Темата на Ибо 🎧 - "Право към върха" 1 и 2 (Птичи полет) - # 75

• 46 629
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
Имаме снимки от сета на "Птичи полет 3" .Ибрахим се вижда на заснемането./показан с  ръчичка/

# 181
Все още днес няма ново от сета на "Птичи полет 3" и затова ви показвам стари снимки с Ибо зад кадър! Camera

Ибрахим и Тимур Олкебаш си партнират в сериалите "Седулбахир 32 часа" и "Черно-бяла любов"

Ибрахим зад кадър 🎬 "Моят дом е моята съдба"

Този сладур ви пожелава успех във всичко! Hands Thumbsup

# 182
мерси за фотосите , не съм ги виждала  за мен са  като нови ,хубав заряд имат двамата с Тимур .

# 183
Днес от сета на "Птичи полет 3" в снимки!

Снимат на Маслак 42/бях ви показала сградите/

И снимка на Бирдже Акалай в караваната с мъж от екипа.

Али днес е с Михре в игрална зала,защото Ибо явно е на снимки! Video Game

Пожелавам ви Светъл Велик Ден!

# 184
Здравейте! Великден е! С любов и радост да сме озарени! 😇☀️🤗 С повече мир, повече красота и повече светлина в дните ни!
Здраве, щастие, късмет и на нашето момче занапред! 💙

За съжаление нашето момче Ибрахим днес не се е почувствал добре на снимачната площадка. Worried
Това съобщава Бирсен Алтънташ./копирам написаното от нея в инстаграм/......
"#KuşUçuşu криза на снимачната площадка на сериала #İbrahimÇelikkol

Продължават снимките на трети сезон на сериала "Птичи полет". Снимането на планираното за днес телевизионно шоу на режисьора Бурак Мюйдечи се отменя. Кенан от сериала Ибрахим Челиккол отиде на снимачната площадка тази сутрин. Той обаче каза, че не се чувства добре. След това екипът извика медицинските служители. Бил му е включен му е серум.
Известния  актьор каза, че иска да поспи известно време. Междувременно бяха заснети и няколко други малки сцени. Екипът чакаше Челиккол с часове за снимките, в които участваха Бирче Акалай, İrem Sak и Дефне Каялар.

İbrahim Çelikkol подремна и напусна комплекта, казвайки, че след събуждане няма да може да работи. Ситуацията предизвика екипна реакция. Тогава днешният сет се отменя заради това. Челиккол, известен със своята полезна идентичност, който напусна снимачната площадка по време на земетресението и тича към Хатай, заявявайки, че често е имал здравословни проблеми на снимачната площадка на „Имало едно време Çukurova“, като не излиза от каравана си и чака екипа е причинил много кризи."

Така написано от Бирсен ми намеква отново за нейното отрицателно отношение към Ибрахим. Всеки, който познава актьора от години знае, че е човек с дисциплиниран труд и страст. И така чакаме по-професионална информация с факти и доказателства. Освен това вярвам, че той си върши работата  съвестно, с дължимото уважение и страст, защото е голям майстор на актьорството. 🙏 🤞
Дано не е сериозно за здравословното му състояние! Hands Pray

Името на новия канал е REDW Heart Decoration
Водещ Лале Къран с продуцент Кенан Сезгин

И снимка На Лале Къран.

# 185
успешно и бързо възстановяване на ибича , да си почине ,
 пък б.а.   да си изфабрикува каквито   иска новини, няма да му  спре устрема  да работи

# 186
В много фен групи на Ибрахим съобщават,че той вече е здрав и е на снимачната площадка. Не разбрах кой е източника на тази информация,но не е Бирсен!

Кенан Сезгин !

Ибрахим винаги е бил красив,но когато е на 33 години и се снима в "Гордевият възел" е особено чаровен и привликателен!.....Али Неджат!

И снимка зад кадър от сериала,която не бях виждала.

Нови снимки на Али от детегледачката му.

Последна редакция: вт, 18 апр 2023, 20:17 от Lati-g

# 187
Здравейте Flowers Hibiscus

От сета на "Птичи полет 3" се появи само тази снимка,което показва,че  всичко е наред!  Sign Clapper

Имаме и снимка на Али,който се учи как да работи като дърводелец. Rolling Eyes Hands Clap

Една стара снимка на Ибрахим с певеца Метин Сентюрк😍👌15.11.2020 г.,която не бях виждала и споделям с вас!

Завърших гледането на сериала "Милост"/за 3-ти път Blush/ и си направих колаж с Ибо/Фърат!

Попаднах  и на хубав колаж на Ибо като Мерт Барса от "Великолепната двойка",който мисля да го гледам отново!

Желая ви хубава вечер  с усмихнат Джамил/Ибо!

Последна редакция: чт, 20 апр 2023, 22:46 от Lati-g

# 188
хубава вест  си донесла за  ибича ,вече   в добра физическа  форма и   влязъл в  ролята си

малките  майстори али и петра , усвояват занаят Hands Clap

днес  е техният ден  на детето - честит да им е

и усмивка от баба им

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 14:02 от kmaroo

# 189
Здравейте! Flowers Hibiscus
Днес да поздравим всички мюсюлмани с празника им и най вече патрона ни,Ибрахим Челиккол! Candy Lollipop

Честит ден на детето и на Али Челиккол! Wear Crown People Person With Blond Hair

От сайта на "Птичи полет" колаж от снимачната площадка.

Скрит текст:
В една международна група на Ибрахим пишат,че е обявил за продажба вилата в Рива.Може и да е вярно,след като се писа,че търси да закупи място на Егейското крайбрежие на Турция.Според мен той иска да заличи всичко свързано в Михре.Вилата е с неин вътрешен дизайн.
Открих съобщението за продажбата.Обявена е на 12 април...Ако искате да разгледате – брокера https://www.facebook.com/hashtag/hepsiemlak

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 22:03 от Lati-g

# 190

23 април Ден на националния суверенитет и детето.Днес е официален празник в Турция.
По този случай мама Аурелия е публикувала снимки в ИГ историята си на внуците си,Яман,Петра и Али.😍🙏 🇹🇷🎈🎉❤️🧿Завела ги е на сладкарница за сладолед. Icecream

Весел празник на Али и татко Ибрахим Челиккол! Balloon Tada

# 191
Здравейте ! Flowers Hibiscus

Нося ви новини за "Причи полет 3" ...Вчера е имало снимки на площадката "Маслак 42". Sign Clapper Снимки са пущани в профили на участници в екипа.

Имаме новина и от блогър,че днес с видял Ибо с Бирдже и Али на снимачната площадка.На въпроси на фенове за доказателсво,отговаря,че се е изненадал и не бил готов да снима.Те бързо влезли в караваната.Обеща, че следващия път, ако ги види отново, ще запише като доказателсво.

За мен е доказателсво,че днес са заедно,публикуван в Иг историите им по едно и също време,призив за спешно намиране на донори за кръв.

На днешния ден,но 2022 г. на снимачната площадка на "Чукурова"! Sign Clapper
Клипчета/стоп снимки от тях/публикувани от коафьора!
Снимка на Ибо с него! Camera

Ибо пее  на прозореца на караваната с участници в екипа! Hands Clap

И подготовката му за снимки!

Скрит текст:
Преди минути Бирдже Акалай направи публикация в ИГ акаунта си с 8 снимки.Написала е "Kötü Kalpli Çocuklar Klübü sunar.
Yakında.
@b.a.d__works ♣️"
Бирдже Акалай днес със свои колеги приятели и сънародници открива „Червеният покрив” в Кахраманмараш за деца, които са останали без дом.

https://www.instagram.com/p/CrbYZk_oayW/

Един от първите харесали това е Ибрахим! ...Доказателство,че са заедно днес! Yum

Снимка за тези,които нямат инстаграм! Camera

Maма Аурелия и тя е харесала публикацията и то с Blue Heart и 🧿,което означава много!!!

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 07:43 от Lati-g

# 192
Аз загледах "Домът,в който си роден.. ". Вече втори сезон гледам,но доста на бързо превъртам с мишката. Най-тъжното е,че е по действителни случки. 🤐 Тежичък е.

# 193
https://www.instagram.com/reel/CrVPvpAo5Dl/?hl=bg

този откъс за първи път го виждам / какъв  пронизващ поглед /

"огледалната  пътека"

# 194

Цитат
този откъс за първи път го виждам / какъв  пронизващ поглед /

Това е откъс от сериала "Парс наркотрафик"- Шамил /2008 г./

В соц.мрежи се разпространява тази снимка от сета на "Причи полет" която била публикувана като нова от Ибо  в историята си.Това не е вярно,защото тази снимка е от зад кадър,когато се снимаше 2 сзон!
Цитат
Нова публикация IG Story Ibrahim Celikkol Ибрахим се завръща на снимачната площадка с Birce

Снимка от вчера на сета!

Тази вечер Али от майка му Михре,която е написала "любимото ми време от деня"

и след тази снимка се показва в бар с приятелка.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 20:58 от Lati-g

Общи условия

Активация на акаунт