🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LIX 🎬

• 56 674
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Изгледах го. Честно казано ми хареса. И на мен много ми напомни за Perfect Strangers, особено последните 30 минути. Според мен обаче е повече драма, отколкото комедия.
Скрит текст:
Не разбрах само защо като мъжа(Ектор се казваше, май) взе чека трябваше да се раздели с жена си. Спокойно можеше да си внесе парите и да си продължат заедно.
Може би малко черна комедия, 😂 но от тези, на които се смееш, драма със сигурност не е обаче. Много се радвам, че ти е харесал. Simple Smile
Скрит текст:
Ектор ме дразнеше с всяка фибра на тялото си, не можех да го понасям този клоун, макар че се получаваха смешните моменти и с него, когато се заяждаха с Берта. Според мен просто показаха същността му и колко са важни парите за него, а и тя не може да остане с мъж, който току що я размени за чек с пари. Аз харесвах Тони, Бланка Суарес, хлапето и дядото, който постоянно повтаряше abuelo coño!, tu padre es gillipollas 😂. Имаше толкова смешни моменти, на които избухвах дори това накрая с тофуто, когато едва ли не стана леко неприятна ситуация, ведната вкараха доза хумор, да оправят настроението на зрителите.

# 541
Дъмбо (2019)
Ето,няма нужда да съм вързана за стол,за да го гледам.Съвсем доброволно го направих.Joy
Освен Колин Фарел,Ева Грийн и Дани Де Вито във филма участва и дъщерята на Джоел от Тhe last of us.
Няма нищо наистина нередно (става да се гледа семейно) в този филм, но също така няма нищо наистина правилно (това не е Дъмбо или поне е Дъмбо от някоя паралелна вселена). Липсва мишока Тимъти,а това е все едно Ариел да е без Себастиан и Флаундър.Честно казано очаквах да е много по-зле.По-скоро съм разочарована.
Когато гледам подобни филми винаги се чудя как този актьорски състав се озовава тук? Това не са неизвестни актьори,които трябва да поемат всеки проект,който им бъде хвърлен. Какво ги накара да мислят,че това са роли, които си струва да бъдат поети? Сигурно са им платили достатъчно.

# 542
Филмът е нс Тим Бъртън, който е голямо име, освен това историята е класическа. Две достатъчни условия да участва голям актьор/актриса.

# 543
И това не го разбирам.Нещо като Rolling Eyes ще използвам Windows Vista,защото съм фен на Windows XP.

# 544
  • Sofia
И аз благодаря за препоръчания  филм  - Вкусно | Delicious.
Удоволствие за гледане.

# 545
Ще има филм за Барби. Изглежда интересен и смятам да го гледам. Сега ми се гледат глупави филми.
https://youtu.be/KTFk5u2iha0

# 546
О с Марго Роби и Раян Гослинг, много ги харесвам, ще го гледам заради тях. Обичам розово, но от толкова много на трейлъра ми се завъртя главата 🫨

# 547
  • Галифрей
Дам когато пуснаха трейлъра интернета избухна 😁 Вълнувам се и аз. Определено няма да е детски, а ще е забавен,приятен като филмите от 2000s За всички възрасти. ❤ Аз нямам търпение да го гледам.

# 548
  • София
Не знам доколко е достоверна информацията...
Скрит текст:

# 549
  • Свети Влас
Гледахме " Имало едно време в Китай " и много ни хареса !

# 550
  • Варна
   Предполагам, знаете че са поредица филми?  Simple Smile

# 551
  • Свети Влас
Да. Последните няколко не сме ги гледали, защото Джек Ли не играе.
Само този английски дублаж не ми харесаха.

# 552
Гледах трейлъра на този филм за Луи XIV с Джони. Струва ми се, че името му е само за реклама. И тази...хм, тъмничка и, още по-хм, съвсем не толкова безумно красива госпожица, нещо не ми се връзва с успешна куртизанка във френския кралски двор.

# 553
Те известните любовници са все грозновати. Гледах предаване за една актриса, била прочута красавица и любовница на австрийския император, но на запазените снимки и портрети никак не изглежда добре... Има и други примери за такива легендарни хубавици.

# 554
Всяко време си има разбиранията, така че абсолютно вярвам, че са били красиви... но на тази дама лицето не се вписва в никой познат ми стандарт за красота, освен съвременния тип go with the flaw.
Залагам, че ще е поредният европейски филм с боксирани 'хубавици', балансирани с голи цици, а в случая плюс едно скандално американско име за разкош.

Общи условия

Активация на акаунт