🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LIX 🎬

• 56 672
  • 743
  •   2
Отговори
# 555
  • Бургас
Предполагам , че ще е значимо присъствието на краля в историята, а не само скандално камео. Все пак Жана дю Бари му е била" главна кралска любовница" , и в това е голямото "постижение" в живота на героинята... Аз се радвам за Деп и се надявам да ми хареса филмът. А актрисата/режисьорката за мен е чаровна жена. С много френска визия, има особен чар. Дано видим нещо добро - самата им история предлага достатъчно драматизъм...

# 556
  • Галифрей
Аз гледах Weird: The Al Yankovic (2022) беше забавно . 😂 Даниел Радклиф беше перфектен и хубаво докарваше американският акцент. Докарваше дори лудият му смешен поглед. Самият Ал ( който е продуцент) играе там като агент на музикална компания.
Целият филм е пародия и съвкупност от онези драматични биографични филми. Изобщо това с проблеми в семейството и че не иска да работи в фабрика, после става известен и се сблъсква проблеми и тн са измислени.
Просто защото той не е бил като повечето си колеги. Яко базик с Мадона 😂
Ал обича да прави пародии дори и на себе си. Гледала съм и съм слушала негови песни както и интервютата с знаменателности( ествено са монтаж) така съм се смяла,че едвам си поех въздух. 🤣
Уникален човек с голямо чувство за хумор и може да пее във всеки жанр.
След този филм си пуснах Amish Paradise 😁❤

# 557
  • софия
Защо сайтът на filmi subs вече няма да работи,някой има ли представа?Жалко,защото беше много удобнен и почти всичко гледах там.

# 558
  • Бургас
Защото вече не им е финансово изгодно да съществуват. Да, много е удобен, но никой не се замисля как може да се издържа такова нещо, още повече когато е незаконно и постоянно трябва да се мислят някакви схеми за да не те хванат.

# 559
  • Галифрей
Защо сайтът на filmi subs вече няма да работи,някой има ли представа?Жалко,защото беше много удобнен и почти всичко гледах там.

Нападнали са ги за съжеление и някакъв вирус. Работят доста,не се тревожете скоро сайта ще се завърне.

# 560
  • Berlin
https://www.kaldata.com/it-новини/filmisub-един-от-най-големите-пиратски-сайто-416912.html?

# 561
  • София
Изгледах филма Последното кралство или историята, която продължава събитията от сериала. Твърде кратък, а са наблъскали много неща. Можеше цял сезон да направят. Исках да видя как завършва пътят на Утред, но останах със смесени чувства.

# 562
  • София
Oт "уж" официалната страница на ФилмиСуб публикуваха линк към новия им сайт. На мен лично ми зарежда сайта, но не мога да си пусна филм(лека-полека ще добавят)...

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 23:06 от Sladkish4e 87

# 563
Аз пък четох, че приключвали своята пробата и никога повече нямало да я подновят. Всички сайтове, наподобяващи техния, злоупотребявали с данните на хората.
Ще се опитам да намеря линка към новината и да го добавя.

# 564
  • Галифрей
Това не е вярно, ето днешният им пост.

Скрит текст:
На мен сайта ми се зарежда, зареди ми се филм, само картинки не виждам в секцията на филми 😁 Но все пак е в процес.

# 565
  • Бургас
И как точно злоупотребяват с данните, в смисъл какви данни, като дори не се регистрираш за да гледаш.

# 566
  • Галифрей
Ами не знам питай ги. Можеше да се регистрираш там да даваш на филмите 👍👎. Имаше секция с коментари.

# 567
Според мен е същото, като с Моята библиотека - от време на време разни умници се опитват да ги спрат, но впоследствие те се възстановяват.

Аз плащам доста пари за интернет и кабелна (на по няколко приемника, както и в работата) и не мога да се съобразявам с това, че сериал, който искам да гледам, е по НВО, Амазон, Хулу, Нетфликс или корейска телевизия - ще тегля това, което ми харесва. Не вярвам, че създателите на тези сериали ще пострадат от сериозни финансови загуби заради мен и си мисля, че и без това изкарват доста повече пари, отколкото е правилно (трудът им е силно надценен).
Ако ставаше дума за независими частни лица, които наистина влагат много от себе си в тези проекти, подобни аргументи биха подействали на съвестта ми. При сегашното положение няма как да стане.

Ако съм подложена на полицейски репресии, ще спра да тегля, естествено, но ПАК няма да се абонирам за стрийминг платформите, просто няма да гледам.

# 568
  • Sofia
Maïwenn  не е класическа красавица, но  има секси излъчване и чар.

# 569
Maïwenn  не е класическа красавица, но  има секси излъчване и чар.
Не само не е класическа, но и красавица не е. Нито ми излъчва чар, камо ли сех. Но пък може на мъжете да им въздейства, те да си кажат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт