Perfect Strangers.

# 534
Интересен сюжет Simple Smile
Скрит текст:
Аз взимам стоте, защото може да е шега (ако даде - даде, но поне няма да чакам, за да разбера истината), а от друга страна след 10 години може да не съм жива или човекът, който ги обещава да не е жив, или да се отметне.

# 535
  • София
Ако ви предложат 100 хиляди евро сега ще приемете ли или бихте имали търпение да чакате 10 години за 1 милион евро? Grinning
Снощи гледах суууупер приятна испанска комедия - El Test https://www.imdb.com/title/tt15502648/

Беше от тези филми, при които почти цялото действие се развиваше в една къща. Мааалко напомня на Perfect Strangers.

И аз мислех да си го пусна, защото участва Мирен(Йоли от "Новите съседи"), но всички отзиви, които прочетох, бяха негативни. Искам и да отбележа, че съм почитателка на испанските комедии.

# 536
хахаха винаги, когато чета отзиви малко ми се разваля вкуса и най-вече се настройвам по някакъв начин. Интересно ми стана сега защо са били негативни, какво точно критикуват, нали не в замунда? Да, и аз много обичам испанския хумор и не ме разочарова и този филм, и много се смях, много ме разтовари.  Участва и Бланка Суарес. Кажете дали ви е харесал, ако го гледате Simple Smile

# 537
  • София
Изгледах го. Честно казано ми хареса. И на мен много ми напомни за Perfect Strangers, особено последните 30 минути. Според мен обаче е повече драма, отколкото комедия.
Скрит текст:
Не разбрах само защо като мъжа(Ектор се казваше, май) взе чека трябваше да се раздели с жена си. Спокойно можеше да си внесе парите и да си продължат заедно.

# 538
  • Галифрей
Ще го гледам, благодаря 😘 Аз харесвам Бланка Суарес, всеки път като гледам нейно участие е интересно.

# 539
  • Somewhere far away
И мойте  20 стотинки относно 65. ами много бях хайпната но да, наистина не е филм който ще запомня и  към който ще се връщам. Адам е прекрасен , но филма няма нищо, с което да се отличи и /или запомни. малката също е сладур!  съжалявам за добрите двама главни актьори.
Освен това  имам усещането  , че много е копирано от вече успешната сюжетна линия на  баща/осиновено дете, която виждаме в Мандо и в Last of us.

Общи условия

Активация на акаунт