Темата на Ибо 🎧 - "Право към върха" 1 и 2 (Птичи полет) - # 75

• 46 642
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
аз ще си позволя да сложа клиповете от тренировката с али
https://www.instagram.com/p/Cr53mOtoXDg/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/Cr5hUlaID6Q/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/Cr5LjbbozhI/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/Cr5fDOhIaPl/?hl=bg

а видеото   с  управлението на машината   ми харесва. али има и по - ранен опит с най различни мпс- та

https://www.instagram.com/p/Cr6Hiqlo-KU/?hl=bg

нова реклама с ибича

https://www.instagram.com/p/Cr6INIVoz73/?hl=bg
 тате голмайстор Soccer

Последна редакция: сб, 06 май 2023, 22:43 от kmaroo

# 211
Здравейте!

Новата реклама с Ибрахим е за ново издание на списание "Marie Claire Man".Това,което разбирам за часовника с който той е с него и показно държи ръката е реклама,средствата за което Ибо ще дари за UNICEV./за пострадали деца от земетресението/

Тази реклама е снимана в "Чираган Палас", бившият Османски дворец, сега е 5-звезден хотел от хотелската верига Кепински./ако сте били на разходка по Босфора,сигурно са ви го показали!

Бирдже днес публикува снимка с Ибрахим. Публикувана е и от kusucusunetflix с надпис "от заснимане на 3-ти сезон"
От Бирдже - коментира: "Защо си толкова сериозен"???
Ибо също я е публикувал в аканта си с коментар @birceakalay  🖤
Коментара на майка му е 🧿🧿🫶,което е супер показатен за двамата.Ако видите коментарите на приятели и близки ,всички са много положителни с показателни емотикони!

От Ибрахим в ИГ историята му с надпис- „ЕДИН ДЕН ЩЕ ГОВОРЯ ОТНОВО "

Това показва,че знаят всичко какво се пише за тях в соц.мрежи.

Бирсен Алтънташ пише за Ибрахим,че е сключил едногодишен договор за милиони  с висококачествената марка кафе "WHIRL" Hands Clap Hands Clap

https://www.instagram.com/p/Cr6ost-ojiM/

Ибрахим публикува в ИГ историята си тази снимка с текст на песен,в която се казва"„Ти не си важен, моят син е важен“.Това показва,че никой не е по-важен за него,освен Али!

Появи се нова снимка на Ибрахим с мъж,който я е публикувал.Тя е направена в "Център за здравословен живот и спорт Ирмак" в Ердемит.Ибо е бил там  и това е собственика на центъра.

Днес е имало сет на "Птичи Полет 3" с Бирдже/Лале и дъщерите й.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 08:03 от Lati-g

# 212

правилен подход на списанието да изберат ибича за реклама     и сърцето му е отдадено на каузата

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 22:14 от kmaroo

# 213
Здравейте! Flowers Hibiscus

Вчера екипа на "Птичи полет 3" е снимал в апартамента на Лале в квартал Тарабия/европейската част/

Снимки, публикувани от Бирдже и Ибрахим в ИГ профилите им за "Птичи полет"

Излиза на пазара списание "Marie Claire Man" с  лице корицата Ибрахим Челиккол и интервю със заглавие""Не е лесно да управлявам притесненията си"

Режисьор на излъчване: @isiksimsek
Интервю: @serligazer
Снимки от: @merzincan
Моден редактор: @bengisugurell
Асистент по стилинг: Азра Булбул
Коса от: @feritbelli, @no21istanbul
Грим : @barisyilmmaz
Фото асистент: @ugurciftdogann
Видеограф: @umutsakallioglu
Продукция: @ebrudoner
Място на провеждане: @cpkempinski
Цялата тази красота... Този поглед...
Браво!!!!💥💥💥💥

Часовника,който е на ръката му е последен модел на "HUAWI",виждаме на негови снимки от известно време.

Още един рекламен договор!"İbrahim Çelikkol, е сред търсените лица на рекламодателите със своята красота и харизма... Çelikkol, рекламно лице на карта Shop&Fly от миналия сезон, направи поредна сделка за кампанията."

Друго интересно,свързано с Ибрахим ,че турските медии отново повдигат въпроса "Какво се случва между İbrahim Çelikkol и Birce Akalay?,след публикуваната в профила му в ИГ с Бирдже с надпис и реакцията му като коментар в нейния профил.Интересно,но същите тези медии преди месеци писаха за друга негова любов/Натали Ярджан/,без снимкови доказателства,само на твърдения на журналистка от клюкарско тв.предаване и на журналист от същота медия Haber Turk.Според турската преса Ибрахим Челиккол и Бирдже Акалай живеят голяма любов. Такава важна информация дойде чрез споделянето на това емоджи в IG акаунта на Ибрахим Челиккол. И най-смешното във всичко това е, че някои медии се надпреварват да пишат за личния живот на известния актьор Ибрахим Челиккол. Ами за бога според тях, ИБРАХИМ има две връзки или всичко дотук което си написал е просто лъжа . Разбира се, че е лъжа. Ибрахим Челиккол няма какво и от кого да крие връзката си и след като я няма и не е била, това го написахте вие, господа журналисти най-накрая казахте истината. Надявам се в бъдеще да говорите, пишете и публикувате само с доказателства.
Слагам ви линк на Haber Turk с коментар по въпроса,а превод с Google в скрит рекст.
https://www.haberturk.com/ibrahim-celikkol-ile-birce-akalay-aras … i-3589770-magazin
Намерих и в други медии,но с почти единтични писания.Още едно от тях!

Скрит текст:
Има чести обвинения в любов на Birce Akalay и İbrahim Çelikkol, които се запознаха на снимачната площадка на телевизионния сериал, в който участваха през 2017 г. Въпреки че дуото отрича слуховете, те разпалват слуховете с публикациите си. Последната снимка, споделена от Çelikkol, остави въпросителна.
Birce Akalay и İbrahim Çelikkol, които наскоро излязоха на преден план със слухове за любов към тях, отново разпалиха тези слухове.
Акалай и Челиккол, които преди това са били звезди в два проекта, често ходят на почивка заедно, което води до слухове за любов. Въпреки че дуото отрича тези обвинения, те оставят въпросителна в съзнанието си с акциите си.
„ИБРАХИМ, МОЯТ СКЪПИ ПРИЯТЕЛ“

Акалай упрекна слуховете за „любов“ с колегата си, като каза: „Ибрахим е мой скъп приятел, мой приятел. Бившата му съпруга Михре също е моя приятелка. Вече не съм сигурен какво да кажа. Не може ли да бъде гадже с жена? Натъжен съм от тези новини".
НЕ НАМИРАМ ЕТИКА!"

Birce Akalay беше попитан и за идеята, че "добрите приятелства могат да се превърнат в любов". Актьорът говори по темата по следния начин:
Разбира се, такива неща се случват в живота. Нищо не е невъзможно. Но ние нямаме такава ситуация. Мисля, че хората използват този материал за себе си и го използват злонамерено и изобщо не го намирам за етично. Срещаме се като семейство, летуваме заедно. Аз също се ядосвам, когато ставам свидетел на определени твърдения. Намирам го за наистина злонамерено. Да, има такива фенове, виждаме тези, които го споменават в социалните мрежи. Намирам ги за много наивни. Но някои го правят нарочно. Това ми звучи неприятно.
İbrahim Çelikkol сподели снимката си с Akalay предишния ден. Известният актьор сложи емоджи с черно сърце на поста си. Тази снимка на дуото „Превръща ли се приятелството в любов?“ Отново повдигна въпроса.
ПЪРВО БОДРУМ, СЛЕД ТОВА ПЛАНИНАТА КАЗ

Birce Akalay и İbrahim Çelikkol бяха видени на почивка в Бодрум през последните години. Наслаждавайки се на морето и слънцето, Akalay и Çelikkol бяха отразени в обективите в Cennet Bay. След това двойката отиде в планината Каз.
РАЗДЕЛИХА СЕ В ЕДИНО ЗАСЕДАНИЕ

Ибрахим Челиккол, който се ожени за архитекта Михре Мутлу през 2017 г., изпита радостта да стане баща за първи път, като държеше сина си Али в ръцете си през 2019 г.

Двамата сложиха край на 5-годишния си брак в едно заседание миналата година.
.

Понеже денят не е завършил,с редакция добавям публикуваното днес в ИГ историята си Ибо.
Съпричастен към зов за помощ за детенце!

Намерил е време и днес да е в залата за тренировки.

И снимка на Ибо с Моон в караваната на снимачната площадка-Тарабия

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 21:40 от Lati-g

# 214

Снощи "Marie Clarie man" публикува нов обширен клип на фото сесията с Ибрахим.
И откъс от интервюто с него:https://www.instagram.com/p/CsCBFZhgulr/
"Аз съм емоционален, високоенергиен, адреналин човек, който обича живота и живота, който се бори за всичко, което иска да постигне. ”

"Винаги съм имал конкретни цели, но нямах очаквания. Днес стоя и гледам какво ми донесе (даде) времето. Обичам и благодаря на Бог за всичко, което ми е дал."
Стоп кадри от него:

Появи се нова снимка на Ибрахим за която пише,че е на сета на "Птичи полет" с фен.Снощи са снимали до много късно,което разбрах от клипа пуснат от оператора на път за вкъщи.Написал е "завръщане у дома" -2 часа.

Има и нова снимка на Али от гледачката му.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 12:44 от Lati-g

# 215
отново адмирации за готовността за оказване на помощ Hands Clap

е много му отива това синьо  Blue Heart

İbrahim Çelikkol con un miembro del equipo en los platós "Bird Flight" / не ми го превежда това е надписа до снимката

"',моята" е махнах  от поста си
али в полицейска школа ли е ?

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 11:28 от kmaroo

# 216
Вече е т.нар Instagram official с новата си изгора.

Много е готин и стилен на фотосесията, ама като започнат да го обличат с тези широки панталони....

# 217
ибича много гальовен тук с изгората
/ тя се  беше "дегизира" с тази шапка и по - рано /

# 218
Днес отново сета на "Птичи полет 3 "е в Тарабия.Бирдже е пуснала клип от там в ИГ историята си.

.

Днес са започнали заснимане на рекламен клип с Ибрахим на плажа в Рива за кафе Whirl.Струва ми се,че снимката му с Натали е снимана там.Може тя да го е свързала за рекламата......Защо тя отново си крие лицето?Не мога да приема тази връзка с такава отрицателна разлика и големи деца/дъщеря студентка и син на 16г./! Smiling Imp Интересно защо, Ибо не пише нищо на снимката ,че е Натали!Много от фенските профили за Ибрахим в ИГ не публикуват тази снимка и заявяват,че ги затварят,разочаровани!

Това е директора на продукцията.

Още нови снимки от фото сесията на списанието!

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 17:21 от Lati-g

# 219
доста ангажиран   в рекламната   дейност  ,в сериала тези дни - това е от значение за мен
харесват  или не харесват феновете  натали   ,  избора за  партньор си е негов  
нека се наслаждава на живота спокойно

предполагам  скоро ще го "видим това кафе"

Скрит текст:
секси мъж

имаме  и сутрешна  почерпка, 

а после  слънчева почивка

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 08:40 от kmaroo

# 220

Много време разглеждах снимката на Ибрахим с Натали,защото в моите очи нещо не разбирах защо точно така са снимани,кога и от кого!?....Забелязах,че на снимката липсват поне малко от краката му.Дори и кучето да ги скрива,то поне част от стъпалата му трбва да се виждат,а сега изглежда,че е във въздуха,а и позата,която е заел,където логично поради позицията му трябва да са краката му.Друго нещо е ,че между краката на Натали се вижда част от рамка,която би трябвало да се вижда зад нея,а се вижда гора.Трето,тялото на Ибрахим е доста слабо в ставнение със сегашното и изглежда от това,което е било преди 10-15 години.За това показах снимката на мой близък,специалист и той потвърди моето съмнение,че това е фото монтаж,още повече,че е в цвят сепия,който се използвало в такъв случай!Най-малкото, което Ибо можеше да направи, беше да публикува прилична снимка на двамата заедно. Тази снимка не прави нищо, за да обяви официално връзката му с тази жена!Дори не е изписал на нея, името  или профила й,емотиконка!

Защо Ибрахим е прибягнал до този трик??? Единственото ми обеснение е,че продуцента на "Птичи полет" не желае да се пише в соц.медии и преса за връзка между Ибо и Бирдже....Спомнете си кога за пръв път се заговори за връзката на Ибо с Натали....когато се реши да се снима 2 сезон.По време на снимките Бирдже даваше отговори на журналисти,че са само добри семейни приятели и т.н.Сега се снима 3 сезон и с някои публикувани снимки от сериала от Ибо и Бирдже и реакциите им,възбудиха отново интернет пространството.
След като Ибо обяви,че продава къщата си в Рива.Къде отиде да живее?.Писа се,че при майка си,но се появи снимка/която не съм ви показвала/,че е в къщата на  Бирдже ,която е близко до снимачната площадка/и подписва някакви документи.Писа се,че брокера за продажбата е съсед на Биржде и тя е уредила това.Защо Ибо мисли,че не всичко се знае за него и дали може да крие толкова време връзката си с Натали,която за мен няма такава!?

Друго интересно защо Ибрахим изтри от профила си в ИГ първия клип на списанието,който и Натали беше публикувала в ИГ историята си!???

Каквато и да е истината за Ибрахим и Натали,не му подхожда такова държание и открито не покаже връзката си с актуални снимки,а не с фотошоп!Като негов почитател съм обидена,виждайки тази снимка.
Пожелавам му здраве и хубав живот,постигане на целите му и творчески успехи,за които с нетърпение очакваме.Hands Pray

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 17:14 от Lati-g

# 221
Лати, аз се замислих дали е вярна новината  още миналото лято когато се заговори за връзка на Ибо с Натали. Приблизително месец по-късно беше сватбата на Демет Йоздемир и той отиде сам на тържеството. Тогава още ми стана съмнителна тази работа, защото Ибо никога не е крил връзката си с някоя жена. Освен това ако желае да допусне някоя жена в живота си е логично и Али  да прекарва известно време с нея, за да свикне да я вижда и да приема жената в живота на баща си, за да не е травмиращо и за самото дете. Ако е верен слухът за  връзката му с Натали, трябваше да има поне една обща снимка с Али, тъй като Ибо обожава сина си. Нали така? А такава снимка няма. А дали има  връзка с Бирдже вероятно ще се разберем едва когато приключат снимките по трети сезон на "Птичи полет". А ако прибягва до фалшиви снимки не говори добре за него, най-малко защото, както се писа, Натали е приятелка на Бирдже и ако нямат нищо общо даже е обидно името й да е спрягано в любовна афера. Дали е с едната или с другата в крайна сметка истината рано или късно ще излезе наяве.

# 222
Ново от снимачната площадка на "Птичи полет 3" !Ибрахим е там с Али.Защо ли води детето там? Макар и друг път Али да е бил ,но в караваната,а сега е на сета!?

# 223
не съм се заглеждала в снимката с натали , но сега видях ,че няма мустак ,  а ""нали е нова"' /освен липсващите долни крайници/    а на фотоса с али вече  е доста голям  

евентуално  гледачката е в почивка , / може и али да има роля Laughing/
 тук в темата с бирже бяха спрягани за двойка още от чбл , и  за това михре все присъствала  на снимките
та коя е истината............... той  си избира сам / предполагам/  пътя в живота

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 15:37 от kmaroo

# 224
"Мечтая за бъдеща държава, в която всеки живее свободно, да се уважава, свободно да изразява мнението си и да е на високо ниво на благоденствие. "

Сет от снощи на "Птичи полет 3"-нощна смяна на Марина Тузла-1.25часа Sign Clapper

Последна редакция: сб, 13 май 2023, 18:01 от Lati-g

Общи условия

Активация на акаунт